• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    DRACONIK: Ja tam psala. Ale nejde pridat foto.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Fotku jsem si pujcil, zkusil dat na stranky Prahy 4 na fejbuckach a ejhle, oni maj zablokovane pridavani pripevku. Mno, slusna ubohost :(
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: jsem si tu fotku musel půjčit, vlastní jsem dneska nebyl schopen udělat.

Jinak je to vizuálně myslim dost vděčný, takže když se nebude nic dít, tak o tom určitě někdo rád napíše.)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN: akorát si říkám, že se na to pojedu zejtra kouknout na vlastní oči :)
    FTN
    FTN --- ---
    Tvl tomu nevěřim! :D
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TEKKIT: Hh, done.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MYJKA: hoď to do "čechy kuriozní" tohle je šlendrián roku :))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: presne v tomhle miste jsem se vcera zastavil a rikal sem si, ze se mi to snad musi zdat))

Naděje sice umírá poslední, ale něco mi řiká, že to myslej vážně...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TEKKIT: Treba inovovane cyklopruhy. :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MYJKA: tohle přece musí bejt nějaká recese:))
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    U nás doma je to taky téma, že to přece nemůžou takhle nechat, ale přitom už to je otevřený a dělníci spakovaný. Asi bych tomu dala čas do toho 25. 11., kdy má tahle etapa končit, a pak dala dotaz na ÚMČ.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Jako je to neuveritelny, ja myslela, ze zamysleji nejakou revitalizaci, aby to jako bylo peknejsi, ale tohle? To si snad delaji srandu.
    Jestli to tak vazne hodlaji nechat, tak stoji za to usporadat nejakej protest, petici...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    RUDIE: My na to cumime s muzem kazdy den a doufame, ze si jen nekdo dela legraci a da to do poradku. Je to pekny humus.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    FTN: Noo nevypadá to. Auta už jezděj, dělníci jsou pryč a zbytek kočičích hlav je pěkně zapuštěnej...ty dva dny práce navíc by asi stály moc peněz.)
    FTN
    FTN --- ---
    RUDIE: Počkat, já pevně věřím že to tak nezůstane! :0
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Tak já nevim, ale výsledek tý výměny kolejí na Nuselský mě celkem nasral. Nedokážu moc pochopit, proč nemohli rozebrat celou tu silnici a odvýzt všechny kočičí hlavy a silnici zalejt asfaltem komplet. Takhle vznikla prasárna, kdy jsou u kraje treba tři řady dlaždic a pak je přes to nalitej asfalt...Balkán hadr.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    VASHA: směrem na Modřany je po pojetí mostem vlevlo něco s T v názvu a dělajíapriori Volva, ale viděla jsem tam i jiný značky. Bude to určitě na nástěnce ve Volvo klubu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    VASHA: Ja uz dlouho vozim sem: http://www.autosr.cz/
    Je to taty moji kamosky, naprosta spokojenost.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VASHA: pokud by ti nevadilo zajet do Zabehlic, mam dobry zkusenosti s http://miniguru.com/
    CABI
    CABI --- ---
    Sečkár (Svobodní): Bitva o budoucnost Táborské | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...olitici-volicum/Seckar-Svobodni-Bitva-o-budoucnost-Taborske-458529
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam