• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    tak zase bych nedelal z Pristavu hipsterskej Morodr, uz jsme holt stary) Se slzou v oku sem si spocital, ze na Hradbach sem byl asi poprvy pred 20 rokama, coz bude zhruba vek lidi, co mi budou na Vysehrade tocit pivo, az se tam jednou za rok dostanu.
    Pocitam, ze se lehce zmeni estetika, pribudou nejaky vlajecky a svitici picoviny, pivo bude drazsi vo deset korun a jinak to bude porad cajk hospoda na hezkym miste))
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    DOPRAVNÍ omezení na podolské straně při stavbě Dvoreckého mostu.

3. etapa, termín od 13.2. do 17.2.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a plaveckým bazénem uzavřen pruh pro cyklisty a parkovací pruh v jízdním pásu ve směru centrum. Současně dojde k uzavření průjezdu ul. Podolskou od plaveckého bazénu směrem na Dvorecké náměstí. Výjezd do ul. Podolské nábřeží bude umožněn.

2.2 etapa, termín od 18.2. do 22.2. a 2.1 etapa, termín od 23.2. do 28.2.

V ul. Podolské nábřeží, bude pokračovat uzavírka pruhu pro cyklisty a parkovacího pruh v jízdním pásu ve směru centrum v úseku mezi Dvoreckým náměstím a plaveckým bazénem. Současně bude v ul. Podolská před odbočením do ul. Podolské nábřeží proveden překop vozovky po polovinách. Průjezd do ul. Podolské nábřeží bude umožněn.

4. etapa, termín od 1.3. do 31.3.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem do centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru z centra oběma směry. Tramvajový provoz bude zachován.

5. etapa, termín od 1.4. do 27.4.

V ul. Podolské nábřeží, budou v obou jízdních pásech uzavřeny jízdní pruhy přilehlé k tramvajové trati. Doprava bude vedena pomocnými jízdními pruhy v místě stávajících parkovacích míst a pruhu pro cyklisty. Tramvajový provoz bude vyloučen.

6. etapa, termín od 28.4. do 9.5.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem z centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru do centra oběma směry. Tramvajový provoz bude vyloučen.

7. etapa, termín od 10.5. do 24.5.

V ul. Podolské nábřeží, bude v úseku mezi Dvoreckým náměstím a přejezdem TT u botelu Racek uzavřen jízdní pás směrem z centra. Doprava bude vedena v jízdním pásu ve směru do centra oběma směry. Tramvajový provoz bude obnoven.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    OMNIHASH: Jenom stárnu no.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: well, upřímněs mě tím taky překvapil... typoval bych tě na leddacos, ale na šampona rozhodně ne
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LIQUID_SOUND: Ano :) Já tam neshledával nic špatnýho. Přišel jsem dal jsem si pivko, odešel sem a spokojenost. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KARLOSK: To je vážně míněnej dotaz? ;)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LIQUID_SOUND: Co bylo na hradbách tak moc punk? dojít si k okýnku a sednout si kam chci?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    OMNIHASH: tak bratre! Rezanyho kozla vsem:D ne, ja verim, ze se Hradby udrzi v normal stylu, imho hipsta zahradek je mrte a poladit to trosku chce, jen stale doufam, ze to zustane misto i pro nas, co tam chodime od gymplu tech xy let. Komunitni misto Vysak/ Nusle by mohla byt slusna zabava:D takova vystava kolobezek vytazenych z Botice, proc ne! Doufejme, Nusle se hodne transformujou, lesti se fasady, dost bistro podniku prelezlo hranice Vrsovic a Vinohrad..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Piva za 50 je punk? Oh la laa. Tak to jsem rada, ze se drzi Osvezovna na Folimance a Pulka.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Mně by zas tak nevadilo, kdyby to zdražilo ruku v ruce s tim, že by to bylo tak nějak civilizovanější a výrazně menší punk. Dobrý, prima, pěkný, ale nultý haha léta jsou dávno v čudu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Přístav vypadá extrémně hipstersky, to bude těžkej náraz. Kdy přesně se stalo normální pivo nedostačující, že všude musej rvát tyhle navoněný bídy? To je samá ipíčka, višňovejk kvejk, za půlnoci sbíraná levandule, a pak jdu domů akorát s bolehlavem a bez půlky vejplaty. Ale tak co, turistům a lemplům z náplavky to půjde střelit vždycky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BAAL: Pristav je fajn. Jedine ceho se obavam jsou ty ceny. Hradby jsou pro mne misto na pokec a zastavku na prochazce. Nejak nepotrebuju beee special misto - od toho jsou Zly, kam jsem nepachla par let uz. Proste 500za 4 piva a preclik mi prijde moc.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BAAL: byvaj tam cool koncerty, zdarma, ale kapely si vybiraj do klobouku
    pivo drazsi, ale asi i protoze maji jen netradicni pivovary
    Jsou tam grilovaci mista, atd
    za me alev pohode. piti a jidlo si muzes donest
    BAAL
    BAAL --- ---
    ENGUMAZ: netuším, nikdy jsem tam nebyl:) Takže třeba jsou obavy zbytečné
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BAAL: Tak mozna prave proto, ze to byl jak ty rikas "ekl", tak tam byly dost privetivy ceny. Mne to teda ekl nikdy neprislo, spis jsem si tam pripadala jak na chate. Utulno.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BAAL: a tak jak jede Pristav 18600 je blby?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jako co si budem byl to tam trochu ekl, to pivo bylo hnusné a podmíru, ale trochu se bojím abychom ještě nevzpomínali na staré dobré punkové časy, až z toho bude hipsteřina pro turisty a předraženým sortimentem, kam už nebude mít smysl chodit.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CARNAQE: Mě teda spíš udivuje, že to nepřišlo mnohem dřív. Třebas před deseti lety. Že o to neměli zájem mnohem silnější psi (a jestli měli, že nem#dali).
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Taky by mě zajímalo proč.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam