• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CLUSMAN:
    CABI:

ok, zkusim to jeste dneska. Jako pres den se tam moc nemam sanci dostat, podvecer jsou zavreni a vikend, mno.. moc to nechapu, spis mi prijde, ze je to tam odstaveny a cau.
    CABI
    CABI --- ---
    SARAJ: Vcera meli pres den otevrino.....
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SARAJ: tak je leto, i kdyz to tak nevypada, ze. Ja tam byl, meli otevreno a dostal sem basteni, vse ok.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SARAJ: to je podle mě zástěrka pro nějakou šmelinu jen. Taky jsme tam byli v otevíračce a týpek tam dokonce něco klohnil ale vyhodil nás, že maj zavřeno.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tusite nekdo, jak ma otevreno ten burger prives kousek od Synkace? Kdykoliv jdu okolo - maji zavreno:/
    CABI
    CABI --- ---
    Clovek by rekl ze se v Kresomyslove a Jaromirove hrabou v zemi uz dostatecne dlouho, ale jeste 3 roky budou :(
    opravujeme.to
    https://opravujeme.to/action/298/
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    aktuálně z podchodu do Vrš
    190701 – Praha-Hostivař – Praha hl.n. – album na Rajčeti
    https://hostivar-hlavni.rajce.idnes.cz/190701#IMG_2909.jpg
    CABI
    CABI --- ---
    Rozkopaná Táborská ochromí auta i chodce: V srdci Nuslí na léto uzavřou některé okolní ulice | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...chromi-auta-i-chodce-v-srdci-nusli-na-leto-uzavrou-nektere-okolni-ulice.html
    DROBET
    DROBET --- ---
    čauves... netušíte někdo co to stavěji na Ryšánce před Albertem co tam byl ten parčík???
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: ok,jen jsem chtěla vyjasnit, zda nejde o pečovatelskou službu. Zkontaktuju kamarádku na MČ Praha 2 a dám vědět, tam mají zóny už dýl.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KETHAMINA: no, parkovací oprávnění pro pečovatele o osoby starší 85 let nebo pobírající důchod vyšší než třetího stupně, či jak to tam je.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: a rozumím správně, že "pečovatelskou" myslíš kartu pro pečující osobu?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KETHAMINA: Na pecovatelskou muzou byt az tri auta. Nicmene tvrdi, ze v lokalite muze parkovat max jedno auto v konkretni chvili. Zajimalo me jak by udelovali pokuty kdyz jich tam capnou vic - pry jak jede to auto s kamerama ulici, tak prvni koho potka je v cajku, druhy a dalsi ma smulu.

Nic konkretniho jsem se k tomu na internetu nedocetl. Nicmene se mi to zda absurdni
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    REDSNAKE: nevyužívám, co ti tvrdí na úřadech?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Využíváte někdo prosím pečovatelskou parkovací kartu? Máte s tím někdo zkušenosti? Na úřadech nám totiž pokaždé tvrdí něco jiného.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MACCINO: Minimálně je to v územním plánu, nebo jak se to teď jmenuje; tam je to ale dost nahrubo.
    OPIC
    OPIC --- ---
    musím říct, že ta ulice (U Družstva život) působí po odstranění vraku Chryslera jinak, snad až smutně a prázdně :D
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Nevíte, jestli někde najdu plány budoucího metra D na Pankráci? Jde mi o to se podívat, kde budou nový vlezy do metra a kde třeba jen vzduchotechnika.
    CABI
    CABI --- ---
    Trosku k tematu z webu praha4.cz:

Otázka: Přidání zeleně (David Nečas 15.06.2019 9:53) – Životní prostředí, úklid a čistota
    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat zda by nebylo možné do ulice Čestmírova (Nusle) vysadit stromy. Chodníky jsou zde dostatečně široké. A zejména v těchto letních dnech je v této betonové ulici nesnesitelné vedro a špatný vzduch. Navíc se tato ulice stane brzy cestou z Náměstí bratří synků do nádraží Vršovice (momentálně zde stavíte podchod) Tak by nebylo špatné ji trochu zkulturnit.
    Děkuji za přečtení

Odpověď: (Vít Drbal (drbal) 17.06.2019 17:26)
    Dobrý den, pane Nečasi,
    uvedený chodník v Čestmírově ulici, i když to tak nevypadá, zas tak široký není, aby se tam vešla kvalitní zeleň, jak navrhujete, navíc je plný inženýrských sítí.
    Vynasnažíme se naši městskou část ozelenit na jiných místech, kde to bude technicky a prostorově možné a únosné, včetně okolí Vámi zmiňované lokality.
    Hezký den,
    Tomáš Hrdinka
    radní pro ŽP a MA21

OTAVA
    OTAVA --- ---
    BIDAK: Ti je jedna vec co me praze dost sere. Je skvely ze nekdo ma psa, ale kdyz mate dite, tak ho proste nesmite pustit na travnik, pac jinak slapne do hovna.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CLUSMAN: Oni to psi otrávěj chcankama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam