• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    WENOUSH: Presne, za me super... usnadni vyber, kdyz cash moc nemivam.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Jo, to je mozny, vedle nechodim, na europivo muzu do Olympie...
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SIEMENZ: tak to je největší mindfuck dneška :D

Já už všem řikám, že Nusle jsou taková zpátečnická enkláva, kde se všichni chlubí, že kartou platit nemůžeš a najednou toto!

Mimochodem, nejvíc mě zabili někdy loni Na květnici, kde jsem chtěl zaplatit kartou a oni že ne, že už jenom qerkem...když jsem odmítl, tak mi servírka lehce rozladěně řekla, že na tom nic není a že mi to klidně ukáže, že je to na vteřinku...když jsem jí tedy nabídl svůj hloupý telefon, aby mi to ukázala, tak jí doslova došla řeč
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SIEMENZ: Imho porad jen Basta
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Btw U Bansethu/Basty uz zavedli placeni kartou... ,)
    BAAL
    BAAL --- ---
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    L4MA: nenasla jsem.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADAMIRA: chcat jeste ok, ja vcera klickovala mezi hovnama a odhanela psiska, co kradli malymu z ruky jidlo. Jako psiska mam rada, ted uz mi po hodine cukalo voko. Majitele na druhy strane Hradeb, tohle jako provozak osefujes jen zakazem volneho pobihani psu. Hovna a vychovu psa - majitel.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    pro kristovy rány, to byla hyperbola a reagoval jsem na "...kteří se diví, že na travnato- štěrkovou plochu se zevl historií chodí lidi se psy"
    ne nikdo se nediví že tam chodí psy - diví se že tam běhaj bez dozoru
    A je to věc provozovatelů, buď jim to nevadí - OK, nebo vadí, tak to prostě zakážou/upozorní.

Jasný nechat chcát psy kde se jim zachce, vole punk. Mě je to jedno, já se přizpůsobím, pokud tam maj psi povoleno běhat, nedá se nic dělat půjdu jinam ale fakt to není "normální".

peace out
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Tvl, tohle je co za diskuzi?
    Říkal někdo něco o buchnách? Myslíš, že člověk, kterej vedl činohru národního divadla a Jatka (nebo co podobnýho) a jeho friends, který už provozujou (řekla bych) úspěšnou hospodu u vody, stojej o to, aby se tam povalovaly buchny?
    Říkal někdo něco o tom, že mi přijde ok, když jsou psi bez dozoru? Jen jsem poznamenala, že v tomhle případě je to zodpovědnost majitelů psů a ne provozovatelů restaurace, notabene chcát na NA NĚKOHO a VEDLE lavičky je taky krapet rozdíl.
    Ať si každej chodí tam, kde se cejtí dobře...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WRNQ: Nerad bych zabrušoval do nějakýho subkulturna ale jakože zevl punk je nechat svýho psa chcát na ostatní lidi?

To tam s tou Plzní za 60 dává dost smysl.

Já se přiznám že si pamatuju tuhle hospodu dost jinak, ne jako místo kde bych se bál že šlápnu na buchnu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    Smim prosit jejich novej FB?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mne to bavi pozorovat, ten prerod. Vikend bez napojaku a bistra, vcera uz bylo oboje a jidlo super. Pivo se nauci, nealka je vetsi vyber. Zachody vcera resily a malovaly. Stul obchazel nejakej mladas. Cely den se tam neco deje, prace bezi. Za mne je to proste fajn zacatek a obsluha si musi poladit co a jak. Sezona teprve zacina.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    LIQUID_SOUND: Manika "Tobika" si kupodivu nechali, takze sklizet asi dal bude...
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Člověk se nikdy nezavděčí všem. Zástup lidí, kteří se báli, že s novým majitelem to ztratí svoji atmosféru, je ale asi trochu delší než těch, kteří se diví, že na travnato- štěrkovou plochu se zevl historií chodí lidi se psy (za ty můžou jejich majitelé a ne provozovatelé hospody). Ty záchody mi právě přijdou vlastně dost v pohodě! Lavičky a stoly mi přišly nově obroušený.
    Vnitřek ještě ani neotevřeli, včera tam byla nějaká přednáška, o těch obložených chlebech se mi v noci zdálo:D
    Ale jasný, stěhování a frfňání je národní sport, taky jsem mohla dát jen minus a nepsat tu litánie.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak jsem dneska dal hradby a za mě teda velký zklamání. Myslel jsem si, že se to někam konečně posune, bude to výrazně víc profi a nebude to taková počesku zaprděná punková psí louka s pivem. Tak nic no. Přijde mi, že se tam nezměnilo vlastně vůbec nic. Furt stejný. Průměrný pivo, brigádnickej personál co se zdá že toho zažil víc před barem než za barem, ty samý nouzovka záchody, ty samý strašně jetý lavičky a stoly, čoklové naprosto bez dozoru otravující hosty s jídlem, atd. Btw. jeden se nám zvesela vychcal hned vedle lavičky. Wtf. Za mě teda těžko hledat pozitiva. Asi jenom že berou karty. Dřív aspoň byly stoly sklizený, protože to takovej manik obcházel. Teďka byly volný jenom s neuklizenejma plastovejma miskama a lžicema. Palec dolu a za letošek jsem si to už asi vybral. Strašná škoda.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Tak legendarni 'jihlavskou' technovecerku uz nic neprekona... :)
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    HVJ3R: Megera měla skvělý kafe a vynikající dezerty a taky si za to nechala řádně zaplatit.
    Benefitem byla zahrádka před prodejnou, protože ten prostor uvnitř je malinkatej. V Pilot café jsem ještě nebyl, pak poreferuju.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Jaka byla tamta a ted tohle? Kdyz jsem tam bydlel u nasich, byla tam vecerka, naslednicky podniky neznam. Jednou jsem sel do toho biocosi pro ciga, no nepochodil jsem a ted uz se kolem pohybuju jeste min.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    Místo Megera kavárny v Dačického je nyní Pilot Café.

Lokalita – Pilot Cafe
    https://www.pilotcafe.cz/lokalita/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam