• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BENTAF
    BENTAF --- ---
    DRACONIK: k tématu se vyjadřuje https://youtu.be/r5W9iUrVmuM
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KOLOC: furt zavrena, ale o vikendu byly stazene rolety, svitilo se a nekdo za nima neco delal.. tak treba se blyska na lepsi casy.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Cau, nevite jak dopadla hospoda Na Závisti?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DRACONIK: já tam teda auto od Kosteleckych viděla několikrát, chodím ráno do studia cvičit hned v průchodu za tím řeznictvím, takže bych teda i o lokalnosti trochu pochybovala :) co tam bude jsem zvědavá, vedle je teď i prázdná Sazka, trochu se nám to vylidňuje.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Jako jasný, radši si zajdu do řeznictví v průchodu, ale stejně to byl takovej kolorit tady. Navíc mám v poslední době chuť spíš nakupovat místně než někam jezdit a tak. Kvůli pohodlí a taky kvůli podpoře lokálních prodejců.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RUDIE: Tak mně je to na jednu stranu trochu líto. Už jenom z toho praktickýho důvodu, že nemusim/nechce se mi jezdit pokaždý dolu do Lidlu. Došel jsem ke kompromisu. Když nahodile vlezu do obdobnýho alte-schule řeznictví na Paloučku, kupuju výhradně tvrdý salámy, který imho přežijou bez úhony dýl a krájej je přede mnou. A maj docela dobrý pečivo. Měkký uzeniny nebo snad dokonce maso bych se ale jednoduše neodvážil.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    DRACONIK: vzpomínky zůstanou, ale co jsem se tam byl nedávno podívat, tak nakupovat tam bylo už celkem o zdraví.) takže souhlas s [LIQUID_SOUND @ PRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)]
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    DRACONIK: To se ale plánuje už delší dobu ne? Imho jsem zaslechl někdy minulej rok. Dost možná i tady. Jednu dobu jsem tam chodil a po tom co jsem tam koupil nějaký uzeniny co doma okamžitě letěly do koše mi to líto vlastně neni. Jídelna je imho lepší v Minutce a slušný řeznictví je hned vedle ve dvoře. Nebo na druhou stranu Jiko na Horkách. Kde mi btw. obsluha pološeptem poradila co si nekupovat, protože to neni čerstvý. ;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Gudrun mi dneska říkala že je zavřená masna co byla na Nuselský naproti Vladimírově. Za mě velkej RIP, protože to pro mě byl skanzen. A hlavně jedno z posledních tak nějak tru nusleskejch míst.
    Dáme sázky co tam bude? Tajně si topení nějaký nehtový studio.
    Přidávám obrázek z “knihy” co mi dneska dorazila.

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Nezazil jsem, ze by tam od zavedeni zon misto nebylo. Je tam misto vzdycky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Cece taky nebejva. Ja jezdim v 7, 7:30 a to je fakt nejvetsi zoufalost. Nastesti mi pripada ze ty fizlove volaj mestaky az pozdejc, zatim se mi vzdycky podarilo tak do 8 zdrhnout a pokuta zadna.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Přes křižovatku ve svahu směrem ke Květnici je místo vždycky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    No parkovani je tam zoufaly, vcera jsem zas skoncila na fizlech. Akorat ty dementi pracujou asi uz od 7, pac kdyz jsem v 7:30 odjizdela, uz to tam bylo uplne plny.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BAAL: ten byl bozi:D mne jedte bavil jeden Nemec, co parkoval pulkou auta na prechodu. Mne bavil moc, taky jsou super ty auta smerem k Zabce, co odignorujou cervenou caru a narvou cumak skoro ke zdi, vzdycky si rikam, jestli tam projedu s kocarem, nebo jim objedu ten cumak.. u nas ted ferove parkovalo auto v pruhu pred Zuskou..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Tak treba mas pravdu. Ja si zas pamatuju ze ex dostal za stani na zeleni nejakej klasickej flastr (500 nebo tak neco).
    Ono teda uprime, nejucinejsi zpusob jak mu vysvetlit, ze tam nema parkovat, je placnout mu psi hovno za sterac. Beztak zrovna tenhle travnik je jich plnej.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: No já bych si to zase tak nemaloval, už jsem se na toto téma hádal já za stání ve vršovicích, kde to sice trávník neby, byla to nomrální silnice ale v katastru to byla zelen a přišlo mi to jako neoprávněný zábor veřejné zeleně a chtěli po mě nějakou hroznou raketu snad 30k, protože to nebyl dopravní přestupek, ale přestupek proti životnímu prostředí.

(možná trochu kecám protože už je to dávno a nepamatuju si detail, ale kostra bude sedět)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Nicmene ty lidi, co parkujou na chodniku, vlastne chapu. Je to zoufalstvi. Ten rakouskej kokot je vyslovenej vycuranej, jak pise AXTHEB , prijedou jen na zavolani, udelej nekolik polut, odtahnout to nemuzou a typek se muze vymluvit ze nevedel bla bla sloucej mu to do jedny. To se vyplati i cechovi.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Klasika.
    Nicmene musim rict jednu storku k dobru, ze vcera. Parkuju na uplne debilnim miste, jenom proto, ze jedu v 7 vecer s prckem a s nim slapat ze spodni Ciklovky to znamena byt doma v 8. Konkretne jak jsou stromy v Zateckych, vesla jsem se tam "na storc" v miste, kde je obrubnik okolo stromu a vedle parkuje naky mikro auto.
    Zaparkovat tam da docela fusku, za mnou stoji auto, nechci ho zdrzovat tak si obkrouzim ale abych nemusela objet velky kolo, hodim to asi na 2 m do protismeru. A ono auto za mnou fizlacky :)) no nic rikam si, ted neudelam nic. Objedu to a podari se mi do toho mini mista na cm zaparkovat, vedle me uz zastavuje fizl, cekam pokutu. Obhlidne muj parkovaci majstrstyk, ukaze uznane palec nahoru a odjizdi :))
    BAAL
    BAAL --- ---
    AXTHEB: No fascinující je, že tam den co den chodí fizlové kontrolovat zda jim někdo nestojí na té jejich zprivatizované půlce ulice a pokutujou to, nicméně borec na trávě nikoho nezajímá:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LIQUID_SOUND: Musí na něj někdo zavolat MP, případně ho vezmou když chodí fotit ráno lidi na policejním na druhé straně silnice. Káry co řeší zóny jiný přestupky než stání na zóně řešit nemůžou (nejsou to policajti).

Oni taky často parkují na chodnících jen do doby, než jim to začne chodit.

Jinak pokud na to máš náladu, klidně těm MP volej. Já takhle odnaučil jednoho debila parkovat na začátku sjezdu do Kongresové, stačilo zavolat MPky třikrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam