• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    V olympii nově všehochuť anebo konec diskriminace dolňáků...takle má vypadat správná emancipace!

ADITU
    ADITU --- ---
    Pokud někdo plánujete jít pro parkovací oprávnění na Táborskou, tak podle Tučňáka budou vydávat jen do 13.7. (s dovětkem, že když bude potřeba, tak i dýl, ale spolehněte se na to)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ALDARION: Leši, bydlím tu kontinuálně 10 let a každé léto je sice volněji, ale ne takhle extrémně. takhle prázdno tu imho nebylo, ani když se ještě před XX až XXV lety (kdy jsem tu bývala odkládaná k babi, často v létě) parkovalo uprostřed Antala Staška místo na krajích jako teď...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak ono ne všichni si to před dovčou zařídí. Myslím, že po létě se uvidí.
    RUI
    RUI --- ---
    U nás na Budějovický jsem taky tak málo aut ještě nikdy neviděl. Snad to vydrží - jet někam autem ve všední den pro nás vždycky bylo utrpení, když jsme věděli, že po návratu až do večera nikde blízko nezaparkujeme.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    bydlíme na tomtéž místě třetím rokem a takhle prázdno nikdy nebylo. Až divně prázdno.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mě teda taky napadá, že nemálo lidí má dvě auta a zaplatí si asi jen jednu kartu (druhá bude asi drahá). Takže to druhý o víkendu vystrčili za zónu a v horším/lepším případě ho tam ponechají :-) Přesně odhadnout, co jsou sekundární domácí auta a co jsou buráci, je tedy trochu složitější.

Nicméně v pondělí v 6 ráno byla Jeremenkova ještě úplně prázdná a v poledne už byla plná. Dnes jsem šel lehce později, takže můžu jen říct, že od 7 ráno byla furt plná a přitom v tento čas se dalo dříve sehnat i místo na sídlišti Pankrác a to i mimo prázdniny. Takže buď si buráci dneska hodně přivstali, nebo jsou to ta sekundární auta a jejich přesun se realizoval až za prvního zónového jitra.

Nechci vypadat jako posedlej zvědavec, ale už jen jedna ulice a mám to před barákem, kde si teda nějakej kokot dělá postupně vrakoviště převážně z dodávek, takže místo ubejvá i tak.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: neříkám že je to dobře nebo špatně :)

ALDARION: Ano dokážu (a mimochodem divný že tenhle argument neslyším v reakci na lidi, který naopak tvrdí že se nic nezměnilo :) ).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Z extremu do extremu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ADAMIRA: Tak pokud to dokážeš porovnat s minulými léty tak smekám před tvou pamětí, to mne nenapadlo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALDARION: Ano, protože dovolené a prázdniny začli poprvé od roku 1995. :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ADAMIRA: Začalo léto, prázdniny, dovolené, tenhle víkend jsem subjektivně vnímal velký úbytek parkujících aut, a od pondělí to zůstává o něco volnější, i mimo modré zóny...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Včera jsem byl navštívit otce (ulice u družstva život), ještě mi ukazoval "hele už tu je modrá, ale stejně se nic nezměnilo", ale mě teda přišlo že takhle málo aut jsem tam viděl naposled někdy v roce 1995, ale je možný, že je to prostě jenom náhoda.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: To je pointa celého modrého moru po pražsku - nějaký parkoviště nebo navazující MHD? Nasrat! Implementujeme jenom ten kousek, co z něj tečou prachy.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GINGERPOWER: Dost možný. Už mám stejnou info od dalšího člověka ze stejný lokality resp. z Jihlavský. Stejnej model. Jezdili co svedli.

Btw. pokud to mírně odlehčim. Aktuálně parkuju u mostu na Vršovický. Hranice je zjevná - najednou narvaný ulice bez zón. Domu cca k hotelu Forum to mám asi čtvrt hodiny pěšky. Garáž se tu dá sehnat cca za 3k/měs. (na to seru, za takovou roční sumu svedu jet na tejden na lyže i k moři). Problém je, že to mám od auta domu kolem Bansethů. To už by za ten rok tak dobře vycházet nemuselo... ;)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KALTY: U nás bude prý velkoryse firma cálovat oprávnění a zdá se, že pro všechny, kdo mají služebák a nedostanou pronajaté místo (kromě vlastních máme část arkád a nějaký parkoviště po okolí). Taky jsem ale jen infantérista, takže todle jde mimo mě.

Jo a vzal za své rákosnickej stánek na tom pidi parkovišti jak je zastávka u bočního vchodu do arkád...škoda, kupoval jsem si tam každý rok za pár šušňů korpus na adventní věnec a když jsem zapomněl fusky do fitka, tak i to.
    GINGERPOWER
    GINGERPOWER --- ---
    LIQUID_SOUND: asi naplnili odtahová parkoviště :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Na Budějovický mi chlapik na ulici řikal, že tam dopo odtahovky lítaly jak zběsilý. Jen z Ještětický prej dopo vytáhly asi dvacet aut. Odpo se už na to vysraly.

Jsem taky línej to všechno pozměňovat z P11, nájemní smlouvou si můžu leda vytřít prdel a tak holt parkuju ve Vršovicích. To až mi zas bude někdo vyprávět, jak je Vyšehrad megaluxusní adresa. Fuck.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    U nas teda bylo prazdno uz v patek. Tak snad to neni tema svatkama.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    IKA: ne... to by stalo penize... a zony maji penize vydelavat... ne nekomu pomahat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam