• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    RUDIE: Vzdyt se tam ty tramvaje nevejdou, myslim do Jeremenkove. koleje a jeste pruhy pro auta, to je prece blbost. Trochu z toho panikarim, protoze zaciname s rekonstrukci a fakt nechci mit pod okny tramvaje
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MIDORI: pokud se to podloží nějakou reálně vypadající studií efektivity, tak s timhle teda zasadni problém nemám.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Achjo, to uz je to zase aktualni?

Praha plánuje tramvajový okruh. Spojí rušné čtvrti - Pražský deník
    http://prazsky.denik.cz/...vy_region/praha-planuje-tramvajovy-okruh-spoji-rusne-ctvrti-20170321.html
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: to je super zprava pro vsechny Sporilovaky. Tak jen doufat, ze to nejakou chvili vydrzi :) A i tak, dobra prace.
    CABI
    CABI --- ---
    Zkrácení výluky tramvají v úseku Plynárna Michle – Spořilov

S ohledem na dřívější dokončení prací se mění termín ukončení tramvajové výluky v úseku Plynárna Michle – Spořilov. Výluka bude (namísto původně plánovaného termínu – sobota 1. 4. 2017 v cca 4.30 hod.) ukončena již o týden dříve, tedy v sobotu 25. 3. 2017 v cca 4.30 hod.

zdroj: Dopravní podnik hl. m. Prahy
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    CARNAQE: Jarda Jagru si tam koupil bejvacek.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    CARNAQE: můžeš si domluvit prohlidku a lidé kteří mají o tyto byty zajem, asi na cenu moc nehleděj :)..
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Dá se někde najít cenová nabídka těch novejch kvartýrů ve V Tower?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MOGUCAN: jj i do toho sklipku na hamru se da imho obcas zajit :)
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    ZANKAZU: kavarna Sambal vedle posty na Hlavni, kafe mivali ok. najist se da na Hamru ale imho kvalita nic moc. ale v lete je super ta obrovska zahradka.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ZANKAZU: teda ta branicka je noralne na google mapach ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ZANKAZU: konecna tramvaje na sporilove
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    ADAMIRA: To je kde?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CARNAQE: Diky za kvalitni prispevek do diskuze :) a ani, hledam nekoho s poradnym perem:D
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    DRACONIK: To zní dost rajcovně.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    potreboval bych cloveka idealne v okoli synkace kdo by mi vyresil neodtekajici odpad. idealne nekoho kdo by to i umel udelat vecer.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ZANKAZU: krome pivni tramwaye se jeste da byvala branicka hospoda
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: To jsem nevidel. To co jsem videl bylo kolem Husova Sboru.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BIDAK: imho plácku v tom ohybu, co je dneska parkoviště, ne? jj ten hnusnokus myslim.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: No. Myslis ten kousek mezi zastavkou a podjezdem? Jako jo, je to sice par metru, ale tam to hezky neni.
    Jenze vizualizace co jsem videl se tykaly mist tesne nad krizovatkou s Nuselskou. Tak se vyjasruju k tem a o nich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam