• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MACCINO: Ono presne tento problem je i v cukrarne na synkaci. Stare holky kafe umely. Pak probehla zmena personalu a nove ho moc udelat neumi. Mleko horke kava prepalena. :/
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    DRACONIK: já bych řekl, že to dost záleží na barmanovi, který tam v danou dobu slouží. Berťas (dredatej) kafe připravit umí a v daném postupu chyby nedělá, narozdíl od kolegyně, které to příliš nešlo...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    WEWERKA: jo tam neco bylo, dik za tip. nenapadlo by me, ze ten platek bude dostupnej online.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    POZITRON: Zkusila bych https://www.praha-libus.cz/casopis-u-nas
    Mozna tam neco bude.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    TATONKA: teda, nakykafe je pro me spis hospoda nez kavarna... nakykafe je asi posledni misto kde bych si chtel davat kafe :D
    M4RC
    M4RC --- ---
    TATONKA: Ptala jsem se známé, která bydlí v Modřanech. A ač prý tuto oblast moc nezná, tak doporučuje kavárnu/bar u kina.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim vas, nevite, kde bych nasla nejaky, asi jakykoli, info k tomu planovanymu multifunkcnimu arealu mezi UMG a Dobronickou ulici v miste, kde je to repkovy pole? Hledam multifunkcni areal, rekreacni, sportovni a nic. Nebo hledam blbe. Diky.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    AXTHEB: Na ne jsem uplne zapomela. :) ty mam vedle hriste kam chodim, tak to bude asi nejlepsi varianta. Hned rano je zkusim. Diky za pripomenuti. :)
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    MYJKA: Mléko používají v zakladu Selske a ráno můžeš mít zahradku na dvorku jen pro sebe :) Myslim, že ta jedna zastávka tramvaji stojí za to.. Káva je neobvykle kyselejsi a právě s mlékem je to úplně skvělá kombinace :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MYJKA: naše káva na Paloučku. Není to odrůdovka ale vlastní směs.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TATONKA: Dekuji. Tam jsem byla na kafe zatim jednou a teda nejak nezaujalo. :/ ale treba jen slecna neumela. Dam tomu sanci znova. Jen bych potrebovala neco uz od 9-10.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    A já mám taky jeden dotaz. Kam v Modřanech večer na pivo? Aby měli otevřeno aspoň do 11 a zároveň to nebyl nějakej zavšivenej nonstop.
    Řekněme, že mě zajímá oblast zvaná Čechova čtvrť, Baba I, Baba II a případně Komořany kolem vlakovýho nádraží.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    MYJKA: Nejlepší kafe maj tady, otvíračka ve všední dny od 11. S sebou Ti ho daj taky. https://www.nakykafe.cz/

(A maj úžasnou zahrádku!)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MYJKA: mléko nevím, ale předpokládám že mají normální
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    THAIGRR: Diky, trosku vic z ruky, ale zkusim. :) maji i normalni mleko? Ne jenom vegan?

Sweetcoffee je v cestmirce.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MYJKA: Dhaba cafe na Horkách, kafe berou od Mamacoffee a uměj ho uvařit

Dhaba Cafe Nuselská kavárna a čajovna
    http://www.beas-dhaba.cz/cz/dhaba-cafe-nuselska

Co a kde je sweetcoffee?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Namesti bratri synku - dotaz na milovniky kavy.

Kam si dopoledne zajit pro kavu sebou?
    Chodila jsem k bastovi. Tam to slo s kavou totalne dolu vodou a posledni tecka byla latte z polotucneho mleka...

Tak jsem zacala chodit do sweetcoffee. Tam je kava bozi, ale od cervence zacinaji prazdninovy provoz a otviraji ve 12 a od zari budou mit nepravodelnou otviracku.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Včera kolem 16:30 na Táborské - šlo to hned, lidí málo, přepážek hodně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FTN
    FTN --- ---
    PISKVOR: Fakt? Kde se na tohle můžu zeptat na jistotu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam