• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    REDSNAKE: jel jsem kolem, kdyz to tam bylo v plny polni a vypadalo to, ze tam nekdo umrel. Byla tam sanitka, imho resuscitovali ale zaroven tam byli policajti co vypadali jako zasahovka
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: To me zajima taky, my odtamtud bereme obedy :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nevite co se deje pod kvetnici? Silnice uzavrena policajtama tak aby nebyla prujezdna a chodnik sprchujou hasici...?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Kdybyste někdo neměl ještě stále dostatek roušek, šiju, Podolí :-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    SINEAD, KETHAMINA: Díky, až se svět vrátí blíže k normálu a dám dohromady takhle odkládané věci na nabroušení, zkusím nejprve Prahu, a pak případně bych klidně se domluvil a podpořil pána na venkově.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MVEK: Ten Denk tam ma dilnu. Dala jsem mu 60 let stary nuzky po babicce s tim, ze to asi nema smysl. Vratil mi je jako novy, cely vycisteny, rozmontovat je asi musel, jinak nevim, jak by se mu toto povedlo. Nabrousil mi i holici strojek.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MVEK: asi by to šlo předat/poslat po mě. Brusič je místní vozíčkář, který krom lidových cen dává zákazníkům přednášky o materiálech, mě minule fakt hezky (rozuměj pro blondýny) vysvětlil, jak doma nože brousit ocilkou, aby po jeho na rušení vydržely, co nejdéle. Nosíme tam i řetězy na pily a spol, je vážně pečlivý a taková klasická stará škola. Vše umyje, dotáhne, opraví.
    MVEK
    MVEK --- ---
    KETHAMINA: Dobře, až pojedeme někdy s dětmi poznávat Blaník a okolí, poptám se:-). No, nějaký rok to asi nebude pandemie nepandemie.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MVEK: mám takovýho poctivýho brusiče na vesnici (Načeradec), ale v praxi v Praze jsem to nepotkala.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ad broušení - copak broušení, ale většinou mi řeknou, že jen přejedou na mašině. Zatím jsem nenarazil na brusíře, který by třeba nůžky roznýtoval a znovu snýtoval (celokovové nejméně 30 let staré), a tedy u očních nůžek asi nic moc výsledek. A u nůžek, které sice jsou rovné, ale nelícují dobře, takže samotné přebroušení by asi nestačilo, to je k ničemu, radši si to zkusit sám doma.

Nebo někdo u zmíněných má zkušenost, že to jen nepřejedou na stroji a zabývají se tím? Je mi jasné, že taková akce bude stát víc než třeba tu padesátku, co chtěl DeWalt na Záběhlické kousek od Kauflandu u Bohdalce.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SARAJ: Jaroslav Denk na Taborske kousek od Bansethu brousi perfektne leccos.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Diky obema.
    LITTLEWONDER
    LITTLEWONDER --- ---
    SARAJ: Noze brousí v Sekaninove 26
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Se šitím (opravou oblečení) jsem byl spokojený s těmi na Paloučku, nevím jestli tam ještě jsou.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Az to venku bude normal, mate nekdo doporuceni, kam v Nuslich/ Michle donest noze na nabrouseni a sikovnou svadlenu? Dik
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CERNAAMODRA: Prosím dvě by se mi hodily.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    LIQUID_SOUND: kolik?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nešijete někdo roušky?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    pro info
    Na Pujmanove sem sice nikdy nevidel bonzacky kamerovy auticko,
    ale ted uz tu nejakej tejden celkem aktivne krouzej i chodej mestaci s odtahovkou v zadech!
    Takze bacha, u koho zjisti absenci karty ci listku, tak odtahuji...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Ja mam se Smelhausem teda dobrou zkusenost (kocky), se Zelenou liskou taky spatnou (komplikovsnejsi onemocneni)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam