• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    WANAH
    WANAH --- ---
    LSDMASACRE: Pošta se výhledově určitě rušit bude, ale to místo je na smyčku příliš lukrativní.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    říkám, zrušit poštu a na jejím místě postavit parkovací dům odpovídající počtu vozů v úseku Bauhaus - Budějovická a tu tramvaj tam postavit tvl... Pošta je stejně k hovnu a ta tramvaj poslouží svému účelu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LSDMASACRE: uz vidím jak přes ty dvě super vytížený křižovatky na Pankráci bude jezdit tramvaj jenom proto aby zastavila před poštou a jela zpět. zvlášť když kopíruje trasu metra, podle vymyslel opravdu debil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Fíííha, to je snad poprvé co vidím, že praha upřednostní parkovací místa před mhd.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VASHA: No, mě se to tak úplně netýká, ale argument, že někde vykácí stromy a v naprosto jiné lokalitě je vysadí mi přijde tak nějak lichej.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: stanice Olbrachtova je v planu trasy D od uplne prvni verze z roku 87, jeden by teda rekl, ze by nemelo byt pro nikoho neprijemnym prekvapenim, ze tam stanice bude....
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    VASHA: já osobně stanici metra olbrachtova nepotřebuju. Budejarna nebo Pankrác mi bohatě stačí. Já se hlavně obávám všech negativ spojených se stavbou tunelu. Statika paneláku, hluk, prach,...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VASHA: pokud jde o stromy, tak "dobrý" to bude za 30+ let, nicméně chápu že stromy asi moc lidé v kontextu urbanistického rozvoje neřeší.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    VASHA: Až to dostavějí, tak spíš nemovitost získá na větší hodnotě. Usuzuji z toho,
    že pozemky servisu a showroomu Na Strži se vydražili za 500 mega. Na to se mi nechce čekat 10 let
    (bůh ví jak dlouho to potrvá). Nejhorší je, že mi nikdo nevykompenzuje fakt, že budu žít v těsném
    sousedství se staveništěm. Přijdeme o kompletní přirozenou hlukovou bariéru stromů, který tam
    pravděpodobně rostou od roku 68 a to se týká i celého borovicového pásu v ulici Na Strži...

vizualizovaná utopie ...

ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Metro D - Pankrácká společnost, z.s.
    http://pankrackaspolecnost.cz/aktualni-kauzy/metro-d/

Dělá tady někomu vrásky na čele výstavba metra D a s tím spojené zásahy do okolí ?
    SM3
    SM3 --- ---
    Praha elektrifikuje linku 134, vyzkouší čtyřpólové nabíjení elektrobusů | Hybrid.cz
    http://www.hybrid.cz/praha-elektrifikuje-linku-134-vyzkousi-ctyrpolove-nabijeni-elektrobusu
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    každopádně v rámci této etapy bude do křižovatky Na Veselí x Na Pankráci vložen kolejový trojúhelník pro budoucí směřování trati směr Pankrác. Doufám hlavně, že to nezůstane jen u toho trojúhelníku. Abychom tu neměli zase nový nešvar kolejí do nikam (Zlíchov, koleje u Muzea)
    CABI
    CABI --- ---
    LSDMASACRE: Fakt? Ja myslel ze pristi tyden reko u vozovny, pak dva mesice reko Taborske a pak na konci listopadu zase tyden reko u vozovny, aspon jsem to tak pochopil... Ale na koronavirus muzeme vsechno shodit :)
    Diky za info
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    reko tramvaje bude letos pouze v úseku Pražák - Vozovna. Zbytek prej v březnu.
    CABI
    CABI --- ---
    Od patecni pulnoci se na dva mesice uzavre Taborska, konecne rekonstrukce koleji, silnice a chodniku a tady dole zacne divocina, pocitam ze prvnich par dnu budou zacpy uplne vsude kolem Synkace...
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    BAAL: Joo, trika, cepice, tasky, dupacky... a kdovi co jeste.. :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    SIEMENZ: Bude cepice Nusle? Nedávno jsem v restaurantu potkal ID MENDEZZ a ta mi rikala, ze to mas na svedomí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam