• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SM3: kterej navíc dotuje nějakýho podezřelýho kolotočáře
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    TETREV: Moje zakladka. Achich.
    SM3
    SM3 --- ---
    FIMFARUM: Jak píše ALOPEX_LAGOPUS: nechápu, že na to někdo vleze, když se rozhlédne okolo a musí mu dojít, že má podstatně lepší a statický výhled při procházce v okolí, než pár minut na tomhle nesmyslu.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    FIMFARUM: Chybí mi motivace, když ty nejlepší panoramata jsou z Vyšehradu, Kavek a Dobešky ....
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Pohled z Branických skal na ruské kolo v Podolí . Už jste na něm někdo jel ?

TETREV
    TETREV --- ---
    Si tu odložím. Foceno z Jílovské ulice směrem k Braníku někdy na přelomu 70/80 let. Foto 2019

ANNIE
    ANNIE --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CISTICZ: dik.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SARAJ: doudova
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CISTICZ: oook:D kde jsou?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nemate doporuceni na calounika v okoli? Rada bych dala novy kabat staremu usaku po prarodicich
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: obcas tam vidam vecer lidi co bud sportujou nebo se tam mlatej sviticima mecema. ani u jednech si nejsem jistej ze by meli nejaky povoleni od reditelky :) dej vedet jak to dopadlo
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OMNIHASH: Jo to je normál. Kdysi jsem bydlel na Budějovický u školky u který byla jednosměrka a cca 80m vzdálený parkovistě. Hádej kolik rodičů bylo ochotnejch dojet na to parkoviště. O tom, že se našly i maminky schopný ke školce jet dobrejch 100m v tom protisměru ani nemluvě. Vtipná situace pak byla, kdy pán na jednu takovou volal "Haló, paní, jedete v protisměru." a ona totál nasraná na něj řvala, že jí to vůbec nezajímá, že si jede pro dítě do školky. Wtf. Nepřekvapuje mě s parkovánim nic. Což neznamená, že mě to nesere.

Dobrý vtipnosti jsou ale taky na tom kruháči u Žabky, kdy je už tak nějak běžný že si ho leckdo zkrátí protisměrem. Co je hustší, že ty vostřejší frajeři i ob odbočku. Typicky z tý krátký obousměrky od fízlů doleva směrem ke gymplu. A protože to je potřeba udělat rychle, tak se může stát, že jedeš od gymplu a hodně zvostra na tebe vystartuje auto zprava. Nicméně viděl jsem už i od gymplu doleva protisměrem k Paloučku. Naštěstí je to docela přehledný. Stejně to ale nechápu.

SINEAD: Rozumim tomu nasrání, kopání do cizích aut nikoliv. Na ostrůvku už neparkuju. Stalo se mi první rok co jsem tu bydlel, že mě obparkovali natěsno tak, že jsem tam lezl nějak od spolujezdce a stejně nemohl s OIII vyjet, protože se nedalo vyrejdovat ani nadesetkrát.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: měťáky na dementy, co parkujou na chodníku, volám pravidelně, moji oblíbenci jsou firemní auta Avers, co stojej před zastávkou na chodníku, páč jsou líný zajíždět dva metry na svoje parkoviště na Michelský.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: No priznam se, ze tohle me s kocarkem taky pekne sralo. Ale nikdy jsem se nesnizila tak hluboho, abych volala policajty, skoncila jsem u sprostych nadavek a lehkeho kopance do blatniku :)

Poskozeni auta se mi tady teda jeste nestalo nikdy, predtim jsem bydlela Na Petynce a tam to bylo strasny, permanentne ukopany zrcatka od smazek.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: No, tak na tom podelnym stani taky nekdy ze zoufalstvi skoncim. Ale davam si fakt majzla aby tam bylo misto na projeti, nechci to mit voholeny od dodavky DPD. Vlastne i kdyz stojim standardne na tom ostruvku, snazim se prdeli nazpak hodne ke kraji toho ostruvku, aby se kdyztak prede me nejakej chudak jeste na podelny vlezl.

Boticka byla videla v utery rano, takze pocitam ze ji tam placli v noci...na kruhaci Zateckych naproti tomu protestantskymu kostelu. Jedno auto se tam nacpalo na misto, kde uz neni vyznacene vodorovnou carou parkovani, ale jeste je tam misto pro jumbo-fuckin-jet. Normalne se tam parkuje, ted najednou boticka.
    Ale cetla jsem nekde ze se to pouziva i jako donucovaci prostredek kdyz mas na ty SPZetce nejaky jiny dopravni prohresky, tak to muze bejt i tim?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Jo protože tam lidi podélně stojej kolikrát jak dementi, kdy i většim osobákem projet je na centimetry. Jednoduše na to fízlové kašlou do tý doby, než začnou mít potíže to proletět s těma VW Transporterama. Pak se sami naserou. Někdy vloni nebo předloni tady byla vlna, kdy nějaká maminka aktivně volala fízly kvůli autům co při šikmém stání stály příliš blízko domu. Soused mě na to upozorňoval, že to na vlastní oči viděl a ať že si dám majzla.

Nejvíc bylo když jsem byl v únoru tři neděle v izolaci zavřenej s Covidem, že mi nějaká svině šutrem nebo klíčem poškrábala přední sklo u řidiče. V Žateckých. Zvenku to vidět je, zevnitř mi to překvapivě nevadí. Pěkný cca 25cm dlouhý vodorovný tahy. Asi jsem někomu stál tři neděle na fleku. Taková dobrá adresa to tu je. Obecně co parkuju v Nuslích je auto zvnějšku tak strašně dokurvený, že bych brečel.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BAAL: Zkus reditelka@zskresomyslova.cz ale moc bych tomu nevěřil.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Vždycky mě překvapí, jakej gang z Lounskejch/Žateckejch a okolí nás tu je.

SINEAD: Jeden čas poměrně pravidelně prudili za podélný stání v Žateckých u toho dělícího ostrůvku, a pak to celý prošli a ocedulkovali i kruhák a chodník před Krušovickou. Měl jsem pocit, že někdo z Žateckých 8 nebo 10 ráno vykoukl z okna a když viděl přestupek, tak žhavil drát.
    Kde se v okolí rozdávaj botičky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam