• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KETHAMINA:
    PEPO: Díky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CARNAQE: my ho máme kousek, zahlídla jsem tam včera podvečer někoho s čelovkou. Můžu dneska dopo zajít s kočárem na procházku a dát vědět.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    AXTHEB: tak to fungovalo nad ocekavani rychle, dnes v 13 mi napsali, ze to predali na urad P4 a dle jejich zkusenosti jim vyjadreni trva 11-12 dni... no vyjadreni jsem mel v mailu za necele dve hodiny, jen me nepotesilo.

„Přeji dobrý den,

Bohužel umístění stanoviště tříděného odpadu je v dnešní době nadlidský úkol. Ke stanovišti tříděného odpadu se musí vyjadřovat svozová společnost kvůli dostupnosti velkých svozových aut, Dopravní policie ČR, silniční správní úřad, vlastník pozemku a Magistrát hlavního města Prahy. Umístění stanoviště tříděného odpadu nese s sebou i negativní jevy jako je hluk v době nočního klidu a občasný nepořádek na stanovišti. Z tohoto důvodu pak vlastníci nemovitostí umístění stanoviště zásadně odmítají. Chtějí, aby to nebylo před jejich domem, pod jejich okny.

Pokud zasilatel podnětu navrhne nové umístění, není problém nechat místo prověřit všemi dotčenými institucemi.“
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Máme tu nějaké přátele z okolí Šeberáku, co by časem poreferovali, jak je to s možným bruslením?
    Díky moc.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SPLIFFBOY: zmente.to
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SPLIFFBOY: cha, diky! Zni ok. Poridila jsem si minikontejner domu a rada bych mela moznost ho normal vynaset:D
    Tridenej je zlo, absolutne nestihaji vyvazet, ja jsem dole u Botice, mam je pred barakem a trefim se cca jednou za 14dnu do momentu, kdy nejsou total narvane a oblozene. Na fB je skupina nuselske preslapy a celkem se tam tomu venuji.-
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SARAJ: je to na objednávku SVJ, ono to město nějak dotuje od roku 2020, takže ta cena je nevysoká. u nás tomu část nájemníků včetně předsedkyně SVJ fandí, tak máme od loňska ty popelnice dokonce hned dvě, čemuž teda moc nerozumím, nemám pocit, že to je až tak využívané...

a když už se řeší odpad, dá se někde iniciovat, ať přidají kontejnery na tříděny odpad? případně kde? bydlím v dolní části parku jezerka a i když se kouknu na mapu umístění nádob na tříděný odpad, tak ten park je v širokém okolí nejdál od kontejnerů s tříděným odpadem, přitom kolem něj samozřejmě bydlej lidi. ale se tříděným odpadem se buď docela pronesu, případně i musím přecházet celkem rušné ulice, nějaké stanoviště by se tu podle mě bez problému uživilo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---

Mam dotaz, popelnice na bio odpad, jsou nekde volne umistene, nebo je to extra vychytavka na objednavku?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    THAIGRR: sehnat se to obcas da, ted mas asi kliku, ze se dostavela ta novostavba na nuselske misto byvale nusleske mlekarny, parkovaci mista v garazi tam byly soucasti bytu a ne kazdy to asi vyuzije...

neco je tady: https://www.ereality.cz/garaze/praha/nusle
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    sháním parkovací místo v Nuslích, ideálně u někoho na dvoře nebo tak něco
    rozhodující je cena a vzdálenost ze Synkáče
    dá se vůbec něco takového sehnat? případně za kolik

parkovačku nedostanu, protože mám trvalé bydliště mimo P4 a měnit ho nechci
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MIDORI: A taky typika
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MIDORI: nuselská mikropražírna
    Mikropražírna výběrové kávy a zelená káva | El Buho Coffee
    https://www.elbuho.coffee/

nebo třeba Coffee Source (není P4 ale Vršovice nebo Průmyslová)
    pražírna kávy Coffee Source
    https://www.coffeesource.eu/
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemáte někdo tip na pražírnu kávy?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nemáte někdo tip na čtyřce a v okolí na nějakej dlouhodobější přivýdělek/brigádu ideálně technickýho směru? Je to teď pro mě jako osvč nějaký dobrodružnější... Detaily tady, tipy a zbytek kdyžtak v poště. Díky moc.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    DEB: byl jsem v neděli po poledni, jídlo (restaurace a obchody s potravinama) otevřený
    DEB
    DEB --- ---
    KETHAMINA: dnes jsme tam tez byli, bylo to docela v pohode, nebylo moc lidi, byli jsme tedy k veceru
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DEB: dneska jsem tam byla zas pro oběd do krabiček a byl tam trochu šrumec. Všichni teda roušky, ale bylo vidět dodávky se zbožím. Netuším jak objednávají, ale výdej pytlů tam frčel slušně.
    DEB
    DEB --- ---
    KETHAMINA: supr diky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DEB: restaurace vydávají z okénka, v potravinách je omezený počet návštěvníků a zbytek je zavřený, ani hračky, ani kadeřnictví nebo opravy oděvů nejedou.

Za mě ok, jako už minule.
    DEB
    DEB --- ---
    ahoj, nevite zda je otevrena sapa v těchto casech? stranky tvrdi ze 7 dni v tydnu, ale zadne info k opatření, tak se raději chci ujistit, buh vi jak je ten web aktuální, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam