• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Ja jsem naopak pred rokem a něco obesla s velmi akutnim problemem a zadankou od obvodaka vsechny kozare na poliklinice budejovicka a vsichni me vyhodili a vetsina mi rekla, ze ani nove pacienty nebere. Byli velmi neprijemni i kdyz jsem sedela v cekarne sama. Chodim ted na karlak a sice pokazde k nekomu jinemu, ale nejak ziju (celozivotni atopik plus pravidelne opary v ekzemu jako bonus).
    RUI
    RUI --- ---
    LIQUID_SOUND: Sice to není tip na konkrétního lékaře/lékařku, ale manželka nedávno podstoupila menší zákrok na dermatologii na Poliklinice Budějovická a byla spokojená.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nemáte někdo tip na kožní doktorku? Ideálně někde Nusle až Budějovická. Díky.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Díky, alespoň vím, co se tam po Bille chystá :/
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    ZVIRATKO: To už je ale taková ta hnusná Praha 4, ke který bych se vůbec nehlásil. :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: to mi nedošlo, koukám tam přes ulici z Prahy 4.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA: co s tim tady? Kamýk neni Praha 4
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Další sranda developer projekt na Kamyku
    Chtějí vytěžit co nejvíc, říká radní žalovaná developerem za nesouhlas se stavbou Dvou věží na sídlišti – A2larm
    https://a2larm.cz/2021/11/chteji-vytezit-co-nejvic-rika-radni-zalovana-developerem-za-nesouhlas-se-stavbou-dvou-vezi-na-sidlisti/
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BEZPRIZORNI: Domlouvit se se sousedem nechceš/nemůžeš? Hnedle budete oba na polovině...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tak se budou rozšiřovat modré a fialové zóny až k nám má Lhotku, smutnej obrázek

Mapa zón placeného stání - návrh rozšíření | MČ Praha 4
    https://mapy.praha4.cz/mapa/zps/?fbclid=IwAR0kVIxFA_odRusXLLhWYcVX8l5ETZiO1EyOC4kl_rcd_EnayzGvSd6Quq8&c=-739930%3A-1049280&z=2&lb=blank&ly=hr%2Cad%2Chodkovicky%2Clhot-krc%2Csporilov&lbo=1&lyo=
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BEZPRIZORNI: nemyslím, že v poměru cena/výkon najdeš v téhle oblasti zajímavějšího providera, bydlím za rohem. v lokalitě lze využít podle mě pak jen nějakého toho wifi providera airwaynet a nebo vdsl na drátech od O2, což si rozhodně nepomůžeš. pokud je jediným kritériem cena, požádej vodafone/upc, že chceš downgrade na nižší rychlost. UPC mělo v nabídce i internet 50mbit za 359 Kč + pronájem modemu (70), nikdy ho ale aktivně nepromovali, jejich oficiální nabídka začíná až na 150 mbit (za 459). nebo prostě pohroz výpovědí a zkus, jestli nabídnout skrz retenční oddělení nějakou slevu, aby tě udrželi.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Ahoj, nemáte tip na nějakého dobrého poskytovatele internetu na pomezí Nuslí a Michle (Pod Pramenem)? Teď máme UPC/Vodafone a za 529 Kč mi to přijde drahé.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    V Nuslích máme fakt všechno. A hlavně na jednom místě :)

DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SINEAD: V nedeli beztak nebude delanej v nedeli. Takze je to v celku jedno... ;)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CABI: cool, ty jo! Dik, ja mam posunute stredy, takze to chce trosku prace na cockach. Ovsem zajimave to je. Dik.
    CABI
    CABI --- ---
    SARAJ: Dioptrické brýle na plavání si můžeš koupit i na internetu, tam si vybereš kolik dioptrii má mít levé a pravé oko a je to. Např:
    Dioptrické plavecké brýle | Swimaholic.cz
    https://www.swimaholic.cz/bryle/dioptricke-plavecke-bryle/
    Mlžení je na hovno vždycky, párkrát to funguje a pak šmitec.

Já jsem byl před lety na Filipínách a druhý den jsem ztratil plovací brýle do vody, tudíž potápění ke korálům bylo dost o ničem když od 30ti centimetrů nic nevidím. Pak jsem byl v Thajsku a tam už jsem si bral brýle dvoje, a právě ty potápěčské jsou pecka, ale je to už trošku dražší záležitost.
    Skla dioptrická pro X-VISION / MID / LiquidSkin -1 až -7 (modely do roku 2013)
    https://divers-direct.cz/5781-13583-skla-dioptricka-pro-x-vision-mid-liquidskin-1-az-7-modely-do-roku-2013-mares.html#/1708-dioptrie-_15/1986-prave_leve-prave
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CABI: ok - na plavani?! Uka! Uka!!! A jak mas resene mlzeni!
    CABI
    CABI --- ---
    GUDRUN: Kupuju vždycky brýle cca 5.500,- komplet. Tj. obroučky 2,5k až 3k a zbytek skla. Dokonce jsem si tam pořídil i sluneční dioptrický brýle, dioptrické brýle na plavání a i dioptrické brýle na potápění :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: sympatický, a mají dost plno, tj asi to tam frčí. Jen kouknu, jestli obroučky nezačínají na 10kkč, s mým štěstím bych si pak vybrala něco raketovýho a do toho ty skla :-D Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam