• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    IKA: ne... to by stalo penize... a zony maji penize vydelavat... ne nekomu pomahat...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    IKA: U nas na jednom pribudlo oznameni, ze to odtahnou.
    IKA
    IKA --- ---
    Myslíte, že keď teraz zaviedli tie zóny, tak niekto konečne poodťahuje všetky tie vraky?:D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KALTY: a to je jenom zacatek, uvidis.
    KALTY
    KALTY --- ---
    No kamarád co dělá na Vyskočilce tak si platí u nás místo v garážích.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Uz vidim lidi co bydli kolem prahy v rodinejch domakach jak jezdi MHD dve hodiny tam a dve zpet. Proste zaskripou zuby a zaplati.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KALTY: Mno takze v cely praze zaparkujes vzdycky jenom kolem baraku nebo v nakupnim centru a to se vyplati !
    KALTY
    KALTY --- ---
    OTAVA: :D
    Mno mě to netrápí. Až si udělam technickou a převedu si auto na sebe tak si to zaplatím. Do práce chodím pěšky.
    Kolegové z práce si ale těžko zaplatí parkovačku, když nemají pobyt v Ph4. Takže podle mě tak za rok se ty parkovací zóny rozšíří, protože tam kde bylo doteď volno, bude zas total zásek.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ve finale budou vsichni zase parkovat tam co driv, ale budou platit mestu peknouo palku. Win-win
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Asi taky tedka mit garaz na pronajem bude zlatej dul.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KALTY: Kdyz pracujes na Pankraci, tak urcite vydelavas dost na to aby jsi zaplatitl vypalne mestu za rocni parkovani = profit!
    KALTY
    KALTY --- ---
    OTAVA: tak určitě
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KALTY: na P+R parkovisti na okraji Prahy prece.
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já zatím musím parkovat za Michelskou v Prostřední ulici. Zatím Ohradní málo aut. Ale to se ještě změní.
    Na Pankráci kde jsem parkoval u hřbitova to je taky poloprázdné.
    Jsem fakt zvědavý, kde budou parkovat kolegové z práce co nemají služební...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    U nas v nuslich to taky je nejake prazdnejsi.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak kolem Pankráce se dá krásně zaparkovat...ne a není to kvůli prázdninám a ultra prodlouženému víkendu, protože Jeremenkova (už bez zóny) je komplet plná a dříve tam bylo pusto
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SIEMENZ: Svět chutí na Nuselské a nebo Zdravá výživa v Táborské pod radnicí a nebo kousek dál je cajovna hned pod Nuselskymi schody.
    ADITU
    ADITU --- ---
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Od července pro parkovací oprávnění už jen do Táborské v Nuslích
    http://www.praha4.cz/Od-cervence-pro-parkovaci-opravneni-uz-jen-do-Taborske-v-Nuslich.html
    IKA
    IKA --- ---
    ADITU: Tak ja si tiež radšej dám čaj, než kafe - a ďakujem za tip, preskúmam to.:)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    OT,NE-OT... kdybyste vedeli o fleku pro kavarnu (nejlepe prostor patrici Praze), tak rad otevru podnik s dobrym kafem a neslysici obsluchou.
    zn. chceme expandovat...
    ADITU
    ADITU --- ---
    MYJKA: však píšu, že to je lepší brát jako obecnou chválu než odpověď na tvůj dotaz ;)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ale nas bar je pro me reseni, takze vyreseno ke spokojenosti. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam