• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    No prave vylejt olej mi karma asi taky neda, jsem na tohle malo drsna. Ono by stacilo odloupnout SPZetku asi pocitam, ale nic zasadne poskozovat nechci. Tak asi pockam az to z nej fakt zacne chcat.
    Paradoxni je, ze na to auto, jeste kdyz vypadalo rozumne, nekdo nalepil ceduli "koupim + tel." no a nic, ceduli odfouk cas.

Jinak teda se mi to zda, nebo se to parkovani uplne silene zhorsilo najednou? Jakoze je to jeste horsi nez pred koronou? To lidi vyuzili volnyho casu a zaridili si parkovacky?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    REDSNAKE: to BMW má VINko ... ale říkám si jakej je moc trestnej čin to začít rozebírat po dílech :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SIEMENZ: Nemuzes pokutovat vybydleny auta a vraky protoze nedohledas jednoduse majitele a nenaplnil bys kasicku, to je prece logicky.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    LSDMASACRE: ráno můžeš takhle nalejt olej pod půlku aut v ulici a večer máš parkovací místo jistý
    nebo aspoň pod auto toho protivnýho souseda, kterej se na tebe vždycky mračí

OTAVA: mít láhev oleje do friťáku v autě se vždycky hodí, třeba když nejbližší volný místo na parkování je až za rohem
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JENDAVB: a když pod něj vylejes litr, dva jedleho oleje, můžeš volat hasiče kdykoliv? :-)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Jo, to ja se parkrat postavil tady na Pujmance na nefunkcni vjezd kterej je taky jakoby mimo zonu prave vedle dvou vraku... vraky stoji dal, ale mne prisla vyzva k podani vysvetleni za neopravneny zabor verejneho prostranstvi, ac je to podel komunkace.
    Praskac nejsem, ale az to budu vysvetlovat, tak se jich na ty vraky minimalne zeptam... :/
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SINEAD: Teče tak hasiči přijedou na houkačkách zasypu sorbentem odtáhnou akce na 30 min auto už nikdy neuvidíš :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SINEAD: pokud z něj něco kape, zavolat hasiče kvůli úniku provozních kapalin. pokud to nekape moc, chce to vylejt pod auto trochu motorovýho oleje a odtah je jasnej
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Da se neco udelat s vrakem, kterej jeste neni uplne vrak? Mame tu uz asi tak min rok a pul zaparkovany prorezly auto, pomalu mu uchazej gumy, neco z nej kape, podle registru nema zaplaceny povinny ruceni...? Majitel ho tam uklidil chytre, pac stoji na chodniku mimo zonu, kde se to stani tak nak toleruje. Takze jedna moznost je volat mestaky a palit mu pokuty za parkovani, ale to by to schytalo x okolnich aut a to se mi teda fakt nechce.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: je mensi nez 32, delaji v tech malych prenosnych pickach, ma tak 25 max bych rekl.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: https://www.google.com/...em!15sCgIgAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipN1bCPLmgAlDgJhkmEg73Z5yYn5ck3I7wO2n1zP

Nevím jak tu fotku jinak nalinkovat. Hele, když si dáš bacha abys tu pizzu nevdechnul, tak asi dobrý.
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: nevim, nalaklo me to abych se tam poprve stavil, ale z obrazku to vypada mensi...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tyvoe, nedělaj hawai, s tím ať se jde bodnout.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    L4MA: to si raději stavím osobně :) a třeba sežeru dvě. přeci jen je to klasická 32cm ne?
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: wolt ji doveze, btw.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LSDMASACRE: delaj pizzu neapolskeho typu, jen par druhu, cena vyssi, ale za me ji delaji skvele. po otevreni tam byl desnej hype, furt narvano a zbytecneho dlouho se cekalo, pri posledni navsteve jsem tam byl sam. par mist na sezeni tam je na barovych stolickach, primarne je to ale take away
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LSDMASACRE: Je to trochu dražší, menší pizzy. Ale!
    Super suroviny, je to opravdovej Ital, má mozarellu z mozarellartu, jinak dobrý suroviny.
    Naposled tam nebylo kde sedět, takže myslím že jen odnos. Ale dobrý
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    už někdo zkoušel novou pizzerku Le Pizze di Frankie na Otakarce?
    https://www.facebook.com/lepizzedifrankie/
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    sice je to uz Praha 2, ale...

Pomozte zachránit první skateboardingovou sochu světa | Vyšehradskej.cz - Vyšehradskej.cz
    https://vysehradskej.cz/...sta/?fbclid=IwAR0wOr70xQNZegtjyUerROIL7AhIWDwxuLZ-TKMDgdg9FBTTgOI2bv2zkbQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam