• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CABI
    CABI --- ---
    REDSNAKE: No tahle slanina je super. Ono pokud si v anglii koupis slaninu, tak dostanes tuhle syrovou a ne tu nasi anglickou slaninu. Ale je to pecka treba obalit chrest na gryl, krasne se to zatahne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ALONSY: minimálně tu slaninu zkus jestli máš rád. Ono slanina je dost zavádějící název, protože to prodávaj pod označením American bacon tuším. S tím co si tady u nás představujem pod slaninou to nemá moc společného, je to poměrně nasolené, tučnější maso, tenké plátky. Na pánvi super:)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    REDSNAKE:
    SPLIFFBOY: Jo, Robertson bude ono. Vždy na něj pokukuju a přemýšlím, jestli to stojí za to nechat si ten bus ujet. :-D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALONSY: ten malej kram robertson je skvele reznictvi, nakupuju tam vzdy, kdyz stiham otviracku. maso jiko vedle jsem nezkousel, je to filialka masokombinatu dolni brezany s dvaceti pobockama po cely praze, coz me uplne lakave neprijde, tim spis, kdyz je to o tri vchody vedle toho prve uvedeneho. kazdopadne obe jsou u zastavky horky, tak nevim, jestli myslis tato.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    THAIGRR: Super! Stavim se, diky za info. :) kafe v zahrade me moc nezaujalo.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MYJKA: THAIGRR: Typika už má otevřeno!!! zatím se teda rozbíhají a nemají ještě plnou nabídku, ale kafe už u nich teče a je moc dobrý
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ALONSY: Myslíš řeznictví robertson? Kupuju tam jednou za čas americkou slaninu, děláme si ji k vajíčkám..Prej tam maj dobrý párky, nevim. Menší výběr mi přijde že tam bude, ale to u čerstvého masa nemusí být nutně nevýhoda.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Stojí za něco ti řeznictví přímo na Kloboučnický? :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Diky. :)
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Tady se muzes podivat i dovnitr :)
    OBRAZEM: V Nuslích hořela hala obývaná bezdomovci, hasiči museli rozebrat strop | Praha.City.cz - Praha jsi Ty!
    https://praha.city.cz/...ajstvi/obrazem--v-prazskych-nuslich-horela-budova-obyvana-bezdomovci-/17784
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Hm. Ono s nima zatim nehli ani nekolikere navstevy policajtu, zasahovek, hasicu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MYJKA: Když jsem ještě bydlel na Budějovický, stačil jeden email na ÚMČ a obdobný hnízdo bylo v řádech dnů vyklizeno. Cca šest let nezpět. Až mě to překvapilo, jak rychle to udělali. Ani jsem nestih urgovat.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: A vysklili jedno to luxferove okno, takze je tam z ulice dira.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Jo, ja se zas divim, ze je odtama porad nikdo nevyhodil. Tam jede fet az to neni hezke.
    My jeli vecer kolem a svetlo jsme videli. Rikali jsme si s muzem, ze sousedi musi byt nadseni.
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: To je ta "fetacka dilna"? Se nedivim ze jim to blaflo.
    K tomu nataceni, svitili nam az do desiti pekne naprimo do oken megasvetlem, aspon jsme doma nasvitili :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    OT.
    Jako k té indické. Když už budu mít chuť si dát dobrou indii, tak si popojedu do Italské do LalQily.
    Lepší jsem ještě neměl.
    Indian Restaurant in Prague Czech Republic for best Indian Food
    http://lalqila.cz/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Doporucuju novou indickou restauraci na Antala Staska, je vyborna! Zajdete, at maji kseft a vydrzi tam co nejdlele. Konecne neco dobreho v okoli.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MYJKA: Aha, to bylo ono.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    A dnes nam v Bartoškove hori. Neni to soucasti nataceni. Asi 6 hasicskych aut.

MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak tady k te povinnosti zajistit parkovani. Davam z mobilu, snad to nebude moc plachta.

BIDAK
    BIDAK --- ---
    Velmi omezená nabídka, jídlo na váhu, ale co mají je OK. Nikdo tam není proto, že to všichni berou na takeaway.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam