• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CARNAQE: Jeden by rekl, ze za komunistu proste nektery lidi meli vic prostoru na ukor jinejch, daleko sikovnejsich, jenom proto, ze lizali rezimu prdel, nebo stacilo jen ze "drzeli hubu a krok".
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CARNAQE: nepozná

Kdyby jsi vzal architekty třetího odboje a řekl jim ať ukážou komunistický budovy v Praze co se maj zbourat tak vybouraj 2/3 baráků z první republiky.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Moc mne nebaví furt poslouchat "komunistický umění".
    Umění je buď dobrý, nebo špatný.
    Jak vypadá "kapitalistický umění"?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    RANO: Včela >> Vít >> Norma >> Albert ve Vikově (u ulice Na Strži).
    RANO
    RANO --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: Jsem nedávno viděl Devadesátky a ke scéně o nějakým pobodání v asijský restauraci záběr přímo na vstup do tohohle Pekingu, v pozadí to zvláštní podloubí, hospoda naproti Normě a tak vůbec, ani nemuseli nic překrývat, prostě záběr jak rovnou z roku 1994.

Což beru za mě jako klad, různý ty sochy, Norma odolávající předělání na něco jinýho a různý prodejny v přízemí těch paneláků tam jsou mi nějak bližší než až tam jednou bude Lidl, naproti nějaká příčetná restaurace a tak vůbec. Ta Norma byla vlastně dřív Včela, anebo si to pletu s tou na křižovatce A Staška/Na Strži?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Kdyz je tu rec o novych podnicich, tak se zaplnujou dalsi komercni prostory v Nove Nuselske (na miste byvalych nuselskych mlekaren). Po pizzerii Amici a francouzske pekarne La Forme tam aktualne dokoncuji Ekolekarnu a IVN store s apple (prislusenstvim). Tomu rikam aspon echt gentrifikace, ne jak nejakej mcdonnald misto hrabanku ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RUI: Tyjo takovejch let jsem chodil kolem, bydlel nedaleko, až jsem letos do jídelny vstoupil. Vzal mě tam kolega. Vůbec by mě to nenapadlo. Jako snědl jsem to. Fakt ale nechápu, jak je možný že to hygiena už nezavřela. Díky za tu vzpomínku. Měla bejt navždy pohřbená. Never more. Fuj.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    RUI: Na druhou stranu jak je to německej krám tak tam maj exkluzivní věci třeba piniový oříšky, patky z prosciutta, ....
    RUI
    RUI --- ---
    Ta Norma na Pankráci je něco jako Retro Jídelna na Zelený lišce - člověk má pocit, že se přenes strojem času o pár desítek let zpět.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. FYI od Hrabánků dneska vyváželi kontejner stavební suti a dveřma bylo vidět, že je uvnitř další připravenej. Třebas se tam fakt něco děje.

L4MA: Byl jsem ve Vinoři naproti hřbitovu a iod tý doby by mě ani nenapadlo vstupovat znovu do jakýkoliv prodejny tý značky. Souhlas se Saraj. Fuj.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CLUSMAN: Tyler Druden i ta komoušská plastika patří na rudý náměstí... zničit atomovkou....
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    A k socham - jen pripomenu (jiste znate)
    o projektu | Vetřelci a volavky
    https://www.vetrelciavolavky.cz/
    L4MA
    L4MA --- ---
    SIEMENZ: presne, urcite ani nebyli v ty na Jizaku, o mimoprazskejch nemluve. :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Na pankrackou Normu mi nesahejte!!! Nemenil bych.
    Jste tady nejaky moc uzkostlivy... :P
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    WRNQ: Tayler Durden mel prej v ty Norme toxickej zachvat a vzal si tam rukojmi. Jinak sundani ty plastiky na vysaku, je za me barbarstvi jako to komousky par procent z rozpoctu na vytvarna dila, nekdy spis ved k tomu ze vsude byla spousta betonovejch blbosti, ale tahle plastika se mi libila. Vzdycky kdyz sem sel kolem, tak jsem se pokochal
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    BAAL: V restauraci Peking jsem nikdy nebyl, ale SZPI jim to tam opakovaně zavřela. Asi tam chtějí udržovat autentický prostředí jako v Pekingu.

Potraviny na pranýři | nejakostní, falšované a nebezpečné potraviny | G.W.G., spol. s r.o.
    https://www.potravinynapranyri.cz/WDetail.aspx?id=61181&lang=cs&design=default&archive=archive&listtype=tiles
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    L4MA: Tak to je pravda vlastně pravda, každopádně takhle mi přijde víc trash než jiný.
    L4MA
    L4MA --- ---
    WRNQ: to je popis kazdy Normy. :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Tahle Norma je nejlepší!:) Uzbecká security, trochu šmucig, profavačka s takovou velkou bílou mašlí ve vlasech :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SINEAD: jj, jak pise Baal, naproti te cine, u bus zastavky. Vlezla jsem tam jednou, pro malou vodu - vylezla jsem po 20min a mela jsem chut vymachat sebe, kocar i dite v savu. Fakt peklicko, vcetne prodavacek, ktere tam jsou evidentne jeste ze sociku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam