• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    BINARY_PARANOIC: to me moc nicim neoslovuje
    GUDRUN: vypada prostredim asi docela OK ,ale naprosto nechapu ten jidelak (vidim tam predkrmy/velky jidla na obednavku 24 hodin dopredu)
    GUDRUN: to by se asi dalo nicmene uvidim jestli tady z nekoho vypadne neco dalsiho
    GUDRUN: vsichni jsou sidliste Krc a Novodvorska.. samozrejme bliz je lip (v ty lokalite je ale uplny hovno)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: nebo Palouček, kuchyně česká i neceska, a excelentní! teda, záleží kde na P4, taky evidentně vládnou Nusle :-))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IMPROVIZACE: Bansethi, vzadu maji i pěkný salonek. Jistotka. Na Květnici mi nechutna.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    IMPROVIZACE: Co Na Závisti?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    IMPROVIZACE: Tak je pravda ze jsem tam tka pul roku nebyl ale jinak to bylo celkem fajn. A na Kvetnice je trochu putika, ale zdaleka bych to nevidel tak cerne:) a varej tam fakt dobre.

A jak jsem rikal.. zacal bych tady, pokud nevyhovuje tak muzem pokracovat ;)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MAWERICK: Labut a dobry jidlo mi nejde dohromady + tam je smrad z cisticky
    Kvetnici si pamatuju jako hospodu kam se chodilo chlastat a na brko na zachradku
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    IMPROVIZACE: asi zalezi na preferencich... Zkusil bych zacit treba Labuti nebo Kvetnici :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    doporucite nekdo restauraci kam muzu posadit rodinu (vsechny generace, 10-12 lidi)
    -primarne je to samozrejme o jidle.. dobre se najist > cena
    -kuchyne preferovana ceska se srozumitelnym jidlenim listkem
    CABI
    CABI --- ---
    Tak ani letos se patrne nedockame zacatku oprav zeleznicn trate. Doufam ze v roce 2020(?) uz bude podchod pod Vrsovickym nadrazi hotovy:
    Největší železniční zakázka stojí. Eurovia podala námitky - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-namitky-eurovia-fzc-/eko-doprava.aspx?c=A170410_131741_eko-doprava_suj

Nemate k tomuhle nejaky info? Kamaradka byla na nejakem architektonickem setkani ohledne urbanizace prahy 4 a byl tam nejakej namestek/radni a ten rikal ze ten podchod bude za 15 let nejdriv :(
    LEA1
    LEA1 --- ---
    CARLOZ: asi ty pozemky budou ten problém. Článek je z roku 2015 a já pamatuju, že se tudy nedá chodit cca od r. 2012
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Netušíte někdo, proč už několik let nikdo nespravil schodiště na budějárně z díry nahoru u DBK? Nahoře u spořky je zábrana na x metrů čtverečních, rozpadlé dlaždice, nejen že to vypadá hrozně, ale je tam díky tomu i malý prostor na průchod. Komu ten prostor vlastně patří?
    BONDA
    BONDA --- ---
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    OTAVA: Debilove, jako kdyby to delali za sve prachy. Stejne to platime vsichni z dani...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CABI: Zony sice vyresi vraky ale uz za tebou nikdo neprijede na navstevu autem. a ani ty nikam po praze nepojedes autem, to je fakt uzasny reseni.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CABI: U nás na zelenym pruhu zóny asi nebudou, takže se vraky odstěhují asi sem :-D
    CABI
    CABI --- ---
    Nebojte, problem s vrakama se vyresi az zavedou zony... Coz ted uz schvalili, takze pocitam ze od novyho roku to bude, mozna driv.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Strážnící mě nejvíc štvou s tim totálně vorezlim mercedesem co stojí nahoře na Jeremenkově už asi 2 roky bez hnutí a značek. No a voni se za něj občas schovávaj, když měří rychlost. Dále tam máme i několik orezlých favoritů obrostlých mechem, rozstřelenýho golfa či nějaký mazdy a udání bez reakce.

V okolí pankráce ale nestojí jen nehybný starý křápy. Např u Centrálního parku stál asi 2 roky bez hnutí Chrysler Freemont (už je fuč) nebo doteď v Pujmanové bílý Audi S5
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    OTAVA: no to jsem presne rikal.. banda debilu rposte... Co me to asi zajima? Je to jeich prace? je... Tak at se staraj.... :)

v tom odtazeni doprostred vidim probkem v tom ze tim zkazis den hromade "nevinnych" lidi kolem... :( Ale na druhou stranu si to ti mestaci od nich pak po pravu vyzerou :D :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Co ase tyce vraku, jednou jsem nejakej hlasil Mestakum a poslali me slusne do prdele. Prej ze to musi odtahnout na hlidany parkoviste, oslovit majitele a hlidat to tam nejmin mesic a pak auto na mestsky naklady zlikvidovat a ze to prste nechtej delat.

To odtazeni do stredu vozovky zni jako dobrej napad.
    CABI
    CABI --- ---
    Spravna stranka na napraskani vraku je tahle:
    Vraky | Odtahy | Správa služeb hlavního města Prahy
    http://www.sshmp.cz/vraky

Napsal jsem tam, ani odpoved neprisla a za dva mesice vraty z naseho dvorku odtahly. Pak jsem se ptal i mestaku, proc to neodtahnou, kdyz to nema ani znacky. Prej at tomu rozbiju okynka a vyleju olej pod motor, ze pak je auto vrakem a muzou ho odtahnout...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    U nás to dopadlo tak, že jedné krásné noci ty vraky někdo přetáhl doprostřed silnice. V poledne byly všechny pryč ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam