• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Vážně přemejšlim, že to budu nechávat někde jinde. Na Punkráci třeba. Nemám na to nervy ani chuť, plus mě fakt překvapujou vidle, ochotný tu (bez legrace - vídám, když jdu do/z tý posraný Žabky) každej den kroužit klidně 20-25 minut jen aby urvaly místo zrovna tady na Vyšehradě.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: jj, obcas je tricky i sjet dolu na Petra Rezka - pokud jsou narvene a oblozene ty eko popelnice...
    "dobrej" je i najezd Pod Vilami a Svatoslavova
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Je to hotový peklo. Nikde jsem to nezažil takhle vyhrocený. Plus pochůzkáři na to zvesela mrdaj samo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Žateckých
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Tipuju kruhac za velkou fizlarnou. Tam to bejva pekne nastosovany nekdy i ve 3 radach. Zaparkovat na volny misto u chodniku pokud je druha rada plna pak je parking level expert.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CABI: Tak on tu investor, který umí stavět dobře a rychle, byl. Jenže právě ta demence ze strany ostatních, hlavně magorstrátu, ho donutili, ale se poohlídnul po něčem jiném, což našel na smícháči.
    CABI
    CABI --- ---
    Takze zbourat a revitalizovat celou Budejovickou. Takze tak za 12 let hadek a bude hotovo :)
    Demolice terasy u stanice metra C Budějovická potrvá půl roku. Odstranění není možné, tvrdí DBK - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/...etra-c-budejovicka-potrva-pul-roku-odstraneni-neni-mozne-tvrdi-dbk/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BIDAK: Počet zevlujících penerů tam rapidně poklesl, takže to asi nedopadne dobře :-)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MASOO: V pohodě. To zbouraj a bude líp.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Kazdy den vyrazím pozitivne naladena do prace s tim, ze se nenecham nasrat a budu mila na lidi. Vydrzi mi to dycky akorat do chvile, kdy se snazim dostat do metra na Budějarne:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Kde si stál?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tvl tak dneska jsem byl v obležení aut tak mocně, že už jsem ani nevyjel. Stává se ze mě s timto okamžikem svině, která bude volat ozbrojený zedníky na odtah. Zasranej Vyšehrad. Už aby tu byly zóny.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BIDAK:
    Právě proto chce postavit u BBC Muzeum Bible

#buhsnami

Já to snad radši nechci dneska dál číst :(
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CARNAQE: Musíš si uvědomit že do Prahy se vejde celé Brno.
    Do vnitřní Prahy se vejde ještě celé Brno, říká developer Passer - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...s-radimem-passerem-d17-/ekonomika.aspx?c=A160215_144439_ekonomika_chrs
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Pražáci jsou zpovykaný.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Panebože! Takže ohrada z Pujmanky zase nezmizí? Já ji tam pamatuju co tam žiju (38 let).
    Fakt sem se těšil, že už opravdu zmizí.
    Těm moulům co si koupili byty ve Véčku do cca 10. patra se můžeme vysmát. Super výhled budou mít. Těch prachů, co za to dali...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: No a navíc snad chtěli tu parcelu mezi Strží a Jankovskou dát k dispozici pro nějakou sektářskou modlitebnu, takže si ještě podřezávají pod sebou větev
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: V plánu byla už v roce 1993 - slibem nezarmoutíš.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    OTAVA: Musí. Ale nebude. Znáš to. Autobusy to daj!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KETHAMINA: Dcko musi byt pokud vim bezpodminecne, az se zacne opravovat Nuselak tak Dcko prevezme vsechny cestujici.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CABI: v Libuši furt ty pozemky nemají, takže ten čas je fakt přestřelený. imho to dopadne těmi tram a bude konec Dčku
    https://zpravy.aktualne.cz/...avniho-podniku-misto-metra-d-tri-n/r~57432dfc3fcc11e7a6500025900fea04/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam