• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MYJKA: Tak uvidis :) Pokud se nejak fatalne nepletu tak vraky jsou jejich zodpovednost... Tak aspon by mohli jednou delat neco uzitecnyho...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MAWERICK: No to jsem jim uz 2x chtela jit neco rict minuly tyden, kdyz v bartoskove rozdavali na zakazu pokuty (jak delaji ten plyn na nuselske, je tu plno). Asi se priste odhodlam.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MYJKA: MOODYCAT: Na tohle by meli stacit mestapaci... Otazka je jestli se jim to bude chtit resit protoze z toho nekoukaj zadny pokuticky...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MOODYCAT: Presne takovy to... prijde mi, ze v kazde ulici jsou fakt aspon tri. Nekde i vic.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MYJKA: Jo, takovy to, jak nemuzes zaparkovat a v kazdy ulici stoji tri nepojizdny auta, to bych se pokazdy vztekla.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Nemate zkusenost kam se obratit ohledne vraku, co jsou ruzne po nuslich? Aby se to zacalo resit?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Včera kolem druhý odtahovka luxusně vyčistila Budějovickou. Komplet. Jen houšť.

CABI
    CABI --- ---
    LSDMASACRE: Ja sem prave nikde nenasel jak by to po rekonstrukci melo vypadat, ale mam pocit ze by tam meli bejt tri zastavky, tj. Horky, Kloboucnicka a Pod Jezerkou, aby prave na Klouboucnicky se dalo dobre prestupovat. Tudiz je posunuti v poradku. Ale mozna kecam, nikde sem nic nenasel.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jdete na noc literatury? :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jakej máte názor na tohle?
    http://www.zsmendiku.cz/...5/Petice-NEP%C5%98ESUNUT%C3%8D%20ZAST%C3%81VKY%20MHD%20POD%20JEZERKOU.pdf
    dle zainteresovaných prodejen, kde je dle letáku petice umístěna, myslím, že se jen bojí odlivu zákazníků.
    Doufám, že tohle nikde neprojde.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: na zahradky, hned u ulice Rovnoběžná je na rohu malá hospůdka s fajn pivem i obsluhou.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Do který hospody jít večer mrknout na hokej? Aby měli slušný plátno, ideálně desítku a nebyl to úplnej hegeš... Budějovická, Pankrác a okolí. Díky.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    DRACONIK: Domaci strava je nejlepsi, to je jasny. Ja zase davam prednost jit nekam ven z prace pres obed :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DOKUZONTA: Tak tam bydlim vid :) a nechce se mi jezdit kvuli obedu tam a zpatky. Radsi si dam fakt tu krabicku...
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    DRACONIK: Staci sjet dolu do Nusli 5 minut busem 188 a razem mas na vyber :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    harris je prisernej s ultrapomalosti servirek, skalka ma vsechno smazeny a predrazeny, tackarna je hnus, avast furt plnej... kolem pankrace je to fakt zoufaly. a pak se mi kolegove divej, ze mam furt krabbicky...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: No já si tam z pankáče udělal výlet a je to cca 15 min pěšky. Jinak na pankáči se normálně najíst už bohužel nedá - buď táckárna, chemička nebo malý porce, a jako dezert kopec lidí všude, takže stejně budu chodit asi tam, domů do Podolí nebo na palouček
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hmm tak tam si z pankrace pres obed asi neskocim a ani nikdo z tech office lidi, stejny s rozvozem. skoda, mivali dobry jidlo. Mel bych je radsi nez Nolu kde se snazej delat dobrou kuchyni ale kdyz s epodivam na menu tak zjistim ze na kadym jidle je neco co me vlastne sere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam