• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jo, liberske lahudky taky cenim. A don pealo (= levny rumy a dalsi lepsi alkohol). Pankrac jde nahoru! :D
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    btw
    Celkem me mrzelo ze v Arkadach zrusili Karlovu pekarnu z posezenim... navic cast uz prestaveli na petshop..
    ale
    Vcera jdu kolem a koukam na velke napisy, ze tam budou Liberske lahudky..
    Yesss! Budu chlebickovy kral... ;))
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KORKMAZ: Tak udelame sbirku na nocni odtahovku? :D Skoda ze bystrozrakej je fakt bystrozrakej, oko mordoru sviti i v noci. Leda pri prilezitosti nejaky snehovy vanice.
    IKI
    IKI --- ---
    No, já se blbje zeptala. Ví někdo, proč to tam stojí?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    IKI: Nevim. Proč?
    IKI
    IKI --- ---
    Ahoj, víte proč na Synkáči u cedule Taxi už několik let parkuje vrak se soukromou botou? Napřed to byl forman s nějakou reklamou, pak tuším nissan(už bez reklamy), teď je to mercedes.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SINEAD: Už jsem to tu sice psal, ale proč ne...městapo má jeden oblíbenej vrak na jeremenkově, za kterej se už pár let chovává když měří rychlost.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Mne prijde vtipny ze tady na Vysehrade stoji jeden vrak primo fizlum na jejich soukromem parkovisti. Uz drahne dlouho. Hlavne ze tu kazdej den lita mestak na zavolanou a rozdava pokuty.
    Ale jako o ten se rozhodne nestarej, spis by me pobavilo reseni typu - navezt jim tam vsechny vraku z Nusli :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IKA: hele nám v Bolce během minulého týdne taky jeden zmizel.
    IKA
    IKA --- ---
    Jeden vrak, čo roky stával v Soudní, nedávno zmizol (neviem komu sa to podarilo, ale patrí mu vďaka:)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    GUDRUN: Tak to jsem zvědav, jak zaválíš. Pokud to k něčemu bude, budu tě následovat s Pankrácí.
    RICK
    RICK --- ---
    taky vím o něčem, někdy v týdnu pošlu
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Jojo, poslu az budeme v pze. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: nemám čas to obíhat, jestli bys to prosím vyfotila, až půjdeš okolo a upřesnila adresu (rohu t bude asi víc, na mapu jsem nekoukala, ideálně "před domem Čestmírova...."
    ) budu ráda.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Na zacatku bartoskove (roh s cestmirovou) jsou aktualne dva. Dokonce na zakazu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KORKMAZ: Zatím pls Nusle. Nechci si toho ukousnout moc. Když něco zjistím, půjde to aplikovat i jinde :-)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    GUDRUN: V Hudečkově v Podolí vím tak o 5
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    pomohli byste mi prosím zmapovat vraky v Nuslích a okolí? zjišťuju, zda by se nedal vyvinout nějakej nátlak na jejich odstranění, když modrý nezabraly - aspoň u nás nezabraly. pomohlo by mi foto, adresa (včetně cisla), pokud má auto SPZ, tak aby na fotce bylo a taky údaj, od kdy víte, že tam vrak je. chtěla bych se soustředit na Nusle hlavně. pokud zjistíme, že se něco dá dělat, bude se to třeba dát použít i jinde. sem, nebo do pošty, nebo tak něco. já vím jen o třech v Boleslavce, ale bude toho víc. díky :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Bourani v Bartoskove ulici
    2019 01 25 konecne jsme se zacali podhrabavat do Vrsovic
    https://youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=U8ydeBYYsHE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam