• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SINEAD: Jakože "tady na tý straně silnice je P4-velkoměsto, a tam na tý *druhý* je P4-Díra za Bruntálem?" Chápu, že je míněno "parkování je pro MĚ MĚ MĚ, vy všichni ostatní mi to tu jen kazíte, já chci město - ale bez těch votravnejch lidí," ale tohle úplně nevyšlo, ty jedno "vidle."
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADITU: Toho se nebojim, ze bych nekdy nutne hledala v maly vsi parkac. Opacny princip - vidle z kunra pracujou v centru, vezmou karu a rano ji pichnou pred muj barak a jedou dal metrem. To se asi stane casteji. MMCH treba na smichove je to podle zon, tozn. ze clovek muze parkovat nekde v okoli svyho baraku a jidne ma smolika.
    No tak snad to aspon vyzene ty stredocechy.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SINEAD: Tak jednou se jedná o parkovací zóny Prahy 4, tak kdokoli, kdo má na P4 bydliště nebo provozovnu. Navíc se teď zavádí jen pro část P4, zbytek půjde live někdy příští rok. Třeba to zrovna budou "vidle z Kunratic" a až pojedeš na jahody, tak jim tam budeš moct zaparkovat taky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADITU: Jakoze v modry zone za 1200 muzou parkovat i vidle z Kunratic? si delate srandu ne.
    M4RC
    M4RC --- ---
    SINEAD: : )))
    ADITU
    ADITU --- ---
    VASHA: pokud si zaplatí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Ono dost míst k parkování co jsem koukal ubyde.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Tvl ja si rikam co fetujou. U nas v ulici namalovali dementi takovy "jedenapul mista" jakoze WTF? Si mame asi poridit Smarty vsichni nebo co?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AXTHEB: Tenhle kruhac znam, driv to ale myslim byval pseudokruhac s prednostmi zprava nebo ne?
    Cely ty zony se jim od zacatku nejak darej, podobne jako na Dekansky Vinici, kde nemohly projet autobusy (taky uz zacerneno).
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HVJ3R: Tohle je normální krásnej kruháč, s lavičkama pod stromy uprostřed. A v rámci přípravy na parkovací zóny na něj nakreslili tohle. Vydrželo to týden, než to zamalovali.

HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    AXTHEB: Nevidim obrazek, ale tohle je taky peknej kruhacek.
    M4RC
    M4RC --- ---
    BIDAK: díky
    M4RC
    M4RC --- ---
    AXTHEB: no jasně, dík : ) doma mi nefungovalo to přibližování, takže jsem myslela, že je to jen takový výsek ukázkový
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PISKVOR: Dali cestářům špatný drogy?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AXTHEB: Dosud jsem nepřišel na to, co to mělo _znamenat_. Třičtvrtěkruhový objezd?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    A malý vtípek z ulice Žateckých

(už je to zrušený)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    M4RC: Vždyť je ta mapa na odkazu co posíláš, i s barvama zón.
    M4RC
    M4RC --- ---
    BIDAK: od 4. 6. píší tady:
    Městská část Praha 4 – Parkuj v klidu
    http://www.parkujvklidu.cz/zakaznici-zon-placeneho-parkovani/mestska-cast-praha-4/

Jinak na tu připravenost jsem fakt zvědavá. Jestli to funguje stejně, jako pošta Na Strži, tak potěš.

Já spíš nemohu nikde najít přesnou mapu, kde to má být a kde ne. I když se asi vyplatí parkování si zaplatit i tak, vzhledem k tomu, že v naší ulici je dost plno i teď.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Od 1.6 na radnici. Prý budou připraveni na nával. Prý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam