• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    POZITRON: Otazka zni, jakej je z epidemiologickeho pohledu rozdil kdyz momentalne v Praze vlezes na zapaskovane hriste a nebo kdyz v Praze pres internet zjistis, kde hriste nezapaskovali a jdes tam? (Predpokladam, ze tam mirila ta otazka)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    A kam si ma jit ted slusnej clovek slehnout?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LSDMASACRE: Za porušení opatření pokuta až 20 tisíc.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    POZITRON: ne nedělám
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LSDMASACRE: to si delas doufam prdel. :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    POZITRON: co tu pásku prostě přetrhnout a normálně tam jít?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nevite, jak jsou na tom detska hriste? V Libusi zavrena, obehnana paskem. Treba Kunratice, Kamyk, tam je to stejne, netusite?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SM3: v pujmance jsem svoji dodavku mel chvili taky, ale hlidac rikal ze v noci to moc hlidany neni.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SM3: čest zeptej se tady https://mapy.cz/s/janofugosa pán v budce ti dá číslo na paní a řekne kolik to stojí já už si to nepamatuju Je to hlídač těch aut z IMOFA ale podle mě 2-3K/měsíc je v praze tam normální
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SM3: Pujmanku taky pak skoro kazdej rok zdrazovali. Bylo plno a misto jsem dostal vyhozenim neplatice, musel jsem cekat. Mohli si to dovolit (zdrazovat), nebyla jina moznost.
    SM3
    SM3 --- ---
    HVJ3R: Díky, když nenajdu nic jiného, na rok mě to vyjde přes 32 000 s dph, což je docela dost, zkusím objet ty sídliště na Kamýku apod. Je mi vcelku fuk kam tím osobákem nakonec proto budu jezdit, ale jezdit na Střížkov mi přijde zbytečné, kdybych našel něco v okolí.
    Ideální parkoviště na Dvorcích je plné, to kousek vedle také, ale budou zdražovat od 1. 3., tak prý snad někdo zruší smlouvu a mam zavolat.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SM3: Leta jsem si platil parking v Pujmance (dole u golfu), o jinych nevim. Je to mezi Dvorcema a Budejarnou, ale jak presne se ti to hodi, nevim. Od zastavky 134 "Dekanka" co bys kamenem dohodil. Ale prej to tam vzal jinej majitel a soucasny pomery neznam neb jsem uz chvili odstehovanej a je mi to daleko.
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte tip na hlídané parkoviště v rámci Prahy 4 pro dodávku? Ideál mezi Dvorci a Budějovickou, případně čím blíže tím lépe. Pokud odjede dodávka bude tam stát osobák.
    Rozměry: délka/šířka/výška/rozvor 6198/2070/2488/4332 mm
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Družícová analýza Prahy 4 / viz www.Praha 4.cz

SARAJ
    SARAJ --- ---
    FIMFARUM: rijen naposledy cely, v prosinci slo na ty cca 2 tydny uvnitr:/ ach jooooo
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Plavecký station Podolí - včera odpoledne - absolutní pusto !
    Pamatujete kdy se tam dalo naposledy plavat ?

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    A co bocni ramena od Dvorcu po Podoli?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CARNAQE: kdyztak se brusli v Kunraticich na rybnicku, u zastavky Kunraticka skola
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tak dneska už se bruslilo
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    CARNAQE: Taky by me to zajimalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam