• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Něco pozitivního. Dneska nám na feťácký loučce postavili agility hřiště. Takže kdo máte pohyblivé zvíře, můžete s nim jít blbnout do parčíku mezi Boleslavovou a Čiklovou :)

BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: Ty mě fakt bavíš. :))
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CABI: Kdyz je to zavreny, tak je to zavreny...
    CABI
    CABI --- ---
    SINEAD: Tak me napadlo ze by vlastne za tu dobu co je to zavreny mohli zrekonstuovat jezdici schody z metra, ale to bych chtel moc co?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: No tak zaprvé: Jako ta půlka co ještě zavřená není?
    A zadruhé: Já si to taky nepřeju. Ale to nepodepřeš.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BIDAK: Jenom to ne. To se pak uzavre a nasledne zboura polovina zastavek metra :D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Hm. To spadne. Dávejte si tam bacha.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PISKVOR: Jak můžeš bejt tak zlej :(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: Může. Taky můžou přistát ufouni, nebo můžou pršet žáby. Nic to neříká o tom, jak moc je to pravděpodobné ;)
    CABI
    CABI --- ---
    Neslibuje to Dolinek nejak moc brzo pred volbama?
    Pasáž u Budějovické může být otevřena za několik dní, říká Dolínek - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...a-praha-metro-dbk-f1b-/praha-zpravy.aspx?c=A180605_154909_praha-zpravy_nuc
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    M4RC: To je všude v Praze stejný. Infrastruktura to prostě nedává.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CABI: Měla jsem se sem podívat včera a mohla si odpustit brzké vstávání. Od té doby, co jsem se na P-4 přestěhovala mám pocit, že tu nic nefunguje.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Proč? Ne.
    Řekni mi jedinej důvod proč by to dělal? Charita?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Auto jo... Ale ridic na tebe pravdepodobne zavola mestapaky...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: Pokud jsi mimo zónu auto na tebe sere. Je to uděláno pro maximální automatizovaný zisk.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Hele a kdyz budu stat na chodniku? Taky me to auto zkasne? Nebo v tomhle pripade musi dojit pesak?
    Jako o tom ze by to auto vysilalo hlidku na naregistrovany vuz silne, ale hooodne silne pochybuju. Co si dokazu predstavit je, ze se trefis omylem do cizi znacky a chudakovi zacnou chodit pokuty.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ahoj. Nemate nekdo kontakt na nekoho z Modranskeho kina? Radi bychom je pridali do artkina.cz, ale kontakty z webu mlci a neodpovidaji. Dik
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Toho mozkovýho sádla.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MAWERICK: Nechápeš, no. Museli by na to vytvořit odbor který by stál víc, než se na pokutách vybere.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam