• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Poď si.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus neni tady nekdo, kdo bydli v okoli "velkejch" fizlu nahore na Vysehrade a mohl by mi na chvili poskytnout nabijecku na notebook s USB-C koncovkou k nahozeni uplne vybiteho tabletu? Diky.
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    Tip na dobrýho Mikuláše v Nuslích/Vyšehradě?
    (Pokud je to dotaz mimo mísu, tak kdyžtak mínuska a smažu se. Ségra s kumpánama letos nejdou a zjistil jsem to trochu pozdě. :) )
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    REDSNAKE: zkusil bych Vinotéka Galerie, www.vinga.cz
    IKA
    IKA --- ---
    REDSNAKE: Lahôdky na Jeremenkovej to mali napísané na výklade (dnes, tak snáď ešte majú:). Je to medzi zastávkami Na Strži a Nové Podolí, myslím že tomu bloku domov, v ktorom to je, sa hovorí Mírov.

A majú otvorené asi do ôsmej alebo do pol deviatej, aj cez víkend.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    REDSNAKE: ted jsem koukal, ze pred Arkadama na trhu ho maj
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    REDSNAKE: Na jezerce je vinecko na veseli, kdyz jdu kolem se psem pokazdy se to do me snazi ten manik nacpat "Neches burcaaak?"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nepotkal jste někdo ještě teď někde burčák? Uvědomuju si, že to je sezónní produkt, ale kdyby náhodou, přišla chuť .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SINEAD: tak je to havárie kanalizace. Nikde jsem nenašel od kdy do kdy…
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: No tohle asi ne, meli tam sperejem vyznaceny naky veci na chodniku/vozovce a vypdalo to jak kanalizace.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SINEAD: imho budou prorezavat stromy. jeste se tam dojdu mrknout. Ale podobnej zabor meli dneska na konci ciklovky u olmeru u akatu kterej prorezavali.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SPLIFFBOY: Aha, mozna jo, ja si rikala ze se duchodci vratili z chat. Jeste jsem rano koukala ze v Ciklovce dolu se neco kope (bude kopat?) a je tam velkej zabor.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SINEAD: nedejou se tam ted taky nejaky cisteni ulic? tady kolem jezerky je to co druhej den nejaka ulice, co ma zakaz stani k datu cisteni, tak se to pak ruzne presouva parkovat jinam dal do okoli bych rekl.., dnes jsem tu ceduli videl pro zmenu na nuselsky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KARLOSK: jj, oki, tak si potvrdime datum a ja to tam pak hodim.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SARAJ: jestli to je na fb tak ho nemám. tak pak info sem :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KARLOSK: zni ok. Jeste potvrdim do stredy a mozna to potom hodit na Nuselskou skupinu?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Přijde mi to plus minus stejný. Nekroužim a jezdim po 19:00 automaticky na Květnici. Tam zaparkuju na první dobrou. Imho asi zakrejvání RZ, který v okolí automaticky strhávám, fuck off. Plus by bylo řešenim, aby zóny platily 24 hodin. Jinak nic no.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Netusite, proc se behem poslednich 14 dnu tak priserne zhorsila situace s parkovanim nahore v Nuslich okolo fizlu? Jeste koncem zari se to dalo, ale ted je to uplnej hell. Prave jsem se vratila z okruzni jizdy a nakonec to bouchla na fizly, pac plny je vsechno, i kriplove, i krizovatky, chodnik.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SARAJ: 28.10. je svátek v pátek a pro mě ideální datum, teda jestli nebudou odjíždět lidi pryč. navíc ideál termín k tomuhle sázení... navíc v altánu jsou teď ty stolečky a tak by se mohl dát nějaký after-seed. možná i grill a jiný blbosti :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KARLOSK: klido! Mam doma nejaky a rada jeste poridim a pridam se.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Nesouhlasim. Nezačne. V momentě kdy uděláš někde (byť jen pokus o) zeleň, okamžitě nastoupí konzistentní pejskařskej teror chcanky-hovna-chcanky.

Kde s autama byly decimovaný čoklíma chcankama "jenom" fasády domů a chodníky, začne bejt pravidelně decimovanej i jakejkoliv pás zeleně potažmo jenom hlíny. Vidim to u sebe v ulici denně. Travnatej pás se třema, čtyřma stromama, kterej automaticky přitahuje pejskaře z x ulic kolem se všim co k tomu patří... Nejsem fanoušek uličních parkovišť. Jenom si nemyslim, že by zeleň byla automatickou vstupenkou k tomu, že to, jak tvrdíš, "začne fachat".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam