• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: a nejhorsi jsou trpaslici, ti vam vlezou vsude... :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: byli jsme na Pankráci na té samé akci a bylo tam cca 15 lidí. nemyslím, že by kvůli grilovačce přišla holubí letka.

HAAALA: Zelení si na tom dělají kampaň, wtz, ale přijde mi lepší věcná kampaň - zpracovali jsme pro vás připomínky k metropolitnímu plánu - než spousta billboardů a keců.
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK: A kua. Clovek si zaridi u nas na dvorku grilovacku, pak se k tomu nejak prichomejtne starosta a kdyz jsme mu na jeho dotaz "Kolik prijde lidi?" odpovedeli "Mozna taky nikdo" tak rozjede takovouhle masivni letakovou kampan :)

Klidne prijdte, akce je koncipovana jako grilovacka od 19:00, ale o hodinu driv je IPR. Jenom chlast nebude, ten musite mit svuj.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HAAALA: tohle trefovani do zelenejch je fakt usmevny... nicmene jestli te nezajima diskuze k IPR, tak te nikdo nenuti tam chodit :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    DRACONIK: řízky, metropolitní plán, sliby a Zelení.
    Aneb zejtra je deadline... další trapárna s podpisem stávajícího starosty.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: No neke.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak aby to nezapadlo:)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Aha, ta dlouhá řada kolmýho státní. Ok.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Ne tam si to hlidaj. Je to z druhy strany ty fizlarny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Jde o to parkoviště za hotelem Forum směrem od metra? Dneska k mýmu překvapení to ňákef fízl procházel zjevně auto po autě, když jsem šel v osum ráno na metro. Ano opravdu v neděli.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MMCH jak jsem se tu onehda rozcilovala, ze fizlove nam zabrali dalsi parkovaci stani SINEAD , tak uz mi poslali vyjadreni - pry je to soukromy pozemek fizlu. Takze kdyz parkovat bez parkovacky tak tam :)) Pac evidentne to tak bylo uz predtim (zpetne mi doslo ze ty znacky o nutnosti povoleni KŘ jsou tam uz dlouho a parkuje se tam normalne). Otazka jestli ted zacnou prudit.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KORKMAZ: Ja taky, cestou dolu po taborsky.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FYI...tak jsem dneska viděl prvně na čtyřce to špicl auto na zóny. Kolem 13hod na Pankráci.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CABI: Ale úplně není co oslavovat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPLIFFBOY: No já taky. Jsem se tam učil parkovat atd. Lepší školu nenajdeš :)
    Dnes už jednosměrka a se zónama zatím poloprázdné. Uvidíme po létě...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Neboj, to po prazdninách přejde.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KALTY: v Ohradni jsem vyrustal a dodnes tam zijou rodice, potkat nekoho v protismeru a couvat si nekam, kde se vejdem vyhnout, byla nocni mura novickejch let meho rizeni... a vlastne bych se z toho asi opotil i dnes.
    KALTY
    KALTY --- ---
    OPIC: Ohradní style :) Naštěstí už máme jednosměrku. Ale trvalo to 30 let :D
    OPIC
    OPIC --- ---
    LIQUID_SOUND: heh no toho Chryslera, co máme U Družstva život, by už fakt mohlí odtáhnout. jednou se ho dokonce nějak romská skupinka snažila zprovoznit a odjet s ním:D a mám pocit, že nám tam nově přibyl další vrak, tentokráte bez SPZtek.

ale největší olol je jak udělali parkovací místa po obou stranách na Ochozu, kde se jezdí obousměrně a teď je tam místo na jedno auto k projetí :D to chtělo asi hodně plánování, prej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam