• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Až dole malý Tesco. Nebo nahoře Arkády.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kde najdu na Vysehrade (strana co je Corinthia/Forum) nejaky slusnejsi potraviny? Je tu akorat na hovno Zabka a Vietnamci. Fakt tu nic neni?
    CABI
    CABI --- ---
    Procpak dneska nejezdili tramvaje ze Synkace na Sporilov:
    Nehoda pěti osobních aut a tramvaje blokovala v Praze ulici U Plynárny - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...prujezdna-doprava-p6o-/praha-zpravy.aspx?c=A180129_081008_praha-zpravy_klu
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    aha to pardon... já tam už pěkně dlouho nenakupoval, tak to se omlouvám za šíření tzv. nepravd((
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    AXTHEB: už jsem si myslela, že jsem slepá... já si jí nikdy nevšimla a to tam chodím skoro rok pravidelně. ale u mě by to i možné bylo :-D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RUDIE: Samostatná masna v Lidlu není už aspoň rok
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: Přímo na Albertově funguje po dlouhý léta řeznictví na rohu Svobodovy a Na Slupi. A ta masna v "Lidlu" není jakože součást Lidlu, ale je to samostatná prodejna.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: to je stejna situace jaka byla s tramvaji v modranech... ta mela taky vest az k pisnici a jak to dopadlo... :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: na Albertově jsem si z tramvaje nevsimla právě. v Lidlu? tam maji akorát baleny maso, ne?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: No ono D tak staví proto že město si prodalo pozemky na to metro vyhrazený. Centrální kus nebude nikdy, zapomeň.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: tak na Albertově máš jednu a v Lidlu je další.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GUDRUN: nejblizsi od Fidlovacky je na az na synkaci myslim... druhym smerem nevim...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SPLIFFBOY: coz ej opet co? pro urednika tipicke... vzdycky suverene zvoli to nejhorsi mozne reseni :D :D
    NAvic Dcko meli stavet uz 4 roky... a jeste ani nekopli do zeme... sasci...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ona fakt v celejch spodních Nuslích - Albertov az Fidlovacka - není jediná masna?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIDAK: u nuselaku vzdy resili, ze potrebuje generalni opravu i toho tubusu pro metro, ale druhym dechem dodavali, ze by bylo vhodny to udelat, az bude decko, protoze je to nejvytizenejsi linka metra a prazska doprava by zkolabovala. soucasne ale chtej stavet decko zpusobem, kdy usek pankrac-vinohrady, ktery by byl tou zadouci alternativou k nuselaku, je planovany az posledni. takze tam to taky jeste bude jednou zajimavy.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Je to možný, taky nevím. Já jenom že to teď roky dvakrát opravovali.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: jestli se nepletu tak vrsek je v pohode ale porad jsou problemy s tou trati a tak... ale mozna uz je to vyreseny?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Nuselak? Zase?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: :) njn... a bude hur.. barrandak, nuselak... mno... Ano bude lip ;)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Ono jenom ta trojská lávka a vítr kterej na TSK atd fouká z kriminálu způsobil že tam nikdo neumřel.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: ja to myslim ze me to vubec neprekvapuje... je to proste normalni "statni sprava"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam