• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Ta nuselska je pro ty ksefty takova prokleta sem zvedavej co pivovar a metro s tim mistem udela
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Křesomyslova
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Retro bar pod Nuselakem!!
    L4MA
    L4MA --- ---
    DRACONIK: u zastavky Ostrcilovo namesti?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Odlehčíme :)
    Tohle je fotka ze skupiny Negativy z popelnice na fb. Poznáte odkud?

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    DRACONIK: Textilhousy aka sekáče jsou na Nuselský imho dva. Naproti Hrabánkům je věčně skomírající antikvariát, kterej se nekonečně potácí (aspoň co píšou na Fb) před zavřenim. No a blejskavý ptákoviny jedou Vietnamci hnedka ob Barettu vedle. Mekáč jako pravděpodobně dlouhodobě stabilní provozovna mezi těma rok trvajícíma všemožnejma prázdnejma pokusama úplně v pohodě. Hlavně že tam nebude ten stávající horor. Ačkoliv beru, že bych asi radši taky ten už zmíněnej Lokál.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    KOLOC: Uz sem zkoumal vyvesku a urcite se chystam... na nejaky jehne na meci, nebo tak :D
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    KOLOC: jsou super, doporučuju hlavně tradiční uzbecký věci - plov, dzíz, manty nebo samosy

není to nejlevnější, ale pro milovníky masa (a jehněčího obzvlášť) je to pecka...co se týče shawarmy, tak myslím, takovej průměr
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KARLOSK: hele popravde at je tam klidne sekac, knihovna, prodejna blejskavejch ptakovin nez debilni mcd.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Byl ste se někdo mrknout u těch Uzbeků na křižovatce Nuselský s Táborskou?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jako ja do toho mcdonaldu asi nikdy nepujdu, ale taky budu radsi, kdyz tam neco bude a vydrzi to fungovat, nez aby tam byla dalsi vecerka, gelovy nehty nebo gyros
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DRACONIK: A co bys tam chtěl? Zase dalších 10 - 15 let nic?
    Ještě bych z Barrety udělal KFC a vedle z Pizza West by byla fajn Pizza Hut.

Seru na tyhle debilní kecy o nějaký gentrifikaci. Fandím tomu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    už aby tam ten mekáč byl...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRACONIK: To už je upgrade, minulý týden to tam bylo jen prstem ;)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Někdo už zvěčnit svůj názor na mcd:)
    Já to nebyl! :)

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Jj, taky jsem ho viděl. Pobavilo, že udělal ještě na opačnym konci QR kód, kdy využil strukturu toho původního obkladu.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    AXTHEB: Ja jsem rada, ze to mam odfoceny, pac hadam, ze to brzo nekdo zbombi(alias zkurvi)....
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Jo no. Dělal to tam dneska takovej sympatickej mladej týpek. Většinu těch soch jsem neviděl nebo si je nevybavuju, asi mě čeká pár procházek.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    To si takhle jdu z hospody a koukam, ze podchod do Lounskych dostal novej kabat!

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ARMADA: Dík za tip! To musim zkusit. Stačí mít jen den, možná dva dny poté volno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam