• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: hehe, asi jezdi stejna parta, protoze toto pondeli zadne rachtani!!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mam dotaz, chodite nekdo do Euforie? Uvazuju, ze si u nich poridim karticku, mam jejich pobocku kousek od prace v Karline a Pankrac je taky kousek. Jedou nejake obloze s rocni smlouvou, atp. ?
    ADITU
    ADITU --- ---
    Kdybyste někdo sháněl (a byl rychlej?), tak na Pankráci v knihobudce u Café na Půl cesty jsou Toulky českou minulostí 1 - 5.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: No tak to mas teda pech. Ale ja ten byt kupovala prave proto, ze ma okna do klidnyho dvora a ty popelari tam zacali delat bordel az letos. A v lete se se zavrenejma oknama usmazis.
    Nicmene uplne necekane jsem napsala na PSAS a normalne mi odpovedeli, ze parta dostala pojeb a budou jezdit od 6 :D tak uvidime.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Myslim že se dají ve vysledovaný předvečer jízdy popelářů zavřít okna. ;) Já mám pod oknama kuřáckej koutek fízlů z vítězný pláně. Dělaj denně bordel od šesti, sedmi, tak něco. Hurónský skupinový smíchy, nekonečný chrchle, atd. Plus mraky jejich klimek v různejch stavech funkčnosti. Ty už nepočítám, to je víceméně konstantní hluk. Nicméně ten bordel co dělaj, mě denně na ránem donutí vstát a ventilace pozavírat. Co bych dal za popeláře jednou za čas.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: u draheho rachtaj v pul 7, u mne okolo pul 6. Je to zlo, mno.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Akce piva dopadla dobre:D mam ipu a nejakej vymazlenej lezak. Pan na letisti mi nalepil priority na kufrik, at tu radost dovezu v poradku:D
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Prosimvas, je normalni, aby popelari jezdili ve 4:30? To je snad nocni klid jeste ne? Vzdycky prihrcej, pak asi pul hodiny mlatej ve dvore popelnicema (je tam asi 6 vchodu) a pak slavnostne v 5:00 vypadnou. Pote, co vzbudili mne i dite. Da se s tim neco delat?
    SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: V Pivním přístavu u Palačáku mají také nějaké lednice s lahvemi.
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    SARAJ: Za rohem od Galerky: https://lyabeercafe.cz/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: případně Albert na Chodově
    WANAH
    WANAH --- ---
    SARAJ: V Albertu mají dokonce akci. Měli Muflona asi 4 druhy , pak sem zahlédl kohouta a asi 5 dalších značek.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Hej, dik;) fancy neni uplne ucel, chci mu delat radost. Zkusim Kaufac a uvidim.
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    MAWERICK: To je taky fakt, kaufland ma raveny, v edenu v lahudkach zase potkas matusku atd... Pak jeste dneska oteviraji badflash bar a beergeek, ale nevim jestli tam maj lahvove
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: taky záleží jak chceš být fancy... Když ne zas tak moc tak každé větší OC má celkem základní výběr...
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    SARAJ: Tak neco maj i na baru ve zlech v lednici, Svacek ma Matusky, ale to je asi takdy dnes zavreny, pak nad synkacem nad ceskou sporitelnou, je jakysi obchod s cigama a chlastem a tam maj taky specialy dost to tam stridaj, nicmene vetsinou maj brewdogy a zichovce
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SARAJ: v Praze nevím... V Benešově je dobrej kram :) ale chápu že to je trochu z cesty :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mate nekdo napad, kde v nedeli koupit fajn vzorky piva? Chci kolegovi dovezt cesky pivo a Zly maji v nedeli pivkupectvi zavreny. Galerka vypada, ze taky nic.. last resort beru petku od Bansetu, ale chtela jsem mu dovezt spis vic vzorku/ lahvi.
    CABI
    CABI --- ---
    Pro milovniky pravych uhlu a kostek je tu vizualizace Nuselskeho pivovaru:
    https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/nuselsky-pivovar/r~7957a92ed62611eab115ac1f6b220ee8/
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VASHA: no.. mame svobodu slova takze pravo na nazor ma, ale omg :D :D to jako mysli fakt vazne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam