• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Podle mě by se u těchto akcí neměl vůbec brát ohled na místní a jednoduše to tam postavit. Jeden blbeček se kousne a nepostaví se nic. To je jako s okruhem a idiotama v Běchovicích.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    WEWERKA: V Plzni jsem bydlel u tramvajové trati a spal jsem v pohodě celou noc. Chápu, že to může někoho rušit. Ale přijde mi, že takhle se už se moc tratí nepostaví. Podle mě je fakt škoda, že naše radnice zařízla tramvaje na Budějovickou…
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KVALKAN: A taky pravidelne budes vstavat ve 4h v noci jak te bude budit ramus od kazde projizdejici tramvaje. Vlastni zkusenost z Flory k nezaplaceni, nikdy vice.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KVALKAN: no, nevím. Během rekonstrukce táborské nám pod oknama jezdila náhradní autobusová doprava a to zvýšené hlukové zatížení bylo opravdu značné. Neříkám, že se to nedá vydržet, ale jestli si mám vybrat jestli bydlet v baráku kde pod oknama jezdí jen osobáky nebo tramvaj s autobusy, tak jednoznačně beru taky tu první možnost...
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Web o tom, že jste proti autobusům a tramvajím? Mě postavit před barákem tramvaj, tak jsem nadšený. Lepší spojení a ještě zvýšení ceny nemovitosti.
    IKI
    IKI --- ---
    OTAVA: Tak pro začátek důsledně nepouštět do rezidentalu víc než 3,5 t. Překladišť je kolem fůra.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    IKI: njn ale tak jak jinak to resit zejo, kdyz ti stojej obcas auta ze vsech smeru ( z ruznejch duvodu)
    IKI
    IKI --- ---
    OTAVA: Co si pamatuju, tak do r. cca 1993 to bylo celý značený jako návazný komunikace k Nuselský, pruhy jasně vyznačený, když jsi stihl pochopit ten les značek, dalo se. Pokud jsi znal, vyhnul ses :)
    Pak kdosi prosadil umístění odpadových kontejnerů na roh nejširšího chodníku, přes který se křižovatka směrem do centra stala dost nepřehlednou jak z Horek, tak i z Michle. Hned při nejbližší rekonstrukci vozovky (a že jich od té doby bylo) pro kontíky sebrali z odbočovacího pruhu Nuselská x Horky cca 1,5 metru s tím, že kruhák bude vzápětí..
    Podle mýho by tam stejně nebyl moc prospěšnej. Nezapomínej na celkem častý průjezdy tramvají
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AXTHEB: fakt? Tak možná už to mám zkreslené.
    Mám pocit, že to je teď takové velkorysejší.
    ADITU
    ADITU --- ---
    OTAVA: jj
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ADITU: nove tram 19?
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mě teda dost mrzí navázaná změna busu 193 - cca dva ze tří teď končí na Pražského povstání, takže když chci na Synkáč nebo na nádraží, bude to nově se zbytečným přestupem :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ta krizovatka na Horkach je debilni, souhlas. na druhou stranu trendy sirokej chodnik a cela ta rekonstrukce Nuslim slusej a prospely, at je tu taky nejaka protivaha tomu vecnymu p*covani, ze zmizely nejaky parkovaci mista.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    REDSNAKE: Tam trendy chodník na tři slony už byl
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: Obrazek z google maps predchozi stav s prujezdnim pruhem, ten ted zmizel, si vsimni az pojedes kolem
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: Nojo, ale to uz by se tam nevesly trendy chodniky na tri slony..

OT: ma prosim nekdo tuseni jestli tyhle veci navrhuji kompetentni lidi nebo je to ciste “politicke” rozhodnuti aktualniho vedeni?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDSNAKE: nevim, tam jak je Chapadlo mohl byt davno vetsi kruhac ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: To tam bylo vzdycky, ne? Moc tamtudy nejezdim, projizdim tyhle svetla max z nusli na pankrac, tak uznavam ze spokojenost s realizaci je asi subjektivni
    BAAL
    BAAL --- ---
    REDSNAKE: Ja teda uprime nerozumim duvodu reseni Taborska x Petra Rezka, kde byl zrusenej pruh z petra rezka na taborskou a je tam postavenej ostruvek do silnice, ktery slouzi nevim k cemu?

Takze kdyz chces ject z Petra Rezka na magistralu smer do centra, tak je to uplne debilni

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OTAVA: Myslis ty horky? Rozhodne si nechci hrat na dopravniho experta ale muj nazor je, ze tam to zachrani uz jen svetla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam