• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    WRNQ: cekas moc - viz odpoved z Hradeb. Za sebe mam jasno.
    REDSNAKE: tohle neni o hard feelings. Ty mi vysvetlujes, jak mas vycviceneho psa a ze pejskari tam utraci penize, coz je totalne mimo point debaty.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WRNQ: Říkat tohle pejskaři, který má třeba šestou Plzeň... :/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REDSNAKE: a proč by s tím lidi měli odcházet pryč? Snad jsou dostatečně zodpovědní aby se na ně dalo spolehnout, ne?

Já teda upřímě celkově nechápu tenhle přístup a dost mě štve. Sám mám psa a pokud se mu nemůžu na 100% věnovat, je na vodíku.

Mě je to jasný, někdo si pořídil chrta a vono to chce venčít víc než za roh na trávník, tak ho vypustim na hradbách a můžu si u toho dát 6 kousků - žeano.

WRNQ: "hlídání" psů je na hovno, to absolutně nic neznamená, prostě stačí mít psa na vodítku.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Vždyť by na začátek stačilo, kdyby tam dali ceduli, ať si majitelé psů hlídají ty svoje a u okýnka říct ,,hele, máš psa, dejte si bacha, jsou tu i malý děti" nebo jsem moc naivní?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ADAMIRA: well, ve skle maj asi nainvestováno, tak úplně nechtěj aby jim s tím lidi odcházeli do pryč a oni to dohledávali na celejch hradbách.

SARAJ: Tak je to správně, tak to má být. Nemyslím si, že by to měl řešit provozovatel hospody. Ale jakoby no hard feelings, jen se prostě neshodnem.
    Volně pobíhající čokly opruzující děti atp neschvaluju.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REDSNAKE: ja ti nevim, jsem tam min jednou tydne. Ty pocty ti nesouhlasi a super, ze mas vycviceneho psa, co te posloucha a vis, kde je. Mozna zajdi udelat osvetu tem lidem, co se ani po hodine nezvednou a litajiciho psa po celejch Hradbach, nezkontrolujou. Jak rikam, psiska mam rada, svoje dite ovsem vic. Dalsi volbe litajici chlupac, co ho srazi na zem, sezere mu jidlo z ruky, kocaru, dostane cucku a pak majitel.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADAMIRA: spis narazi na par zakazniku, kteri vyrvou jine a resit to budou muset. Ja dokazu byt celkem hnusna megera a nebudu jedina, mno.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    spoléhaj na zodpovědnost každého zákazníka, ale na sklo je záloha, si trošku kakaj do pusinky

Prostě to nechtěj řešit, spoléhaj na to jaký maj místo a na zbytek se můžou vysrat.

tak snad se toho brzo zbaví a bude tam pak někdo normální
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Můj pes je ve městě vždy na vodítku byť funguje na posunek ruky, nicméně není mi úplně jasné jakou odpověď jste od provozovatele hospody čekali. Zřejmě si spočítali, že tam chodí víc pejskařů než lidí kteří si na volně pobíhající psy stěžují. Až se ten poměr převrátí, tak se možná změní i jejich přístup.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: To zní jako úplně obyčejný fuck off.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Odpoved za Hradby.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: jako stejne by mel majitel mit toho psa porad pod dohledem, ze..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LORD_DE_SEIS: aha, P2 ma celkem pekne zobrazene plochy, kde muzou byt psiska bez voditka - https://www.praha2.cz/plochy-pro-volne-pobihani-psu-na-uzemi-prahy-2-uzitecne-informace/d-41904
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SARAJ: obávám se, že vyhláška řeší jen veřejné prostranství - tzn. v prostoru před hradbami to určitě nakázat můžou, nikoliv však na pozemku, který město pronajme - muselo by to být sepsaný ve smlouvě o pronájmu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: ja vim, v te debate jsem byla. Jestli zareaguji, napisu. Jen si rikam, jestli na to nestaci vyhlaska P2, pozemek je imho mesta, ne?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Už se to tu v kontextu hradeb řešilo. Thread odsud. Mě obecně psi na volno a bez dozoru serou. Ale provozovny prej za ně zodpovědnost nemaj a to i přes to, že je k sobě pustěj. Nakopíruj sem pak co ti odpověděli plz.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ok, tak ted si zafrflam, Hradby a litani psu - total bez dozoru. Jakoze total. Napsala jsem jim dotaz, jestli to zacnou regulovat, pokud ne, tak budu asi strujkyne nejakeho ne uplne mileho konfliktu a vyrvani majitelu psa. Jsem velka milovnice psu, ale mit dite poskrabane od psa v obliceji, jako ne no.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tohle bude podle me zit hlavne z rozvozu a na to je to vlastne asi vcelku strategicka poloha. Amici puzza v tom samym baraku uz nejakej cas funguje a nemyslim, ze by tqm chodilo hodne lidi ze sousedstvi. Ale pravda, indove vedlo to asi polozili, coz je skoda
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SPLIFFBOY: kdykoliv se na Nuselsky cokoliv otevrelo, tak to krachlo, tak jsem zvedavej
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A na Nuselske otevira prvni pobocka domino’s pizza v CR. Nusle jsou zjevne v kurzu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam