• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LIQUID_SOUND: Taky zóny nemusím, ale na druhou stranu je pravda, že od té doby co jsou na P4 zóny a vyřídil jsem si parkovací kartu, tak chytnu místo před barákem vždy. Do té doby jsem musel blok několikrát objíždět než se uvolnilo místo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Zálěží v kolik je to hodin tj. jak moc je to zalitý vidlema. Ale dál jak u nádraží jsem od zprovoznění tý sračky neparkoval. Zatim to ještě snášim. Jakmile to zavede i desítka, tak se z týhle prdele v centru odstěhuju někam se stánim.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LIQUID_SOUND: to bezne delam a taky tam dost casto neni misto
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    THAIGRR: Popojeď pod synkáč na Vršovickou, tam už ta debilita neni a je to cca tři minuty pěšky.
    CABI
    CABI --- ---
    THAIGRR:
    Maximální cena stání v oranžové, zelené a fialové zóně v době státních svátků, ostatních
    svátků2 a vánočních prázdnin3 za každé započaté stání v délce nepřesahující 24 hodin. (Cenové
    zvýhodnění platí pouze u úseků, které nemají provozní dobu v celotýdenním režimu.)
    1. cenové pásmo 80,- Kč
    3,20 €
    2. cenové pásmo 40,- Kč
    1,60 €
    3. cenové pásmo 20,- Kč
    0,80 €

Parkování v ZPS po dobu vánočních svátků – Parkuj v klidu
    http://www.parkujvklidu.cz/parkovani-v-zps-po-dobu-vanocnich-svatku/
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    víte někdo jak je to s parkováním na fialových zónách (okolí Synkáče) na svátky? je uvedená provozní doba, kdy se musí platit Po-Pá, ale o státních svátcích se nezmiňují...
    CABI
    CABI --- ---
    Praha zpřístupnila okolí terasy na Budějovické, i tak ji chce zbourat - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...dbk-podchod-pasaz-d60-/praha-zpravy.aspx?c=A181219_173155_praha-zpravy_nuc
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Wow... Fórum mělo bejt dvakrát tak vysoký...

Jak se stavěl Hotel Forum a co na to Muammar Kaddáfí | Vyšehradskej.cz - Vyšehradskej.cz
    https://vysehradskej.cz/...rum/?fbclid=IwAR0vdd6jsCvm1nSq5oPUZEKmRjkIodl1Dx8z5gdCYeXj1iLHfky8hAxpgGs

Za mrakodrapy se považují stavby vyšší než sto metrů, což pankrácký Hotel Forum nesplňuje. Ovšem když se začátkem osmdesátých let projektoval, byla ve hře i stopadesátimetrová varianta. Hotel se měl tyčit nad údolím jako pomyslná raketa na odpalovací rampě. A možná proto se měl původně jmenovat Kosmos. (...) Vypsanou soutěž vyhrál mladý architekt Jaroslav Trávníček, mimo jiné autor několika oceňovaných interiérů Paláce kultury. Ve svém návrhu hotelu se nedržel při zemi a narýsoval štíhlou válcovou věž o výšce 155 metrů. Tím by hravě strčil do kapsy i nedaleký Motokov, první stometrovou budovu v Praze z roku 1977. Nicméně po prvotním nadšení pro vítězný návrh přišlo vystřízlivění. Stanovená výška se ukázala jako pohledově neúnosná, a tak Útvar hlavního architekta stanovil maximum na 90 metrů. Na žádost památkářů se výška později ještě o sedm metrů snížila.
    ADITU
    ADITU --- ---
    CABI: z vonku to tak vyzerá.
    CABI
    CABI --- ---
    ADITU: Takze misto mesice to trvalo rok a vlastne se vubec nic nevyresilo, jenom se to vratilo do skoro puvodniho stavu s tim ze se to nekdy v budoucnu zase cele na mesice (ne-li roky) opet uzavre :(
    ADITU
    ADITU --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KORKMAZ: tam kde jsem to kupovala, to zatím stálo stejně jako v plastu. Nejezdim ke Globusu vůbec, dle webu je to 19,50 za zimní směs https://www.globus.cz/praha-cakovice/cerpaci-stanice-a-myci-linka.html a jelikož 5 litrů i přes Heureku stojí od 98 Kč, nijak předražené mi to nepřijde.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: Mě teda ta kapalina ze stojanu v Globusu přijde docela drahá. Navíc jí to zákazníkovi cpe při každym samo tankování, takže je to i celkem otrava a zdržování
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KETHAMINA: P4 ne :( Nejbližší, o kterým vím, je na Černým mostě, vedle IKEA
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Víte o benzínce v Praze 4 či blízkém okolí, kde jde čepovat ze stojanu přímo náplň do ostřikovačů? Kupuju to takhle v Plzni, v Benešově, ve Varech ...ale teď v zimě se mi dost zvýšila spotřeba, tak bych potřebovala ve stověžaté #neplastuj
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADITU: Exradní pro padací mosty to nehejtuje, takže zatím nic...
    ADITU
    ADITU --- ---
    v pasáži na Budějovické mizí část podpěr a strop dostal nějaký provizorní podhledy. ještě je tam všude plot, ale vypadá to, jako by se chystalo zprůchodnění. nevíte o tom někdo něco víc?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tak nakonec misto jestli shanim chuvu, 1 den v tydnu...neporadi nekdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nevite co to vznika ve Svatoslavove ulici na silnici? Vypada to jako zpomalovaci retarder, soucasne tam ale zvetsili plochu chodniku tak, ze se tam snad uz nemuzou vejit dva pruhy. Z toho udelaj jednosmerku?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    WANAH: posta
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    REDSNAKE: "reklama je nevyžádaná, pokud vede k nákladům adresáta..." - Živnostenský odbor mají hned za rohem v Táborský, nebudou to mít daleko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam