• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Zkusil bych Ovocnej světozor na resp. u Budějovický. Nedělní prodej maj. Dorty supr. Teda pokud nehledáš nějakej extraluxus.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SINEAD: https://sweetcakes.cz/
    Zkus se domluvit.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SINEAD: svetozor na chodove nebo nad kacerovem napr?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus nevite o cukrarne na Praze 4, ktera ne schopna dodat cerstvy dort v nedeli?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    IKI: Jenze ja se neptala na STK, tak blba nejsem :) Ptala jsem se na parkovacku.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    SINEAD: kde to přesně je? možno nahlásit přes https://www.sshmp.cz/sluzby/nahlaseni-vraku/

nebo kontaktovat pana Vlasáka ze čtyřky, ten se letos po mnoha letech urgencí odhodlal k činu a hodně vraků z ulic zmizelo.
    MČ Praha 4: Oddělení dopravy
    https://www.praha4.cz/appo/card/112/Vlasak-Petr.html
    IKI
    IKI --- ---
    SINEAD: Jestli ma STK zjististis prostym pohledem na poznavaci znacku..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Da se nak zjistit, zda ma auto zaplaceny POP podle spz? Tady na ostruvku pred fizlama se zas zacinaj hromadit vraky. Teda...zatim jen polovraky, ale stojej tu uz radove mesice bez hnuti, jeden je uz nepojizdnej. Je to na chodniku, takze pocitam, ze si z toho proste delaj odstavny parkoviste aby nemuseli platit parkovacku.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: No úplně vidim, jak si kvůli tomu nedávaj po obědě viržinka. ;)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nechci tady zabředávat do fightu, nicméně krádež jsem řádně nahlásil na obvodním oddělení protože i kdyby nic, tak třeba toho hajzlík vzal povícero v okolí a toto mu trochu přidá.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: kazí Jim to statistiky objasněnosti a to je sere hodne
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LIQUID_SOUND: a co třeba pojištění? není? doporučuju. Mě šlohli kolo tři roky starý v ceně cca 10k a dostal jsem od pojišťovny alespoň 5k. Náhrada škody ale bez nahlášení policii neprojde.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OTAVA: Moment… Co by jako fizly konkretne nutilo z tepla kancelare jit resit blby blikacky a tachac dohromady za 2k nekam mezi smradlavy fetky?! Nebo dejme tomu nosic za 8k, kterej je beztak znicenej? Nejsme v serialu na Prime. Vyplni se template o odlozeni, drobna kriminalita a cau.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LIQUID_SOUND: nenahlásis krádež - pro policii jako by se nestala a nic je nenutí se snažit a vylepšovat statistiky. I když je to oser a nic z toho nekouká, vždy nahlasovat.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Tam neni co vysvětlovat. Oba to víme. Ty věci jsou pak k ničemu. Nicméně můžeš si jít posedět ještě na fízly jako bonus, aby ti to posléze odložili. Frustraci rozumim.
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: Fakt nechápu tu motivaci, ožrala děcka to být nemohla ty lámou zrcátka atd, todle bylo s vidinou zisku, ale když to z toho strhneš - na těch nosisích jsou taky zámky tak za kolik té prodá v bazaru?

Omg, doufám že tomu parchantoj uhnije péro. A já jsem o 8k lehčí
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BAAL: Jo na květnici bacha. V srpnu mi nějaká smaženice čuměla přes silnici od křoví do otevřenýho kufru co že tam nechám, když jsem vyndaval věci. Musel jsem ho radši vyklidit celej. :/

Btw. takhle mi nějaká svině doslova olámala zamčený kolo od blikaček a tacháče. Čimž ty věci znehodnotila jako ve tvym případě ofc. Bolestivý poučení. :/
    BAAL
    BAAL --- ---
    Parkovani na kvetnici bez kamer ma svoje znacne nevyhody, nosice na kola pryc, pricniky orvane.

Kurvy

PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,
    nemate prosim tip na dobryho:
    topenare
    instalatera
    v Nuslich?
    Diky! :)
    FIMFARUM
    FIMFARUM --- ---
    Kostel Narození Panny Marie v Michli