• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BAAL: Aha! Tak to by me velice zajimal ten myslenkovej pochod za timhle vytvorem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Lol, člověk s takto křehkým egem, je jasnej kandidát na lídra komunity:)))) Doufám že todle rozloučení už bylo poslední a půjdeš už fakt do prdele....

REDSNAKE: Udělal jsem ti ranní kompozici, kdo v tom vidí špetku smyslu?

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    REDSNAKE: hele a co zkusit zadat po nasich "zvolenych" zastupitelich aby se tohle treba zmenilo? Jako ja chapu ze fialovy zony by mely byt kolem mhd uzlu atd, ale proc to neudelat tak, ze by treba pulka ulice byla modra a druha fialova ze jo. takhle to vypada, ze lidi ve vilach (kde maj garaze) maj vetsi sanci a moznosti na parking nez lidi v cinzacich dole :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    VASHA: ty sem prijdes s zadosti o podporu, oznacis lidi za hlupaky, rikas tady jak se maji nad sebou zamyslet a pak tady fnukas ze ti nekdo rekne ze nemas pravdu. jestli s takovou pojedes ten svuj twitter, tak potes koste.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KARLOSK: libi se mi idea zruseni posty. zvlast tyhle.
    na svete neexistuje vic zbytecnejch baraku s jeste vic neschopnejma lidma jako tady.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VASHA: Jelikoz na konstruktivni argument o facebooku jsi reagoval lzi, ty mindraku.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VASHA: Facebook widget funguje stejne, jako ten twitterovej. Ale to ty nevis, protoze FB nemas - tak tvrdis, ze to neumoznuje.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    VASHA: obsah stranou, jen vecna poznamka.. nemyslim si, ze je twittter (a web pouze prejimajici ten twitter ucet) idealni platforma pro vytvareni/oslovovani lokalni komunity. facebook bude mit nasobne vetsi dosah.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Tak dík, od někoho, kdo má potřebu nálepkovat názorové odpůrce to potěší ;-)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VASHA: Takže když se někde vyvlastňuje kvůli silnici, tak je to Ok. Ale kvůli tramvaji je to špatně. Tak asi máme každý jinou představu o kvalitním životě ve městě.

A kdybych náhodou žil u tebe v ulici nebo okolí, tak do tvé komunity nepatřím, protože fandím tramvajím a jsem tudíž to hnusné slovo?

Takže komunita jen pro ty se správným názorem?
    WANAH
    WANAH --- ---
    OTAVA: To se těch parkovacích míst na prostředku naprosto netýká.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IRONIC: Vidis, tak pokud to je takhle tak to jen podtrhuje muj dojem z toho, ze se jedna o dalsi zdaneni lidi, protoze mne jako residentovi to neprinasi vubec nic, jen dalsi vydaj.

Argumenty s parkovacim mistem co na me ceka nekde za trema kopcema jsou imho uplne mimo. Kdyz uz nekam razime, tak odtahnou veci na tydenni pobyt na chalupe, mimino v sedacce, psa…to muze fakt placnout leda clovek co moc nema sajn
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    REDSNAKE: v modrých 40, v ostatních 20 nebo 30 za hodinu
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    REDSNAKE: Modra je za 40, fialova vetsinou za 20, nekde za 30. Ja jsem vetsinou do 15ti minut vyrizenej, tak to neresim
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    IRONIC: To je pravda, ovsem poplatek za parkovani v modre byva daleko vyssi, rekl bych
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    REDSNAKE: Ale vzdyt i v modrych muze cizi parkovat, fialova se lisi jen tim, ze tam je pobliz nekde automat
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tady je myslím docela hezky vidět, co mi vadí

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KVALKAN: mě nevadí, že někdo zaparkuje kdekoliv, dokonce mi je to naprosto volné, ať si každej parkuje kde uzná z vhodné. Vadí mi, že když přijedu do ulice kde bydlím, tak tam často není jediné parkovací místo, protože tam parkujou cizí auta. Hele, to už poznáš, kdo tam stává a kdo je "náplava" nebo random zastavení, nebo tam jde na nákup/cvičit/k sociální pracovnici. A ano, před barákem máme mimo jiné fialovou zonu. Domnívám se, že kdyby tam nebyla, bude tam místa pro residenty víc. To je celé.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    REDSNAKE: V modré zóně si v automatu nic nekoupíš. Často tam ty automaty ani nejsou. Jde to koupit jen přes aplikaci/web. A těch míst kde zaparkuješ za 10kč (a to jen na finálových zónách/modrý jsou dražší) na půl hodiny si myslím moc není. A to ti tak vadí, že ti před barákem někdo zaparkuje na půl hodiny?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    REDSNAKE: to zbozi se ale jmenu povoleni k psrkovani v zone placeneho stani praha 4. a ja ti garantuju, ze je praha 4 dost velka pro vsechny, komu ho prodali. bohuzel je i vyrazne vetsi nez bezprostredni okoli tveho bydliste, takze to misto, co mas zaplaceny, proste muze klidne bejt dal, nez se ti asi libi. ale zbylo na tebe, ceka tam, smulu nemas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam