• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak změna. Ta kalba je až dvacátýho...

Btw. jak se tu řešily ty bašty po kalbách. Dneska jsem přišel na to, a sorry jestli jsem objevil novej kontinent, že na Vyšehradě u výstupu směrem k Pakulu, je otevřenej místo trafiky prodej pizzy. Takový tý klasický, co bejvá ve vestibulech.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    uzjemetronasynkaci.cz
    uzjemcdnasynkaci.cz :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    To teď bude každý den nějaký článek o zbývajících metrech?
    Udělejte někdo metrodcountdown.cz :D
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Jen pro info: Čiklova na výtoň už je průjezdná (byť je tam kyvadlo se semaforem), tak lepší než to objíždět přes Vyšehrad
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LORD_DE_SEIS: V rozvozu tam už McD konkuruje dávno, na appkových platformách ti ho přivezou z IPP za pár šupů... Tak to snad bude jedno...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Žádný okolní podnik nezavře. Má to stále zákazníky a nějaký Mc je neposere.
    To jen se pár divnolidí tady boji a používá k tomu cizí slovíčka jako "gentrifikace" lol
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LORD_DE_SEIS: ok sorry
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LIQUID_SOUND: Já ty podniky neporovnávám, ani nestrašim, že by měla Baretta kvůli MCD zavírat... ;-)
    Já jen, že jim ubude část hladových zákazníků v okolí zkrátka jen tím, že přibyde naproti nový gastropodnik. Hlavně teda v zimních měsících, kde imho Baretta žije hlavně z rozvozu. Přes léto strach nemám ;-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    LIQUID_SOUND: Mno jako taky jsem si pakrát zavolal do barety když jsem ocházel z hospody a vyzvednul si domu vysokého býka, což je ultimatní super prasárna:) Jenže tento UC často končí na tom, že mají jen do 11 lépe řečeno 22:45:)

Pokud mekáč bude do 12 tak triplecheese bez nutnosti předem objednávky je jasná volba, takže kolegovi rozumím:)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LORD_DE_SEIS: Nerad bych aby to vypadalo, že musim bejt nutně v opozici, ale tyjo Baretta je něco úplně jinýho ne? Obrovská zahrádka, docela dobrý jídla, kavárna, drinky, atd. Mekáč je junk food tj. po párty, v kocovině, s harantama pro něco s hračkou a pro pojišťováky a jiný prodejce horký vody bez kanclu. Trochu jsi mě zaskočil, to bych fakt hodně nerad aby skončila. To už radši ať skončí ten strašidelnej West.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KARLOSK: tak přiznám se, že se v něm občas na Pavláku nad ránem zastavim, když jdu směrem od žižkova :-)

LIQUID_SOUND: no jestli budou mít jen do deseti, tak je to úplně promarněná příležitost. Každopádně to částečně odnese Baretta
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dtto s tim mekáčem. Snad budou mít aspoň do půlnoci.

Jinak nic proti kachnímu masu v sádle. Já to teda nejim, ale kupuju ho mýmu starýmu tátovi jako dárek a chválil si to.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    LORD_DE_SEIS: ne, tam si zajdu rád na oběd nebo večeři.
    Nasračku se rád stavím v mekáči;)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KARLOSK: stejně se každej cestou z hospody staví radši na Baště pro kachní maso v sádle, než pro cheeseburgery
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Mě by spíše zajímalo od kdy bude otevřený ten mekáč na synkáči :D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LORD_DE_SEIS: Příští víkend jsem tam zvanej na nějakou kalbu, kde dle statusu na Fb už je cca dvacet lidí jako going tj. předpokládám, že to nikdo nezvoral a že už bude otevřeno.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    no a nevíte někdo náhodou, kdy budou na hradbách otevírat?
    QUIDO
    QUIDO --- ---
    KETHAMINA: a Vratislavova 5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam