• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CISTICZ: Celej žhavej.
    CABI
    CABI --- ---
    CISTICZ: Jak to Prahu fakt nakopne?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    co volby, uz jste nateseny? ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PISKVOR: Přátelé Prokopského údolí nejsou úplně zelení pošuci, spíš zoufalí zoufalci z oné lokality - chystá se tam developerský projekt a výjimky a povolení na zásah do chráněného území padaly extrémně rychle...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RUDIE: Mně se ten návrh líbí hodně. V tomhle stylu by teda měl být pod Vyšehradem, ale co už, stejně nebude vůbec.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SPLIFFBOY: zvlášť senát je zoufalej :/
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPLIFFBOY: Zelení? Přátelé Prokopského Údolí? Chraňte Zvířátka? Cirkus Praha? (Nejsem si úplně jist, že jsem trefil přesně názvy, a že jsou i na malou radnici, ale na magoš kandidujou všichni)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CLUSMAN: celkem mě mrzí, že ses s tím nechytnul, protože jsem z těhle voleb taky nějak bezradný... a to ne jen do městské části, ale i do senátu, kde mi to přijde taky dost zoufalé.

nicméně tady jede hlavně parkování :) nemá nějaká strana v programu všecky ty auta zakázat? stejně každého jenom obtěžují...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    PISKVOR: to doufam
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Kdyby po tom mostě ale jelo auto, hned bych mu urazil zrcátko!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RUDIE: Boooriiiing ;) To je most duchů, vždycky se zjeví a straší jenom před volbama - sliboval ho kdekdo už v '98 "do pěti let."
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    trochu se vám ta debata zasekla)

pojďte radši nadávat na most, kterej stejně nikdy nebude stát)

Praha vybrala podobu mostu, který propojí Podolí se Smíchovem. Pro auta však nebude
    https://zpravy.aktualne.cz/...doli-zlichov-smichov-vitezny-navrh/r~f91f4306c62911e89de10cc47ab5f122/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem jedinej komu tahle debata uz prijde absurdni?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: takze je porad lepsi nekomu poskrabat auto...
    ono to, ze nahlasis blbe zaparkovany auto neni duvod proc bys tam mel zustat a cajtu to vysvetlovat.
    leda ze by ses chtel priznat k tomu, zes nekomu ponicil lak na aute...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: Jasne, kazdej ma dost casu na to volat cajty, cekat na ne a pak to s nima resit ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zajímavé, že pro někoho maximálně očividné řešení je některým lidem neustále potřeba vysvětlovat. Bystrý národ.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    PISKVOR: muzes zavolat cajty aby auto odtahli. pokud to lidi zacnou delat, tak ridici zacnou parkovat lip. osobne z toho nejsem nadsenej a je videt ze vzajemna ohleduplnost je v cechach stale cizi pojem, ale proste se to vyresit nejak musi. V aktualni situaci kdy s kocarem neprojedes to je zrejme debilni rada, ale nicit cizi veci je resni prinejmensim buranske.
    jak maji policajti napsano na dverich, maji pomahat a chranit. takze znovu, resil bych to pres ne. tady ti asi nyxi lid moc nepomuze a neochrani :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: A byl tam dotaz "co mám teda dělat, když jste tak chytrý a když to parkování je oukej, a že za to MP odtahuje, to že je fašízmus a buzerace pro buzeraci."
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    REDSNAKE: Bavíme se o tom, "že to přece nevadí, chodci se nějak protáhnou." Vadí, neprotáhnou.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    REDSNAKE: Vy nečetli ani první odstavec a přesto se vám vyrazil názor? Bystrý národ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam