• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: ODS na radnici? To by bylo fakt krásný. Dopadlo by to jak na jedničce kde se prodávaly byty pod rukou a vůbec se krásně šmelilo s majetkem. Tahle sebranka černoprdelníků, StB a podrazáků bude ještě sranda. Uvidíme asi brzo jak se nám tu budou rýsovat krásný developerský projekty.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Jedinou radost mi dělá že arcizmrdi zelení táhnou. Radost mi už tolik nedělá ANO. Na radnici by měla bejt čistě ODS.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "Jsme zásadně nespokojení s pokračujícími snahami likvidovat kapacitnost a průjezdnost komunikací Prahy 4,"

A s tímhle bohužel nelze moc nesouhlasit..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zelení nebo ano, to je jak dostat na výběr jestli chci pobodat do břicha nebo do zad...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    černoprdelní zmrd. prej chtěl funkční radnici. ale to se někdo asi přeslechl, on chtěl funkci na radnici. Nový pan místostarosta!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Co říkate na ty argumenty?
    CABI
    CABI --- ---
    Hnus velebnosti!!!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    smarja panno ja jsem tak nasranej!
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RUDIE: to je peklo, a to jsem teď kus energie věnovala novému radnímu pro školství
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Lidovci zradili)

Dosavadní opozice navrhla post starostky zastupitelku Irenu Michalcovou (ANO), která v tajné volbě získala 23 z celkem 45 hlasů a bude starostkou.

https://zpravy.aktualne.cz/...tu-stepanka-a-dalsich-sedm-radnich/r~c9179c7666b011e98a200cc47ab5f122/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Převrat!

(ČTK) - Zastupitelé Prahy 4 dnes odvolali sedm z devíti radních městské části včetně starosty Petra Štěpánka (Zelení). V radě zůstali jen radní Josef Svoboda (KDU-ČSL) a Ondřej Růžička (STAN). Pro odvolání radních hlasovalo 23 z celkem 45 zastupitelů. Návrh na odvolání předložily opoziční kluby ODS, TOP 09 a ANO. Jejich návrh zařadit na dnešní jednání odvolání radních podpořil i Svoboda.
    CABI
    CABI --- ---
    Tady pisou ze ten podchod pod nadrazim by mel byt v provozu uz letos:
    Vršovické nádraží propojí s centrem Prahy první čtyřkolejná trať v Česku - Pražský deník
    https://prazsky.denik.cz/...azi-propoji-s-centrem-prahy-prvni-ctyrkolejna-trat-v-cesku-20190420.html
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já jsem už od pátku byla zvědavá, jak to bude s uzavírkou v Nuslích a na Michelskè a jak to zvládne Praha 10 s tím podjezdem mostu vedle parkoviště pro busy, kudy loni všichni svištěli - protože tam občas projedu autem do práce. řešení je báječné, oni ten most ze strany od plynárny uzavřeli :) takže ta objízdná trasa nakládá zpět kolem ZŠ Mendíků a na Kloboučnickou.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    https://www.facebook.com/PiratiPraha4/videos/vb.1381122542004362/1142919192554734/?type=2&theater

Záznam debaty o zasypání podjezdu Na Veselí, via FB Pirátů z P4.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HUJERKA: tak uz taky. Jidlo urcite o tridu vejs nez predchozi Kolcavka. Snad se udrzej, ja rad zajdu znova.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SPLIFFBOY: my už jsme vyzkoušeli a moc jsme si pochutnali!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MAWERICK: jako Kolcavka to bylo super, je tam skvela zahradka ve vnitrobloku
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SPLIFFBOY: jako magicka zahrada to nebylo uplne spatny :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja nezkousel, ale kdyz uz jsme nacali tenhle soudek, tak na Nuselsky otevreli novou hospodu asi pred tydnem - restaurace Botic (driv Kolcavka, jeste mnohem driv Magicka zahrada)... tak ta ted laka k otestovani me .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam