• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    IKI
    IKI --- ---
    Taky už má zase otevřeno Hájek u Arielu a na náměstí Horky X Nuselská otevřena Zelenkova cukrárna.
    Hájka davam první, protože má zmrzku s vajecnakem.
    Zelenka zatím dobry všecko, co jsem stihla za tři návštěvy spapat.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    POZITRON: jj, dneska měli tyhle. Vyzkoušeli jsme čoko, mandle, bazalku i straccia a fakt lahoda. V tom Greek marketu měli včera jahody s bazalkou, slaný burák, mango a borůvku - všechno úplně boží. To Puro má střední kelímek za 79,- a v Greek je 100g za 50, -. Mají akci 400g za 169 a mě jí donesl muž zkombinovanou ze tří chuti a za den jsem jí na etapy zbagrovala.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    KETHAMINA: pred novodvorskou tam maj jakou? kopeckovou?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Moje srdce plesá, objevila jsem 2 geniální místa na zmrzku v docházkové vzdálenosti od domu.
    1/stánek Puro gelato před OC Plaza
    2/Greek market na Novodvorské

Nejsou nejlevnější, ale těžko soudit, kde mají lepší.
    SM3
    SM3 --- ---
    Pražský Braník. To je David Vávra, Dobeška i ruina secesních ledáren - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...y-pivovar-david-vavra-divadlo-sklep-dobeska.A191212_153532_dum_osobnosti_web
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    LSDMASACRE: Lamí filtr na Hlaváku funguje docela nesmlouvavě, cca lama/měsíc. Njn, každej je nesmrtelnej, dokud není.
    CABI
    CABI --- ---
    V Praze se otevírá provizorní lávka přes vršovické nádraží - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/v-praze-otevira-provizorni-lavka-pres-vrsovicke-nadrazi-51950/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    OTAVA: dneska teda moc ready nevypadala
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    od zitra ma byt oteverena.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    chodím přes koleje a řeší to vše! když není člověk lama, vlak ho nesejme a je to rychlejší než chodit po blbé lávce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SARAJ: takže ne, chjo. Díky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GUDRUN: dva dny stara fotka z Nuselsky party..

GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    funguje už lávka nad nádražím Vršovice pls?
    SM3
    SM3 --- ---
    HVJ3R: Chápu a vím jak to funguje...
    ACIDQA: Přesně ,))
    Vždy se usměju, když si vzpomenu na vyprávění kámoše, který před cca 15lety dělal kuchaře v armádě a začly mu prskat v kuchyni zásuvky, tak přišel "Franta" to vyměnit a říká, že potřebuje ještě vyměnit žárovky, když už tam je, ale to prý Franta nemůže, na to musí přijít Pepa, takže napsal žádost a za pár dní Pepa přišel...
    V té armádě to vem čert, tam se projebavaji podstatně větší prachy, kolikrát v totalnich blbostech...
    Ale v těchto stavebních projektech apod. je to úsměvné, resp. já to vidím v dopravě... Jak ty zakázky "propadávají sítem" kdy na začátku je 100% ale v konečném stádiu se napakuji 3 firmy, které nehnou prstem a pak to dělá Voloďa za 10% a kolikrát ta péče pak tak vypadá...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    To máte vápno, cement, cihly, tvárnice, překlady, trámy, krovy, latě, tašky, odpad, hřebíky, vruty, šrouby, dráty, dvojlinky, trojlinky, okapy, elektroměr, pojistky... :))
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SM3: Tak firma muze bejt i jedno OSVC s trema partakama.
    SM3
    SM3 --- ---
    LIQUID_SOUND: 43 firem :D Včera jsme se o tomhle zrovna bavili s mladou, jako chápu, že má "hlavní" firma nějaké dodavatele, že firma co leje základy asi nebude dělat zabezpečovačku apod., ale 43 firem pobavilo ,)

Nemáte náhodu někdo staré fotky 30+ let zpět Zeleného Pruhu, Branických skal a okolí? Něco se objeví občas na FB, ale třeba máte někdo tip na další zdroj?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Prej barák Nová Nuselská od trigemy

IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    CLUSMAN: taky mi prislo ze televizaci nenosej fizlodznak a nevytahujou ho ve 3rano kdyz jim dojdou argumenty (stalo se mi to tam min 2x a relevanci tohoto chovani ponechme stranou:))

:))
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    SIEMENZ: to byla recnicka vid :) vzivote sem ten nazev neslysel pac to byl vzdycky "ten dole u nasti" a octnul sem se tam dycky za tmy cestou z belzace kdyz se vyse jmenovana este nechtelo koncit a cestou poslednim metrem me ukecala at vystoupim o zastavku driv a dam sni "jeste jedno" a parkrat ses tam zjevil ty diky cemuz sem zjistil ze ses taky "zdejsi" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam