• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ahoj, po dlouhých letech se chystám o víkendu na večerní návštěvu Spořilova. A tak se chci zeptat jestli nevíte, zda je tam někde ještě nějaká čtyřka, nonstop(který není herna) nebo prostě hospoda, která má otevřeno aspoň do půlnoci? Popřípadě, nevíte jestli v ubytovně naproti centrumu maj ještě non-stop recepci, kde prodávaj bagety a pivko?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    tak ať je to komplet, foceno dnes ráno:

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SM3: jmenuje se to Alambre, nad dveřma maj modrou ceduli, ale je to celkem nenápadný
    SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: Dostačující, děkuji ,)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: ne, tam je novej burger, zlutej barak na fotce - novou ti ted nenahodim.

SM3
    SM3 --- ---
    SARAJ: Takže někde Na Zámecké? 50°03'53.7"N 14°26'28.8"E
    To by vysvětlovalo, proč jsem se toho nevšiml, je to jednosměrka ze Synkáče...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SM3: hned u te vedlejsi tram zastavky na Synkaci, bejval tam bubble tea, nebo neco podobneho.
    SM3
    SM3 --- ---
    THAIGRR: Kde přesně to je nebo víš jak se to jmenuje? Projel jsem za poslední dobu Synkáč 2x a nikde jsem to nezahlédl, je fakt, že jsem koukal z auta... Díky ,)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dnešní bouřka nad Nuslema z Fb... Slušná šleha to byla.

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BAAL: jasny, Bistro u Gogiho je super. Jejich pchali je opravdu moc dobry. plus tam miva obcas i cacu, doporucuju
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SM3: celkem nove mexiko je primo na Synkaci a je super, ale jen take away
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BAAL: tam clovek casto cekal hodinu i kdyz to jeste nebylo cool, je to trochu sveraznejsi podnik)) ale rozhodne stoji za vyzkouseni. Kdyztak se da objednat i pres Wolt
    SM3
    SM3 --- ---
    BAAL: Díky za tip zkusím. Občas už nevím co si dát, když nechci vařit.
    Občas mě baví to Filipínské bistro na Budějovické u Alzy (Pinoy club), ale dal jsem od nich ten bok a bylo to pekelně slané a to jsem zvyklý na hodně kořeněná jídla.
    Občas zajdu pro kebab do Tasty doner na druhé straně stejného baráku a jsem vždy spokojený. Občas beru Burek o pár metrů blíže Alze...
    Víceméně pravidelně zajdeme i o víkendu do Mattese na Ryšánce na oběd a vždy spokojenost, ale ''menší'' výběr.
    Byli jste v té indické Mazedar vedle zmiňovaného kebabu? Indie ve food courtu v DBK mě neuráží, ale když se chci najíst na místě, tak mi je dost protivný ten otevřený prostor...
    Uvítám tipy na různé kuchyně, snad kromě české a italské ty mi moc nejedou. Co nějaké fajn mexiko?
    Občas zajedu do Cantiny na Palackého, kde také vždy spokojenost a jestli máte plechovou hubu, tak jejich diablo stojí za to ,))
    Jinak k té italské Gastronomia i Trulli v Podolí byla fajn, hlavně obsluha, vepředu je i malý obchod, kde se dají koupit všelijaké pochutiny.
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Jdeme žrát to zjevně dost odpromoval, zkusil jsem ted a pán mě vyhnal s tím že bych čekal přes hodinu:)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Kdo jezdíte někdy od české televize kolem pekařky dolů, tak vězte, že tam už pár dní není zákaz vjezdu (zůstalo tam jen značení slepé) a není to teda potřeba objíždět.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Víte, že existuje toto? Asi tam musím jít a všechno jim sežrat

Kam v Praze na GRUZÍNSKÉ jídlo za SUPER CENU? Bistro U Gogi!
    https://youtu.be/-X1eMcy9dAs
    SM3
    SM3 --- ---
    CABI:
    BAAL: Ale tak já tak nějak tyhle ceny chápu a to co jsem psal, nepočítám, že mi někdo udělá za 10k komplet.
    Hold je to jednoduché, z části asi platí co píše CABI, že x lidí odešlo dělat něco jiného, navíc to třeba každý neumí nebo na to nemá vercajk nebo na to nemá čas. U mě se to střetává tak nějak v půlce všeho, sice mě život naučil, že podle Youtube si vyměním ledacos na autě nebo z části zrekonstruuji byt v paneláku, ale flexu nemam, takže jít si jí koupit tak je to kolik 4-5k? a pak se s tím tady budu jebat. To dam raději někomu 2-3K za to že to udělá, to že mu to bude trvat tak těch 20min je věc jiná, jsou činnosti, které podle mě nelze úplně hodnotit (jen) časovou náročností... Platíme za svoji pohodlnost, čas a v neposlední řadě místo kde bychom skladovali spousty krámů, které použijeme párkrát za život :)
    To péro na čištění trubek stojí kolik 500kč? Mohl sis to udělat sám a ušetřil by si 2k ,)
    BAAL
    BAAL --- ---
    CABI: Já jsem tu dnes měl toho instalatéra s tím toolem na čištění trubek, doba návštěvy 15-20min, cena 2500kč
    CABI
    CABI --- ---
    SM3: Hledám topenáře.
    Jsem se bavil po telefonu s několika firmama aby ke mě zajeli na půl dne, tak to abych si připravil minimálně desítku, že "nejsem zajímavej". Borec si taky do telefonu stěžoval že se za poslední dva roky všechno přetrhalo, spousta lidí odešla jinam, bo nebyla práce a teď je zase práce moc. Jsme si teď nechal nacenit instalaci trubek k vaně a umyvadlu + odpady k nim, borec za to chtěl 18k a to my ještě říká že to je pro dva borce práce na půl dne...
    Asi začnu dělat zedníka, obkládat už umím slušně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam