• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ZILBER
    ZILBER --- ---
    SPLIFFBOY: Dost se mi teď osvědčila cesta vlakem na hlavák(5min), po svejch na Jindřišskou (5min), a pak tram..devítka jezdí často..nebo by mohl navazovat i vlak na smícháč
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BIDAK: záleží kdy jsou volby :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Většinou se na zimu nic nerozkopává, ne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jizda 7kou taky fajn, dokud se to nezadrhlo nad mirakem, kde vse stalo kvuli nejaky nehode. necmene s dojezdem metrem i pres vestibul na knizeci jsem byl v kanclu za 40 minut, coz je nejlepsi vysledek tohoto tydne zatim
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Já dneska ráno ze Synkáče do Krče přes Kavčí hory. Šlo to.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    No kolegyně si v pondělí zrovna stěžovala, že se 7 uvízla v zácpě, tak nevim.)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    AXTHEB: to chapu, ze nenajde, ale jejich operator by nejaky info mit mel... coz on tehdy i teda zjevne mel, ale bal se jakykoliv info poskytnout. nakonec mi po natlaku alespon potvrdil, ze havarka se tyka moji trasy, ale i to byl problem z nej dostat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPLIFFBOY: No havarijní výluky ti to nenajde, ale jinak to funguje.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    AXTHEB: no ja pred asi mesicem volal na infolinku dpp, kdyz ke vsem tem.planovanejm vylukam pribyla jeste jedna havarijni... a uroven schopnosti mi poskytnout jakykoliv info me dost odradila se na cokoliv, co.reknou, jeste nekdy spolehat :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPLIFFBOY: Chce to pravidelně hledat na dpp.cz, teď je tam poznámka "jede jen do 6. 10."
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    AXTHEB: vidis, tahle varianta me nenapadla, zitra testnu
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPLIFFBOY: 124 na Čechovo náměstí, 7 na Anděl, profit.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja jezdim do prace od kloboucnicky na andel. kazdy rano se zasekam v tramvaji na pavlak na pul hodiny. albertov zavrenej vecnost. alternativa je jet metrem, ale dopravni podnik na 3/4 roku zavrel vystup z metra na andel... jsem z toho vzteklej uz.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CABI: Co jsem pozoroval rytmus stavby na Albertově, tak jeden segment v jednom směru tři týdny.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Já se dneska lapil ve 118 v Jeremenkově. Je to sen)
    CABI
    CABI --- ---
    IKI: Manzelka jela vcera v 9 rano ze Synkace na IPak 40 minut tramvaji :)
    Dneska uz sla pesky...
    IKI
    IKI --- ---
    CABI: Taky teď chodim do Podolí pěšky. Pěkně přes kopec, parkama, hlavně nezpanikařit a nenastoupit do žádnýho MHD.
    CABI
    CABI --- ---
    IKI: Ja sem zacal chodit na Prazskyho Povstani pesky :) Resp. od Na Paloucku jedu MHD.

Tady uvadej uzavreni kdejaky ulice na dva dny, ale o Nuselsky ani zminka:
    MČ Praha 4: Uzavírky a rekonstrukce komunikací
    http://www.praha4.cz/Uzavirky-a-rekonstrukce-komunikaci

Nevite nekdo jak dlouho to potrva? Co sem tak koukal tak teprv predelavaj patniky, pak asi budou hutnit a na asfalt prijde rada az pozdejc. A pak to asi uzavrou v druhym smeru, coz uz bude lepsi, aspon se ze Synkace dostanes :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IKI: Je to tak. Ale dneska ráno to kupodivu šlo.
    IKI
    IKI --- ---
    CABI: Pěkný parkoviště nám tady zřídili teda. To se musí nechat.
    Takovou past jako je Synkáč teď, se jen tak někde nevidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam