• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    KORKMAZ: tak urcite jsou i horsi mista. Ja jsem to odstartoval tady jen z duvodu ze to par let sleduju a primo skoro z kanclu a je to tu audotko o P4 :) navic nekde se zacit musi spis, nez se pretahovat kdo zna nebezpecnejsi prechod :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: Jako chápu tě. Ale znám i horší místa. Třeba ten přechod přes dálnici nad Lipencema nebo neofiko přechod na obchvatu Benešova kudy jezdí inlajnisti a tlačí maminky kočárky ze zámeckýho parku. Tam je jen snížená rychlost, značka chodci ve vozovce a tvoří se tam díky tomu super kolony. Tady bych ten podchod viděl jako velmi důležitý
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KORKMAZ: njn, s tim uz nic nenandelam, ale ten perchod ge Gemini je fakt nebezpecnej.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: Protože investora už tak slušně natáhli a místní aktivisti jim jen házeli klacky pod nohy, tak zacáloval jen ty semafory. Furt pohoda oproti semaforům mezi bočním vchodem do arkád a zastávkou busu ve Hvězdově. Tam se často rozvášní jak řidiči, tak i "dobíhající" důchodci na bus s taškou na kolečkách.

OTAVA
    OTAVA --- ---
    ANCHATON: cca pred ctvrt rokem jsem videl jak tam auto skutecne sejmulo chlapika, letel tak tri metry.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    OTAVA: prave..dneska tam zase malem auto sejmulo nakou zenskou ktera s prehledem sla na cervenou a snad schvalne tak pomalu aby to auto co se k ni blizilo muselo skoro zastavit...kolikrat tam ty svetla ani nejdou a to je pak zabava
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ANCHATON: nad tim premyslim dnes a denne proc to neprotahli, navic tam jsou svetla tak rozkouskovana ze se to neda prejit na jeden zatah, WTF.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    tak jsem prave podal podnet na prodlouzeni vestibulu metra Pankrac pod silnici a k budovam Gemini a ostatnim kanclum. Je jen otazka casu kdy nejaky auto sejme cloveka zirajiciho do mobilu a prechazejiciho na cervenou, coz je bezna praxe na tom prechodu. Nemam asi sanci na realizaci ale obcanska povinnost splnena :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    IZSTVOCH: excuse my czech, ty internety v kapse v nocnim busu, to je zlo...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak aktuálně je čekací doba na zaplacení výpalného na Budějárně 146 minut. :)
    <3
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ADITU: ano, stačí i OP s ustřiženým rožkem a Potvrzení o změně místa trvalého pobytu ;)
    ADITU
    ADITU --- ---
    BINARY_PARANOIC: s nájemní smlouvou jedině přehlásit trvalé bydliště a s novou občankou (nebo stačí i ustřižená s papírkem o změně travelého pobytu/adresy?) pak pro parkovací kartu..
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: a ostatně pokud není trvalý pobyt na dotčeném území P4, tak je to za těch 24 000 ročně, nájemní smlouva na tom nic nemění.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BIDAK: pokud je trvalý pobyt na území, tak netřeba.

Jinak včera jsem tam (na AS) byl, čekací lhůty cca 3,5 hodiny (zvládají cca 20 klientů za hodinu). Úředníci dělají, co mohou, a snaží se být nápomocní a v rámci možností milí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    M4RC: A nájemní smlouvu.
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    sem na budejarne vedle polikliniky a premejslim jestli me vic serou smazky s hnizdem u kfc nebo sporadany obcani co nezbyne musej jezdit do korporatu pres pul prahy vlastnim autem a sou natolik paskrtny aby parkovali za mrzkej peniz v garazi svy uzasny firmy, oboji mi nici auto v prumeru cca bura za rok, clkm fuk jestli je to vymlaceny okno cestou pro autoradio nebo urazeny zrdcatko cestou na pravdepodobne posledni parkovaci misto siroko daleko a navzdy... nicmene to ze se me nekolikrat jal mestak presvedsovat o vlastni halucinaci na tema pravnich predpisu o volnym pohybu psu na verejnym prostranstvi na uzemi prahy a na kilometrovym perimetru kolem kfc sem jedinyho nevidel tak rok a pul se prit nebudu, myslim ze uz se nemuzou dockat 1.cervence curaci zvadly...
    M4RC
    M4RC --- ---
    SINEAD: Dík za informaci. Nusle by snad byla cesta.
    A jak to vypadá na Budějovické nevíte? Jinak stačí s sebou velkej techničák a OP, že?
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    Na tom by si mohla nějaká podnikavka bydlenka vydelat. Pár hadriku na překlenutí. Pak už jen číhat za rohem s cedulkou "Pronajem mimina 400Kc/hod"
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak jsem ted byla na ty radnici v Nuslich a zatim moc nevedi ale spis lepsi vecer pul osma. Nahoru jsem nesla pac jsem nemela velkej TP. Kdo mate mimino vemte si ho s sebou prej vas pak vezmou prednostne:))
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    BIDAK: to tak trochu nedává smysl...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADITU: Budějovická byla no-go zóna, a teď je to už jenom Zóna, tam jsou jenom mutanti a divá zvěř :D

Btw report z Czechpointu na PP: fronta taky na půl dne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam