• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: tak jsem procitala internetu a výsledkem je, ze me musí přijmout alespoň jeden pediatr v moji oblasti, a kterej to je, mi řekne pojišťovna. jinak me i s novorozencem z důvodu plny kapacity může odmítnout. musí mi to případně písemné potvrdit.
    prosím, odkud mas info, ze me s novorozencem musí přijmout kterýkoliv pediatr? děkuju.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Proste to tak je. Novorozence nemuzou odmitnout. Prave proto aby cerstve mamy nemusely nevim kam behat s detma. Poprat se s tim uz musis sama, jen predavam informaci. :) treba se neptej, zda berou, ale zavolej stylem, dobry den, rodim tehdy a tehdy, kdy po porodu k vam mame dorazit, nebo jak to u vas v ordinaci funguje? Diky. :) drzim palce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: ještě nenarozence :-) musí? a jak je donutim, když řeknou, že neberou? chci zacinat s poznámkou v kartě, že jsem se tam asertivne vnutila? jsem ti za to info vděčná, jen nevím, jak ho v praxi použít.
    takhle jsem se čerstvé těhotná vknourala k novymu gynekologovi, jsem si do ted vděčná, ze jsem se ke knourani snížila, ale netušila jsem, ze to budu muset tak brzo opakovat :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: A chces vzit novorozence? Protoze toho ti vzit musi kazdy.
    My chodime k pelanove, ta je taky uplne k prasknuti. Ale novorozence nemuze odmitnout.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIDORI: podle emimina má roky beznadějně plno, ale přidám ho na seznam obvolávaných, kam bych se chtěla dostat. někdy přece musí brát, když vyřadí 18letý fracky :-D
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GUDRUN: Mudr. Hlavaty na Pankraci, ale nejsem si jista, jestli jeste bere
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nedoporučite někdo pediatra? Synkac, Prazpovst, Pankrác, rada bych to mela bez přestupu, případně i Poliklinika Budějovická, na Zelený pruh už ne. Diky.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    MASOO: U zastávky Rysanka je vinoteka a galerie. Víno a vlastně všecho je tam skvěle :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    Nemame v docházkový vzdalenosti od budejarny vinarnu s dobrym stacenym vinem?
    Dik za tipy!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Taky koukam na zony a pecka, nam tu pred barakem tak 20 mist zaberou fizlove. A to maj podzemni garaze. WTF.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SIEMENZ: Ještě bych doporučila engelbike.cz :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    dekuji vsem ,)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SIEMENZ:
    KOLA-VISEK.cz - prodejce kol TREK
    http://www.kola-visek.cz/page/cykloservis/
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    Kontakt | bikemechanik.cz
    http://www.bikemechanik.cz/kontakt
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    SIEMENZ: dole na kloboucnicky je cykloservis
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Prosil bych tip na osvedceny servis jizdnich kol! Pankrác a okolí

At to neni přehnaný, chci jen vycentrovat kolo na favoritu.. :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BPB: Zelenej pruh je cajk. Tam je to samej nepojizdnej vrak, tam už se auta eskařů moc nevejdou. Navíc k metru nebo ke kanclům jsou to min 15min pěšky nebo 3 zastávky busem. Ale ten parking u Alberta bude dobře obleženej
    MASOO
    MASOO --- ---
    BPB: WTF?!
    BPB
    BPB --- ---
    MASOO: tam je to zona nakreslena taky.az na konec te ulicky ;D
    MASOO
    MASOO --- ---
    BPB: neboj, vsichni budou najebany u nas na chodniku a pred branou;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam