• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    KORKMAZ: Mě v Jeremenkový nabízeli zlatej prsten...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zase jsem spatřil, že na čtyřce jede profláknutá cigánská zlatá finta. Stříbrnej opel vectra kombi, na UK značkách (tedy vauxhall). Je ale vidět, že to jsou zatím ještě nováčci, jelikož jezdí v celkem popelnici, nejsou nějak extra vtíraví, loví i mezi chodcema, nepředstírají nic extra závažnýho (prostě jim dochází béňo) a rozdávají vizitky nějakýho německýho překupníka s autama i když německy příliš neumí a jezdí v anglickym autě.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GUDRUN: dej pak vědět jestli bere. Mám ordinaci na Hájích, ale točí se tam asi 4 lékařky, nikdy nevím ke komu jdu :(
    ADITU
    ADITU --- ---
    GUDRUN: zkus doktora Matějovského na Roškotově (z Budějovické pár stanic busem na Planinu). reference na sestřičky ze znamylekar.cz už nejsou imho aktuální (nejprotivnější odešla a zbylé se pak hodily do klidu), doktor je super. a to říkám jako někdo, kdo se doktorů bojí a vyhýbá se jim :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte tip na gynekolozku/gynekologa na P4, ktery jsou v pohodě a berou? preference Nusle / Pankrác / Budějovická. díky případně
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OTAVA: Pravda.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BIDAK: K cemu to je, kdyz na to kazdej vetsi developer sere, zvlast na P4.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Praha zveřejnila návrh Metropolitního plánu. Nově obsahuje výškovou regulaci budov | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://domaci.ihned.cz/...erejnila-navrh-metropolitniho-planu-nove-obsahuje-vyskovou-regulaci-budov

Je tam i P4
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    RADUZZKA: To už od léta a po přesunu do trochu méně k zblití místa šli ceny už dvakrát lehce up, zatímco kvantita lehce down.

A Miss Saigon mi taky chybí, ale nemám tušení, kde je. To bistro Pho Viet na rohu místo nonstopáče je jen slabou útěchou. Jídla tam tak nějak postrádají autenticitu a ceny nejsou zrovna nízké.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Nikdy.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CABI: tak napad je to peknej ale to bude jako s Dckem... To zas bude na 20 let...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: Ono to jinak ani nejde, pokud nepočítáš lunatické nápady.
    CABI
    CABI --- ---
    Magistrála může jít mezi Vyšehradem a Pankrácem pod zem - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/...on/magistrala-muze-jit-mezi-vysehradem-a-pankracem-pod-zem-20171018.html
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SINEAD: V Kotorsky, druhy panelak smerem z Prazaku na Pankrac. Maji pekny veci.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Netusite zda je nekde v okoli Vysehradu/Podoli/Nusle nejakej sekac s detskejma vecma? diky
    RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    CISTICZ:
    Rybárna přesunuta Na Dvorcích 184/3
    zastávka Ryšánka nebo Na Staré cestě

RADUZZKA
    RADUZZKA --- ---
    foto dnes

MIDORI
    MIDORI --- ---
    GUDRUN: Jj, Globus
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    RADUZZKA: to uz je pryc i ta Rybarna?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RADUZZKA: slyšela jsem, ze Globus, neovereno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam