• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Ale on mysli soukromy auta fizlu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Policejní auta můžou parkovat kdekoli
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Vážně máš pocit, že se v Žateckých parkuje hůř? V šest večer zaparkuješ na dohled od vchodu, to šlo naposledy v devadesátých, a v devět zaparkuješ nejdál za gymplem, to posledních pár let taky nebylo běžné. A navíc mi už rok nikdo nepomačkal plechy ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Jojo vídám to vělmi často, že to městská obchází. Občasně vídám fízlovský auto i mimo ty jejich parkoviště tj. mezi civilama. To asi Eltodo nějak taktně neřeší tipuju. NIcéně zóny tak jak jsou aktuálně nastavený jsou zrůdnost. Stačí mrknout na Web P4 sekce zeptejte se na úřadě.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SINEAD: ja mam tady trvale a jedno auto, takze pro me to bylo easy. Tech aut s papirkama, tady ovsem potkavam dost
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CLUSMAN: Tjo vo tom jsem si neco guglila a prej to eltodo, kdyz zmerci zakrytou znacku, tak tam vysle mestaky. Ale nevim co je na tom pravdy.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    my tu zase Na jezerce mame ruzne zakerne listi, papirky proste smeti, ktere se zcela nenadale prilepi na spzetku
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Lounskych dtto...myslim ze tady je to dany hlavne tim, ze fizlove se zacali tvrde roztahovat na tom svym pozemku, kde driv normalne nechavali parkovat lidi. Ted tam ob den chodi mestak a vybira to. S jednou docela normalni mestackou jsem se zakecala a rekla mi, ze tam jezdit musej, pac ty kokoti z velky fizlarny je kazdy rano zavolaj.
    KALTY
    KALTY --- ---
    HARLOT: jj. Byl a je pryč.
    HARLOT
    HARLOT --- ---
    LIQUID_SOUND: A nesouvisí to třeba s tím, že na Opatově zrušili P+R parking? Mám totiž pocit, že tam býval, a není.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CABI: Tady v Žateckých se nedá parkovat se zónama snad ještě víc. Težko říct, jak si to vysvětlit. Laickym pohledem imho minimálně stejnej horor. Ačkoliv spíš hůř, protože se ubraly místa. Plus tipuju, že ti kdo už dřív parkovali na P4, ale někde dál od centra protože tam bylo volnějc, prostě začli zajíždět co nejblíž. Když už teda platěj hodinovky, tak ať z toho něco maj.
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já parkuji za Michelskou směrem k pekárnám díky modrý zóně v Ohradní.
    Auto budu mít do vypršení technický přesně za rok. Tak už jsem to nechtěl přepisovat z bráchy na mě a budu muset :(
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CABI: tvl... no nazdar..
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BAAL: taky mam z druhe ruky dobre reference na https://www.hevirek.cz/
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: jsem spokojenej s AutoPeli
    CABI
    CABI --- ---
    Parkovací zóny v Praze se letos rozšíří do Braníku, Podolí, Krče a Michle – Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/parkovaci-zony-v-prate-se-letos-rozsiri-do-braniku-podoli-krce-a-michle-34461/
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    BAAL: Ja jezdim k Auto Artur primo pod Nuselak a spokojenost
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BAAL: Z druhé ruky dobrá reference na http://www.autotimi.cz/ a vlastní super špatná Šafář a Říha naproti Fidlovačce.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    BAAL: ja jezdim k papackovi na libus, machr na T4
    BAAL
    BAAL --- ---
    MAWERICK: VW Golf
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BAAL: na jaky auto?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam