• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    RUDIE: snad mas pravdu, ted to stejne asi nezjistime.. To ukaze cas a precpana Praha na vrcholu dopravniho kolapsu za 6 let..
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CARLOZ: Most by byl dle mě jednoznačně přínosem. Jednak proto, co jsem psal úplně na začátku, pak to umožní líp rozplánovat veřejnou dopravu (zlepší to třeba spojení z P4 na Barrandov), vzhledem k plánovaný obří výstavbě a zvýšení dopravního ruchu v oblasti Smíchovskýho nádraží to bude taky velmi praktický.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    L4MA: treba jo co ja vim:]
    L4MA
    L4MA --- ---
    CARLOZ: delas, jak kdyby ten most proloboval sam rudie. :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    RUDIE: ne bavime se o tom zda-li bude ten most prinosem, nebo nikoliv, nebo se nemas jak dostat do prace? to me nerikej:D jeste je varianta ze si vemes plavky a preplaves to:].
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Přívoz? Opravdu?) Já myslel, že se bavíme o tom, jak se ráno dostaneš do práce, do školy či k lékaři a ne jak si zpříjemnit nedělní vejlet.

Jinak samozřejmě stačí jen objíždět a přestupovat žejo. K čemu vlastně máme třeba koleje na Štefánikově, Mánesově a Čechove mostě zároveň, když by se to mohlo jenom objíždět po jednom z nich. Vůbec bych několik těch mostů rovnou zboural)
    Snadnější doprava po městě je zbytečnej luxus, kterej vůbec neovlivňuje spoustu dalších věcí...
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    RUDIE: jsem na Dvorcich a potrebuju na druhou stranu Vltavy - jak se tam dostanu? muzu jet privozem od Racka, nebo popojedu tramvaji na Vyton, popr druhym smerem na Pristaviste, nebo rovnou z Dvorcu 118 to je dostacujici ne? kolik ten most ve finale usetri casu 10 minut maximalne? nelepsi je postavit most za miliardu ja vim:D.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CARLOZ: Mno a proto je fajn, kdybys mohl jet někudy, kudy projedeš. Díky tomu pak třeba bude víc lidí využívat veřejnou dopravu a v návaznosti na to ubude lidi v autech. Překvapivě spolu ty věci souvisej.)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MIDORI: ve spice je jedno cim a kde v Praze jedes
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    AXTHEB: a proc ne? nezaznamenal jsem tam neaky fronty.. clovek se na druhou stranu dostane uplne v pohode z toho mista.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CARLOZ: si asi nejel v poslední době 118 ve špičce
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CARLOZ: Ne.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    AXTHEB: jezdi tam privoz to je dostacujici ne? :]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JAFROST: obecně ta kloboučnická a přilehlé ulice a křižovatka nuselský a v horkách je trága. Úplně nerozumím tomu proč se z toho dělá taková koloniáda, že by po chodnících mohli chodit sloni v trojstupu. Pak když tam zastaví tramvaj nebo bus, tak se to nedá ani objet a stopne se celá ulice kvůli nástupu lidí. To že když člověk najíždí z ulice Svatoslavovy na nuselskou, tak si v díře málem urazí kolo a to je díra už v novém povrchu, prostě vyfrézovaná jáma.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CARLOZ: MHDčku to pomůže, a to pomůže zbytku dopravy.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CARLOZ: Zatim je to jenom designovy navrh, co se konstrukce a finalni podoby tyce, pocitm ze to jeste dozna zmen.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ty tři stromy na klouboučnický, kterou opravujou už snad čtyři měsíce... to je fakt k pláči, celá tahle akce
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    OTAVA: no nevim, stavba bude trvat 6 let lol, ve finale po nem nebudou moc jezdit ani auta tak cemu to teda pomuze? kolabujici doprave asi ne...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A co se vizualni stranky tyce, me se libi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CARLOZ: mě se to naopak líbí velmi. Drahý to je jak čert. Jestli zbytečný, to neumím posoudit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam