• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SILVESTRAGON: majitel je moc fajn, parkrat jsme tam byli na veceri, jsem fakt rada, ze dali coronu!

Jeste mi napadlo Zrno zrnko a Dortikovo - cenove oboje trosku posh, ale dobry. Jinaj kdo bydlite okolo nadrazi - kousek od je dobra pekarna. Na strane Vrsovic - v Ukrajinske tusim, naproti je lekarna.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    SARAJ: Seděl jsem tam asi 1,5 hodiny před tím, než jsi napsala tenhle dotaz, a nemohu si stěžovat. Výborný to bylo. :)
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    THAIGRR: Tady v okolí taky stojí za zmínku organic.sushi uprostřed Mečislavky, není to levný, ale stojí to za to
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BAAL: byli jsme, měli zajímavá jídla na menu, já jsem si dávala něco standardního, žádný experiment, a řekla bych, že lepší průměr, každopádně zklamaná jsem nebyla... takže to někdy zkusíme znovu a na vaše recenze jsem zvědavá.

SARAJ: těm nemůžu odpustit, že tam před tím byla ta super restaurace Boka :-/ Jídlo dobrý, ale byla jsem tak asi 3x, z toho 2x byla protivná obsluha.

My chodíme nejčastěji do Pho Viet Thai na začátku Jaromírovky. Ne, že by to byla gastronomická bomba, ale zatím jsem tam neměla nic špatného, mají dobrý bun tom a bun bo hue, a vzadu mají pohodlné velké stoly s lavicemi, což je velký bonus, když chodíme s dětmi. Mají dceru, tak 5-6let, která se dělí o hračky a krmí našeho syna vietnamskejma cukrovinkama. Extra čistý to tam není. Kvůli dětem třeba nedáváme Bep Viet, tam jsou ty stoly na sebe tak nacpaný, že se 2 dětma a psem to je o držku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jinak mam rada ty co jsou hned vedle Vino srdcem.
    BAAL: pro doplneni.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BAAL: jestli tam nejsou kokotsky schody, jako vsude okolo, otestuju a dam vedet!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Když tu jede fastfood, tak mi v okolí hrozně chybí použitelní vietnamci, protože ti na zastavce Palouček jsou uplně marní, nezkoušel jste někdo to nově otevřené bistro na metry Vyšehrad u podchodu ke Corintii?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    THAIGRR: Mexiko chodime, stejne jako Frankie pizza, kde jsme delsi dobu nebyli pro jidlo jsou Indove u soudu, hmm.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Taky doporucuju nove mexiko Alambre primo na Synkaci a pak uz dlouho fungujici, ale asi ne moc zname bio/vegan bistro Nishime ve Ctiradove
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    THAIGRR: dobre vedet! Vubec se okolo Synkace roji sama lepsi bistra, slava, slava!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SARAJ: neni to blbe, naopak je to dost dobre!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Hele a co ten Burger Station?! Sla jsem akorat okolo a nevypada to blbe!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SM3: Praveze podle katastru je to majetek Hlavni mesto Praha! Ve sprave Praha 4, takze koho se to teda tyka?
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    SINEAD: Tak se ho doptej kdo je vlastníkem té komunikace, jelikož z toho, co napsal, je zřejmé, že se nejedná o manipulační plochu sloužící pouze k obsluze okolních domů, ale jedná se o komunikaci, která je spravována vlastníkem komunikace, k čemuž odkazuje umístění dopravní značky - pokud by se jednalo o soukromý pozemek, kdy by vlastníkem komunikace byl vlastník pozemku, tato značka by se neumisťovala. Zároveň to vylučuje pronájem parkovacích míst, ale pouze možnost záboru veřejného prostranství
    SM3
    SM3 --- ---
    SINEAD: Jak píše REDSNAKE: jich se to netýká, nespadá to do jejich působnosti, protože je to nejspíše pozemek soukromého majitele.
    Něco jako areál firmy, kam si také nemůžeš vjíždět a parkovat, jak Tě napadne, může být regulováno nějakým vnitropodnikovým předpisem apod. Takže na dodatkovou tabulku bych umístil spíše mimo vlastniků pozemků/nájemců apod. Zkrátka tam nemáš co dělat ,)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SINEAD: Imho tim rika ze to proste nespada pod jeho jurisdikci
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SINEAD: Tak pan mi odpovedel, klasika, dlouha odpoved ktera na nic neodpovida.
    Jestli tomu nekdo rozumite, tak mi to, prosim, prelozte.

na předmětné ploše – parcelní číslo 788/2 k.ú. Nusle, která je ohraničená ulicemi Táborská – Na Květnici je vybudována vnitrobloková komunikace (dopravní cesta), která však není zařazena do žádné z několika tříd místních komunikací. Jedná se tady o účelovou komunikaci, kde samozřejmě platí pravidla provozu na pozemních komunikacích ale není zde možné realizovat zónu placeného stání a tedy tímto způsobem parkovací kapacitu regulovat. Na vjezdu do tohoto prostoru je umístěna trvalá dopravní značka zákaz vjezdu s dodatkovou tabulkou upravující toto omezení na určitý okruh účastníků – v současné době je zde uveden text: MIMO DOPRAVNÍ OBSLUHU. Zdejší silniční správní úřad není vlastníkem ani správcem předmětného pozemku a tedy nedisponuje ani evidencí případných smluvních vztahů o pronájmu.
    V3S
    V3S --- ---
    ted me doslo, ze jsme se tam vlastne potkali ... dobre rano! :)
    V3S
    V3S --- ---
    DRACONIK: no uprimne me do nakyho kafe dotah prave siemenz s predvanocnim kramkem, ale merch si muzes objednat naprimo u nej [KRT.LAB products]
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    SARAJ: Na zahrádce jede nějaký reko. Asi zateplení baráku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam