• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Podle me to ani nechtej solit, ale maj proste nastaveny tabulky ... a rozdavat pokuty za parkan je to nejjednodussi. Urcity oblasti jsou proste na jistotu a pak maj zevling. Ta horsi verbez dohazuje ksefty odtahovkam.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: No mít v Praze auto začíná bejt dost komplikovaný. A podobný nárazově šikanózní akcičky ve smyslu číháme na vaší sebemenší drobnou chybu, abysme vás mohli vosolit, protože od toho tu přece jsme, tomu taky úplně nepřidaj. :/
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: No nekecej, ty liny hovada uz fakt nevedi co by...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. jedna drobnost k parkování. Předevčírem mě soused upozorňoval, že jako novinka tu (Lounských/Žateckých) začli fízlové kontrolovat a aktivně rozdávat pokuty za příčný stání za vymezující čarou v zámkový dlažbě resp. za přesahující čumáky aut k domům. Že si mám na to dát majzla.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BIDAK: ve směru od polikliniky normálně slezeš dolů, průchod kolem Rossmana a dalších obchůdků je volný na celou šířku. Na úrovni vstupu do DBK začíná po obou stranách hradba, abys nemohl projít k druhému vestibulu - jsou tam viditelně pořád ty stojky (nevim, tak nějak se těm podpěrám říká?). Plus ve vstupu do metra je to napůl zabarikádované po stranách, DPP tam asi má uskladněný nějaký materiál nebo stroje. Nezkoumala jsem do detailu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: Ok, dík.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ADITU: Já tomu furt nějak nerozumim, jak se teda dá projít?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BIDAK: Jo, PISKVOR. Je teda neprůchozí bazén od jednoho vestibulu k druhému a jižní vstup do metra vypadá poněkud postapokalypticky, ale otevřený to je.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BIDAK: jo, ráno. proč?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Procházel jste teda někdo dneska Budějovickou?
    CABI
    CABI --- ---
    CLUSMAN: Ja sem pomalu rozhodnutej volit stavajiciho starostu. Prijde mi ze to dela dobre a jinou lepsi alternativu nevidim.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: jj, zvonku to tak vyzerá.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADITU: Tak zajímavé, je to průchozí i k poliklinice, jako by se nechumelilo; v tom videu to bohužel není vidět. Najednou to jde, nebudou nějaký volby?
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: Praha 4 živě má na FB i video, nejde mi to linknout.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RUDIE: Já asi už vím: slib byl technicky vzato splněn, úplně náhodou těsně před volbama, ale koza zůstala celá. Neboli "hovno hovno, slavnej soude," jen tunýlek k DBK.

https://m.facebook.com/dolinekpetr/photos/pcb.1840627772723215/1840582689394390/?type=3&source=48
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Tak ja to odpalim, koho volit za 4? Moc infa jsem jednotlivym kandidatum nedohledal, zadny lidi z kandidatek neznam. Co s tim?
    CABI
    CABI --- ---
    PISKVOR: Sem dneska koukal ze uz je tam jenom mobilni zabrana...
    CABI
    CABI --- ---
    Nusle v pohybu:
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Nusle v pohybu
    http://www.praha4.cz/Nusle-v-pohybu.html
    http://www.praha4.cz/file/lgp31/plakat-nvp-new.pdf
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PISKVOR: je to sladký tajemství, co se dozvíš asi až zejtra
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: ráno ti dám vědět, jestli zvládnu nejít po paměti skrz DBK.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RUDIE: Moment, takže sice půjde vylézt, ale jenom ke vchodu do DBK, čili se jen posune tenhle vstup o 30 metrů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam