• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Dobrej bizar. Imho se to neuzivi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DRACONIK: tak zrovna synkáč má hodně slušnou zásobu vožralejch dementů už ted a fakt to není tím že by by byli okolo fast foody
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: ja nerikam ze nekdo mel neco udelat. ja jen rikam ze se mi nelibi ze tam bude mcd. eh
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: sak sám jsi to mohl pronajmout co ti na to mám říct. sedět a říkat že někdo měl něco udělat nic nikdy nezmění.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    OTAVA: ja vim ze tam leta nebylo nic. ale popravde mcd je fakt tragedie. zvlast kdyz tam ted vznika nova burgrarna.
    mcd smrdi, pritahne to akorat vozraly dementy a bude tam akorat bordel z odpadku.
    zaprcana gentrifikace.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DRACONIK: 135 hrubýho za hodinu, to chceš.
    BAAL
    BAAL --- ---
    OTAVA: nikdy jsme nechápal jak je možné, že je takovej prostor prázdnej
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Super, jezdím tam z hospody a už mě nebaví to brát přes Pavlák pro porci výborného hnusu :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DRACONIK: jako sorry - léta tam nebylo vůbec nic. Až tam bude metro tak to bude ultra lukrativní, holt McD může investovat do budoucnosti.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Prave jsem se dozvedel ze na synkaci bude misto Hrabanku mcdonalds.
    Práce Otevíráme McDonald's na nám. Bratří Synků v Praze. Praha 4 (Praha) ve firmě McDonald's 👨‍💼 Pracomat
    https://www.pracomat.cz/prace/1_3339854-otevirame-mcdonalds-na-nam-bratri-synku-v-praze

tvl proc
    IKA
    IKA --- ---
    OTAVA: Keďže je to naša najbližšia hospoda, je to super správa, ďakujem!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    IKA: uz maji koutek i uvnitr - az uple vzadu za rohem.
    IKA
    IKA --- ---
    OTAVA: tam je síce skvelý, ale len vonku, takže veľmi záleží od počasia.:)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ELENFANT: na Pekarce
    RUI
    RUI --- ---
    ELENFANT: Brambory (hned naproti Šalandě) maj o víkendu nově dětský koutek. A jinak skvělý dětský koutek má Dock House v Michli.
    IKA
    IKA --- ---
    ELENFANT: Šalanda Pankrác?
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    Máte někdo tip na fajn restauraci/hospodu s dětským koutkem? Okolí Nuslí nebo Spořilova nejlíp. Představuju si něco jako U Klokočníka ale s trochou klidu od dětí. ;) Přeju si moc, co?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Už je to průjezdné
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Jo je to tu teď docela dobře rozesraný. Navíc se dokážou vzájemně auta zablokovat na křižovatce na rohu u hospody na Paloučku. Z magistrály se to musí sjet až k hotelu Forum a pak kolem fízlárny.

Btw. na koho už z vás vyjelo auto v protisměru, když jste jeli jednosměrnym zúženim Čiklovou směrem z Výtoně? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam