• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CABI: sirim z fb skupiny, bude to zajimavy.

MVEK
    MVEK --- ---
    MVEK: Jo, tak papouška někdo včera zase na Spořilově venčil. Opravdu to tam bude časté...
    CABI
    CABI --- ---
    Tahle cedule na Synkáči mě dneska rozsekala, ale asi nás čeká fakt peklo příští měsíce

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: jestli je to dostupné v dané lokalitě samozřejmě netuším, ale to si určitě najdeš sám. O2 maj rodiče ženy a jako nechtěl bych. Ale je to i o tarifu, no..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MACCINO: já třeba jedu UPC po kabelu, za dlouhé roky jestli tu byl jeden výpadek kvůli údržbě sítě, tak to je moc, spokojenost. Někdo ale určitě bude mít s UPC zas blbou zkušenost, no..
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    REDSNAKE: ok, díky za doplnění. Tak tedy update: jedná se o část Pankrác kolem Jankovská ulice.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MACCINO: to je vždycky o konkrétní lokalitě, co platí v jedné ulici o kousek vedle už může být úplně jinak.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Řešili jste někdo, že vás přestal bavit přístup O2 a přešli jste na jiného providera, který byl schopen zaručit kvalitní internetové připojení s TV?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Uspesne udano dnes v Sherwoodu... ;)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    NABIZIM!
    Cerstva pocitva kapustova POLIVKA

(obs.: maso, lepek, cesnek)

vicero porci za odnos, esusy vlastni prosim
    Praha - Pankrac, vic posta
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALDARION: já znám osobně několik zastupitelek. Soudim dle info od nich, ale není to můj denní chleba.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KETHAMINA: Já měl pocit, že kino vytváří spíš (konfliktní) opoziční HPP11 a stávající široká koalice proti němu docela konzistentně drží (samozřejmě, že tak velká koalice bude mít velké vnitřní pnutí, ale nezaznamenal jsem náznaky toho, že by nějak praskala)...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALDARION: koalice tam drží silou vůle, já tedy sleduji zejména školství, ale ty zastupka jsou prej taky dobrý kino. Těžko hledat konsensus v rozdrobených koaličních.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KETHAMINA: P11 je nějak nahnutá?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CABI: ve více MČ je to nahnutý, např p11 taky.
    CABI
    CABI --- ---
    Dejou se nam to zase na radnici veci:
    Opozice na Praze 4 chce jednat o nové koalici - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/opozice-na-praze-4-chce-jednat-o-nove-koalici/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Hriste v Kunraticich u rybnicka otevrene, slava. Potkali jsme tam za cca hodinu, kdy jsme tam byli, jen 2 dalsi deti s rodici, rozestupy tim padem bez problemu.
    CABI
    CABI --- ---
    Na hristi u Bansethu (Kultvasrovo namesti) otevreno, stejne tak na Folimance, tam je dokonce dopis od starostky Prahy 2, ze to zavirat nebudou. Zlezi jak tam prijdes, dneska u Bansethu behali i deti v rouskach :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    no jak fakt už nevím, kterou si vybrat :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SARAJ: to vypada na celou sbirku klicenek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam