• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    BIDAK: to tak trochu nedává smysl...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: No hezký.

MACCINO: To nejde. Je to opravdu jak si myslíš. Nezaparkuješ.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Nevíte, neřešíte někdo, jak je to se služebním autem? V metodice jsem našel pouze varianty: firma mi platí tím, že mám auto nebo jsem členem orgánu právnické osoby ((např. jednateli společnosti, členovi dozorčí rady, členovi představenstva, společníkovi apod). Ale jak to řešit, když se jedná o normálního zaměstnance?
    Dík.
    CABI
    CABI --- ---
    Dneska rano jsem jel cca 7:50 kolem Nuselsky radnice a fronta jako krava, vetsinou duchodci, minimalne 100 lidi. nemate nekdo zkusenosti jak to tam vypada? Pujdu to tam nekdy tenhle tyden vytrpet.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Na druhou stranu, stejne tam parkovali auta a jezdilo se po kolejich. Blbe je, ze ubyly ty mista na parkovani...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PISKVOR: Na hnědo, posranym navrch. Naopak zeleno=přednost MHD
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: Modrá, nikoli zelená Praha 4 (volné pokračování - úvahy nejlepšího prezidenta nad parkovacími zónami ;o))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PISKVOR: na zeleno imho... :) Tohle nikdo normalni nevymysli :) Tak samozrejme ze to MHD uskodi :)
    IKI
    IKI --- ---
    MAWERICK: Jakože je konec singl doby a oni nás naučej jak na to? Fňuk
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAWERICK: Já tam teda čtu hlavně tu poslední větu - MHD to naopak uškodí, právě tím spojením jízdních pruhů. Všechno okolo je lakování na růžovo (na zeleno?).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    IKI: mest lidem ne....? tady to rika jasne o co jim jde.... "Zóny placeného stání jsou jedním z nástrojů, jak přeměnit individuální automobilovou dopravu na MHD". prelozeno do lidstiny... My vas zt tech aut proste dostanem za kazdou cenu... a kdyz ne tak to tak zapokutickujem ze si to zaplatitte...
    IKI
    IKI --- ---
    Ještě se vracím k tématu parkování..
    Zastupitelé Prahy 4 odmítli odložit platnost parkovacích zón. Spuštěny budou v červenci - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/...odmitli-odlozit-platnost-parkovacich-zon-spusteny-budou-v-cervenci/

Když teď procházím Nuslemi, říkám si, komu jsou určený ty široký bulváry?
    Ubylo 50%parkovacích míst, jízdní pruhy jsou většinou v kolejích tramvají a že bych si všimla nějaký NOVÝ masivní bytový výstavby, to ani ne.
    Seřadiště na pochodový cvičení? Protože propustnost dopravy si troufám tvrdit bude o dost horší.

DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SINEAD: Robertson. Jestli nemají na pultě bezne, tak se dá objednat https://www.robertson.cz/eshop/product/5535?lg=cs
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: to byl spíš příspěvek do diskuze na téma "tak to ohlas". jinak s tebou souhlasím :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Tak proč by si měl kazit dobře placenou procházku. Od toho se na tu práci nedával. Chce klídek. A každej rok přidáno.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    teda není to Praha 4, takže se omlouvám , ale dodnes nezapomenu na až Monty pythonovskou scenu, kdy postarší paní na metru muzeum tahala fizla za rukáv a snažila se ho dotáhnout k zrovna si střílející smazce na schodech do metra, fízl se asi po 10 vteřinách "vytrhl" a začal (naprosto bez nadsazky) utíkat pryč, u všech kolemjdoucích to vzbudilo až huronský smích (u mě taky), pani za tím fizlem ještě chvíli bezela :D

smazka si tam v klidu střílela dal, mezitím co jí prekracoval nějakej školní výlet :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    RUDIE: a zavolal jsi ty benga? nebo si to nechal bejt a sel dal? chce to resit hned..
    MIDORI: zavolej na urad a rekni ze chces nekoho kdo ma na starost bezpecnost a prevenci na Praze 4..
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CARLOZ: no posledně, když jsem tam byl, tak si parta cca sedmi vožralejch divochů dost entuziasticky kopala přímo před (jedinym) vchodem do metra s balónem. Sice to bylo z dálky svým způsobem humorný, ale většina lidí se moc pobaveně netvářila.
    Přítomnost policisty v těhle případech většinou zabírá. IMHO by to po čase vedlo k tomu, že se přesunou otravovat jinam.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARLOZ: to nemůže, ale už jen to, že by se tam pravidelně objevovali, by mohlo pomoct. Já klidně někam napíšu na úřad, jen nevim pořádně kam.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    BAAL: otazkou je co s nima muze ten MP udelat? ja bych rekl ze nic moc.. vyhodit z verejnyho prosranstvi te nikdo nemuze..
    BAAL
    BAAL --- ---
    CARLOZ: Osobně bych si možná naivně představoval, že kvůli těmto problémům si platíme 2500 strážníků MP, ale rozumím, že řešit toto nepřinese potřebné kačky do městké podkladnice jako parkování
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam